Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1743417435174361743717438 ... 17441>
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 14:59

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав:............
Я "натякаю" на то, что пока что вместо разблокирования пролива вводится двойная блокада. Была только иранская, теперь будет ещё и США. :)

як елемент не силового тиску для розблокування протоки...

Всё верно.
Для розблокування протоки введём двойную блокаду. :)

вам більше подобається варіант, щоб для розблокування почали тотальну зачистку узбережжя?..
Shaman

Подякував: 829 раз.
Подякували: 1764 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 15:00

ЛАД написав:Да, тут несколько дней назад обсуждали слова военного омбудсмена Решетиловой о 2000 не годных к службе в какой-то части.
Опубликовано интервью с ней - https://www.rbc.ua/ukr/news/treba-porahuvati-skilki-nam-koshtue-neyakisna-1775318165.html.
Вполне не глупое. Есть интересные моменты.
Цитировать не буду. Кто хочет, почитайте.

– Сейчас сложная проверка происходит в одной из воинских частей, куда массово прибыли мобилизованные, вероятно, непригодные к военной службе. Речь идет об около 2 тысяч человек.
...
Это действительно массовое нарушение, которое надо не просто констатировать. В части есть две тысячи военнослужащих, которые не пригодны к военной службе. Вопрос в том, как это стало возможным в принципе.

художественный свист - когда в одном абзаце звучит слово "вероятно", а в другом уже прямое утверждение этого факта

Хотя проверка ещё не закончена ...
pesikot

Подякував: 549 раз.
Подякували: 1261 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 15:23

_hunter написав:
  Shaman написав:
  BIGor написав:Буданов не економіст, але навіть він розуміє куди треба рухатись. Але нажаль це утопічні думки і цього ніколи не відбудеться. Навіть якщо влада захоче.

але чому ви вважаєте, що цього ніколи не відбудеться? тому що не вдалося особисто вам? тут ви нічим від ЛАДа не відрізняєтесь...

Но это же элементарно, Ватсон! - если за первые 30+ лет не получилось - вероятность того, что за следующие 30 получится - небольшая.

що черговий раз підкреслює, що логіка у вас не працює від слова зовсім. це не так.

головне, ми мали можливість будувати, але НЕ будували - займалися популізмом та байками про адіннарот...

й по-друге, коли в Китаї відбувалася культурна революція - років 60 назад, хто міг прогнозувати його розвиток? а потім за 30 років вони щось побудували. тому всі ці екстраполяції - це математичний софізм в цьому випадку...
Shaman

Подякував: 829 раз.
Подякували: 1764 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 15:27

Shaman написав:
  ЛАД написав:Да, тут несколько дней назад обсуждали слова военного омбудсмена Решетиловой о 2000 не годных к службе в какой-то части.
Опубликовано интервью с ней - https://www.rbc.ua/ukr/news/treba-porahuvati-skilki-nam-koshtue-neyakisna-1775318165.html.
Вполне не глупое. Есть интересные моменты.
Цитировать не буду. Кто хочет, почитайте.

про 2000, які не придатні до військової служби, - нічого нового. тому можна було б й не згадувати. але треба ж зробити акцент ;)

проблеми є завжди, особливо коли йде війна... питання, що далі - намагатись щось зробити ТМ Будівельник або лише розповідати, як все погано (й як було добре раніше) ТМ ЛАД.

Умник остаётся умником.
Решетилова как раз предлагает, что делать. В отличие от вас.
А 2000 не годных я упомянул, чтобы было понятно, о чём речь.
А ваша ТМ Будівельник рассказывала, что военный омбудсмен Решетилова - безотвеьственный болтун.
А когда я много лет писал, что нужна промышленность, "великая с/х держава" тупиковый путь, вы доказывали, что я ничего не понимаю. Тоже ЕШБ? Хотя вопрос, наверно, лишний.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 15:47

Shaman написав:
  _hunter написав:
  Shaman написав:----------------------------
BIGor
Буданов не економіст, але навіть він розуміє куди треба рухатись. Але нажаль це утопічні думки і цього ніколи не відбудеться. Навіть якщо влада захоче.
----------------------------
але чому ви вважаєте, що цього ніколи не відбудеться? тому що не вдалося особисто вам? тут ви нічим від ЛАДа не відрізняєтесь...

Но это же элементарно, Ватсон! - если за первые 30+ лет не получилось - вероятность того, что за следующие 30 получится - небольшая.

що черговий раз підкреслює, що логіка у вас не працює від слова зовсім. це не так.

головне, ми мали можливість будувати, але НЕ будували - займалися популізмом та байками про адіннарот...
..........

Головне, что вы уже переобулись?
Не вы ли вместе с ТМ Будівельник пели осанну "великой с/х державе" и говорили, что нам промышленность не нужна? Или нужна будет когда-то в будущем, не известно, когда?

вам більше подобається варіант, щоб для розблокування почали тотальну зачистку узбережжя?..
Мне больше нравятся переговоры.
А ещё больше, переговоры, которые велись перед началом войны, которую Трамп по примеру называет СВО. "С", правда, чуть отличается.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 16:12

ЛАД написав:А ещё больше, переговоры, которые велись перед началом войны, которую Трамп по примеру называет СВО. "С", правда, чуть отличается.

У Путина СВО и у Трампа СВО ...

Но про СВО Путина - ни слова лишний раз

Про СВО Трампа - постоянное упоминание

Нюансы, опять нюансы ... )
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 16:16

цей антиОрбан поламався, несіть наступного

pesikot написав:
  fler написав:
  Xenon написав:Орбан пролетел :mrgreen:

Викреслюємо ще одну сферу впливу рф - Угорщину. Хто наступний?

От про кого почне писати Letusrock, той і наступний )

не поспішай зловживати шампанським, здається перемога знову відміняється?

Новий прем'єр Угорщини заявив, що країна не може дозволити собі брати нові кредити, перебуваючи у складній економічній ситуації. Тому рішення про відмову від участі у фінансуванні €90 млрд для України, ухвалене ще у грудні, не переглядатиметься.

Що стосується російської нафти, Будапешт має намір купувати найбезпечнішу та найдешевшу. За його словами, після закінчення війни Європа відмінить санкції, оскільки купівля сировини за завищеною ціною не в її інтересах. Він також подякував Кремлю та Пекіну за повагу до рішення угорського народу.

Мадьяр наголосив, що час для вступу України до ЄС ще не настав. Питання буде винесене на референдум, але очікується, що протягом найближчих десяти років він не відбудеться.
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 16:21

Letusrock написав:
  pesikot написав:
  fler написав:---=== Xenon ===---
Орбан пролетел :mrgreen:
---=== ===---
Викреслюємо ще одну сферу впливу рф - Угорщину. Хто наступний?

От про кого почне писати Letusrock, той і наступний )

не поспішай зловживати шампанським, здається перемога знову відміняється?

Коли тобі щось здається, то хреститись треба )

Ти ж топив, що Орбан переможе, а вийшла халепа
Орбан пролетів, як фанера )

З Мадяром подивимось.
Може він і не буде великим другом України, але і перед Росією хвостиком махати не буде в позі "чєго ізволітє ?" )
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 16:26

Re: Напад росії і білорусі на Україну

pesikot написав:Ти ж топив, що Орбан переможе

якщо надаш мою цитату з цим твердженням то я тебе буду називати щоразу "великий воїн - захисник Чергінова", а якщо не надаш то буду звертатись "брехло форумне ухилянтське". Згода?
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 16:30

Letusrock написав:
  pesikot написав:Ти ж топив, що Орбан переможе

якщо надаш мою цитату з цим твердженням то я тебе буду називати щоразу "великий воїн - захисник Чергінова", а якщо не надаш то буду звертатись "брехло форумне ухилянтське". Згода?

"захисник Чергінова" я не хочу бути )

Ти не вставай в третю позицію, бо ти не навів жодної моєї цитати, коли брехав про мене
Тож заспокойся )

Вмій програвати

Але у тебе є одна чудова риса
Те, що ти підтримуєшь - завжди програє ))
pesikot

Профіль

2
2
  #<1 ... 1743417435174361743717438 ... 17441>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему