Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1743517436174371743817439 ... 17441>
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 16:33

Не пройшло і 30 років...

_hunter написав:Но это же элементарно, Ватсон! - если за первые 30+ лет не получилось - вероятность того, что за следующие 30 получится - небольшая.

Три чверті потреб Сил оборони України покривається вітчизняною зброєю, заявив міністр закордонних справ Андрій Сибіга. Сьогодні, 13 квітня, в українському МЗС відбулася виставка сучасних оборонних розробок на честь дня працівника ОПК. До відомства прибули іноземні військові аташе. Київ розвиває далекобійний напрямок. Вітчизняні розробки забезпечують 95% зброї цього типу на фронті, заявив Андрій Сибіга.
https://uatv.ua/uk/75-ozbroyennya-dlya- ... av-sybiga/
Ще пару років тому зброєю вітчизняного виробництва покривалося лише 30%, якщо не менше. Але Хантер не бачить розвитку промисловості в Україні))) Може він "Фламінго" відносить до птахівництва? А "Нєптуни" - до рибного господарства? А «Дикі Шершні» - це взагалі бджоляри, нє?;)
fler

Подякував: 1215 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 16:36

pesikot написав:
  Letusrock написав:якщо надаш мою цитату з цим твердженням то я тебе буду називати щоразу "великий воїн - захисник Чергінова", а якщо не надаш то буду звертатись "брехло форумне ухилянтське". Згода?

"захисник Чергінова" я не хочу бути )
Ти не вставай в третю позицію, бо ти не навів жодної моєї цитати, коли брехав про мене
Тож заспокойся )
Вмій програвати
Але у тебе є одна чудова риса
Те, що ти підтримуєшь - завжди програє ))
і в чому цей твій уявний "програш" на даний момент? Петер Мадяр розблоковує 90 млрд чи запрошує Україну в ЄС з 1 січня?
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 16:41

США офіційно оголосили про повну блокаду Ормузької протоки, Оманської та Перської заток.

Кожен корабель, що порушить цю блокаду, буде знищений, заявив Дональд Трамп.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 16:44

Letusrock написав:
  pesikot написав:
  Letusrock написав:якщо надаш мою цитату з цим твердженням то я тебе буду називати щоразу "великий воїн - захисник Чергінова", а якщо не надаш то буду звертатись "брехло форумне ухилянтське". Згода?

"захисник Чергінова" я не хочу бути )
Ти не вставай в третю позицію, бо ти не навів жодної моєї цитати, коли брехав про мене
Тож заспокойся )
Вмій програвати
Але у тебе є одна чудова риса
Те, що ти підтримуєшь - завжди програє ))
і в чому цей твій уявний "програш" на даний момент? Петер Мадяр розблоковує 90 млрд чи запрошує Україну в ЄС з 1 січня?

Давай подивимось, розблокує чи ні 90 ярдів )
pesikot

Подякував: 549 раз.
Подякували: 1261 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 16:44

Xenon написав:
США офіційно оголосили про повну блокаду Ормузької протоки, Оманської та Перської заток.

Кожен корабель, що порушить цю блокаду, буде знищений, заявив Дональд Трамп.

TACO буде ... чи ні ? )
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 16:46

Re: Напад росії і білорусі на Україну

pesikot написав:З Мадяром подивимось.
Може він і не буде великим другом України, але і перед Росією хвостиком махати не буде в позі "чєго ізволітє ?" )

Лідер опозиційної партії "Тіса" Петер Мадяр, який переміг на парламентських виборах в Угорщині, розповів, як планує будувати відносини з Росією та Володимиром Путіним. Так, він не заперечує енергетичної залежності від Росії і вважає, що Угорщині доведеться піти на переговори.

"Якщо обставини складуться, доведеться сісти за стіл переговорів з російським президентом. Географічне положення ані Росії, ані Угорщини не зміниться. І наша енергетична залежність теж залишиться на якийсь час. Потрібно посилювати диверсифікацію, але це не робиться за один день", – заявив Мадяр.

Водночас він підкреслив, що, навіть незважаючи на необхідність переговорів з РФ, "друзями ми не станемо".

не довіряю жодному слову політиків, тим більше Петеру Мадяру
сперше, ніхай він доведе справами, доки були передвиборчі гасла
prodigy

Подякував: 3405 раз.
Подякували: 3368 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 16:47

Майбутній лідер Угорщини Петер Мадяр заявив, що не стане перешкоджати отриманню Україною позики Європейського Союзу у розмірі 90 мільярдів євро, яку заблокував Віктор Орбан, повідомляє The Guardian.

"Це рішення (щодо виділенням коштів Україні, – УНІАН) вже було прийняте в грудні в Брюсселі, тому я не знаю, навіщо його знову переглядати", – заявив лідер партії "Тиса".

Водночас він повідомив, що Будапешт збереже можливість відмови від участі в кредиті, оскільки перебуває у "дуже складній фінансовій ситуації". Річ утім, що угода передбачала можливість відмови для Угорщини (разом із Чехією та Словаччиною) від надання коштів.
prodigy

Подякував: 3405 раз.
Подякували: 3368 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 16:52

prodigy написав:
Майбутній лідер Угорщини Петер Мадяр заявив, що не стане перешкоджати отриманню Україною позики Європейського Союзу у розмірі 90 мільярдів євро, яку заблокував Віктор Орбан, повідомляє The Guardian.

"Це рішення (щодо виділенням коштів Україні, – УНІАН) вже було прийняте в грудні в Брюсселі, тому я не знаю, навіщо його знову переглядати", – заявив лідер партії "Тиса".

Водночас він повідомив, що Будапешт збереже можливість відмови від участі в кредиті, оскільки перебуває у "дуже складній фінансовій ситуації". Річ утім, що угода передбачала можливість відмови для Угорщини (разом із Чехією та Словаччиною) від надання коштів.

Перевожу special for Letusrock, перешкоджати отриманню 90 ярдів - не будуть, але вносити кошти від Угорщини не будуть, бо самі потребують коштів від ЄС

Невже Letusrock'у таке важко зрозуміти ? )
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 16:55

розкорковувати

prodigy написав:

розкорковувати Дружбу?
flyman

Подякував: 1638 раз.
Подякували: 2882 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 16:55

ЛАД написав:Очень просто.
Без этих 10 млрд. не будет тех 200-400млрд. (цифры не проверял, верю вам на слово).
Но, вообще-то, я говорил не об экономике.
С точки зрения экономики сегодняшние затраты на всякие ЦЕРНы - пустая трата денег. И уж, тем более, затраты миллиардов долларов на всякие там "Большие адронные коллайдеры". Кому они нужны, мало того, что стоят дорого, так ещё и энергию жрут как не в себя. А сколько там тратится на текущие расходы и зарплаты всяким бездельникам-физикам, которые не освоили даже ЕШБ. :)

Я не протиставляю одне іншому. Просто, на сьогодні, застосунки в смартфоні, це теж космічні технології.

До речі, зацініть.
Інформації мало, але якщо це той самий UAirlaunch, то крутіше Артеміди вийшло.
rbc.ua/rus/news/taemni-operatsiyi-gur-ukrayina-dvichi-uspishno-1775819491.html
vt313

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

#<1 ... 1743517436174371743817439 ... 17441>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей