flyman написав:чув дзвін, але не в знає звідки він. А чому не EN?, або FCC чи які інші норми? В Грузії, кажуть, просто прийняли, що діють будь які норми ГОСТ/EN/ISO/FCC і т.д.
Мало що там в Грузії? Якщо в Україні буде принято таке правило, то так. Але з другої сторони, а ISO українською існує?
Не питання, я можу помилятись, зараз Ви мене поправите
Знайдіть більш нову версію.
Ватер пише, що можна ISO полюбе (головне щоб не клятий совіцкий ГОСТ)
flyman написав:чув дзвін, але не в знає звідки він. А чому не EN?, або FCC чи які інші норми? В Грузії, кажуть, просто прийняли, що діють будь які норми ГОСТ/EN/ISO/FCC і т.д.
Мало що там в Грузії? Якщо в Україні буде принято таке правило, то так. Але з другої сторони, а ISO українською існує?
Не питання, я можу помилятись, зараз Ви мене поправите
Знайдіть більш нову версію.
Ватер пише, що можна ISO полюбе (головне щоб не клятий совіцкий ГОСТ)
Я не будівельник (в хорошому сенсі цього слова) - але в "державно-мілітарному IT" - ДСТУ це криво-перекладені ISO, а КСЗІ - ще більш криво перекладені NIST.
_hunter написав:История показывает - что при желании повод найти можно вообще какой угодно: хоть эрцгерцога Франца Фердинанда (олигарха Медведчука).
Тільки теорія завжди підтвержувалась або заперечувалась практикою.. Практично на нас НАПАЛИ Значить моя ТЕОРІЯ виявилась вірною.. А от припущення про те що виріши ми це питання вони б знайшли інше - так припущенням і залишиться бо відсутнє практичне підтвердження цього припущення.
От і виходить Я точно знаю що ти 3.1.ор А от ти можеш тільки припускати хто я.
Не забываем: "необходимо и _достаточно_". Что бы заявлять "ТЕОРІЯ виявилась вірною" - нужно и вторую половину доказать...
ти не змішуй свої фантазії з моєю теорією Моя ТЕОРІЯ - доведена з двох сторін Нагадаю а - росіяни заявили що захищають російсько мовних б - я припустив(висунув теорію) що ця заявка є основою для нападу в - росіяни напали Все МОЯ ТЕОРІЯ доведена...
А от тепер ти свою першу і другу половину- доводь що ти не .....
budivelnik написав:Тільки теорія завжди підтвержувалась або заперечувалась практикою..
Загалом, ні. Не завжди, а скажемо так, рано чи пізно... Скоріше пізно або ніколи.
Я щось не зрозумів А яка концептуально помилка знайдена в моєму твердженні? Якщо теорія НЕ доведена-то вона НЕ ІСТИНА , вона ТЕОРІЯ якщо Теорія доведена ( а рано чи пізно ролі не грає) бо саме в момент експериментального підтвердження вона змінює статус з ТЕОРІЇ на ІСТИНУ..... поки не буде доведена ІНША теорія, яка прямо заперечить істиність першої.
budivelnik написав:Тільки теорія завжди підтвержувалась або заперечувалась практикою.. Практично на нас НАПАЛИ Значить моя ТЕОРІЯ виявилась вірною.. А от припущення про те що виріши ми це питання вони б знайшли інше - так припущенням і залишиться бо відсутнє практичне підтвердження цього припущення.
От і виходить Я точно знаю що ти 3.1.ор А от ти можеш тільки припускати хто я.
Не забываем: "необходимо и _достаточно_". Что бы заявлять "ТЕОРІЯ виявилась вірною" - нужно и вторую половину доказать...
ти не змішуй свої фантазії з моєю теорією Моя ТЕОРІЯ - доведена з двох сторін Нагадаю а - росіяни заявили що захищають російсько мовних б - я припустив(висунув теорію) що ця заявка є основою для нападу в - росіяни напали Все МОЯ ТЕОРІЯ доведена...
А от тепер ти свою першу і другу половину- доводь що ти не .....
Теперь смотри: моя теория
_hunter написав:История показывает - что при желании повод найти можно вообще какой угодно: хоть эрцгерцога Франца Фердинанда (олигарха Медведчука).
Пробегаем по всем вышеперечисленным пунктам - а, б, в - ничего не меняется. Т.е. "Все МОЯ ТЕОРІЯ доведена". Т.е. тебе нужно доказать, что повод может быть только один...
_hunter написав:Пробегаем по всем вышеперечисленным пунктам - а, б, в - ничего не меняется.
Так ти ще й тут плаваєш... Ти довів що ТЕОРІЯ про те що Перша світова відбулась внаслідок вбивства Фердинанда.... Але ти НЕ довів що Відмовся російськомовні від використання російської - то росіяни б не напали.. Ти тільки ПРИПУСТИВ таку можливість
Тепер розумієш різницю між фантазією і реаліями? Згідно фантазій -ти з ладом багатші від Маска(лад бо має парквиток, ти бо маєш пиво на халяву) бідний маск не має ні першого ні другого... а в реалі-навіть мені вас шкода.
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 11 кві, 2026 21:41, всього редагувалось 1 раз.
_hunter написав:Пробегаем по всем вышеперечисленным пунктам - а, б, в - ничего не меняется.
Ти довів що ТЕОРІЯ про те що Перша світова відбулась внаслідок вбивства Фердинанда.... Але ти НЕ довів що Відмовся російськомовні від використання російської - то росіяни б не напали.. Ти тільки ПРИПУСТИВ таку можливість ......
Так я ж тебе ровно про это и писал: ты "забыл" про вторую половину базы - "необходимо и достаточно". А без нее твоя "теория" - не больше, чем банальная фантазия...
_hunter Я розумію що такий примітив як ти буде наводити тінь на паркан... В мене присутнє підтвердження мого ТВЕРДЖЕННЯ
ти ж стверджуєш що можна приписати любу фантазію - і як приклад приводиш СВОЮ фантазію... Але фантазію ти ПРИВІВ а підтвердження своєї фантазії? (не те що було колись і відбулось) покажи підтвердження СВОЄЇ ФАНТАЗІЇ що москалі б не напали..... можеш? не можеш Ну то йди на три веселі.... ПС а поки ходиш Поясни ще раз Чому 30 млн ПОВИННІ враховувати захцянки 10 млн А 10 млн повинні виставляти захцянки , але при цьому не враховувати побажання 30 млн?