pesikot написав:Перевожу special for Letusrock, перешкоджати отриманню 90 ярдів - не будуть, але вносити кошти від Угорщини не будуть, бо самі потребують коштів від ЄС Невже Letusrock'у таке важко зрозуміти ? )
перевожу для тебе: заплатять 90 млрд за кілька додаткових років у ролі щита Європи, поки лопати (чи останні верби) не закінчаться
Кремль не має наміру вітати Петера Мадяра з перемогою його партії на парламентських виборах в Угорщині, оскільки це "недружня країна".
Таку заяву на тлі поразки Віктора Орбана зробив прессекретар Кремля Дмитро Пєсков, повідомляють російські ЗМІ. Водночас він додав, що в Москві до вибору угорського народу ставляться "з повагою".
"Ми недружнім країнам привітання не надсилаємо. А Угорщина – недружня країна, вона підтримує санкції проти нас", – сказав рупор Кремля.
pesikot написав:Перевожу special for Letusrock, перешкоджати отриманню 90 ярдів - не будуть, але вносити кошти від Угорщини не будуть, бо самі потребують коштів від ЄС Невже Letusrock'у таке важко зрозуміти ? )
перевожу для тебе: заплатять 90 млрд за кілька додаткових років у ролі щита Європи, поки лопати (чи останні верби) не закінчаться
Блазень з тебе такий собі ) Навіть гірше за Зеленського )
Letusrock написав:
pesikot написав:Вмій програвати Але у тебе є одна чудова риса Те, що ти підтримуєшь - завжди програє ))
і в чому цей твій уявний "програш" на даний момент? Петер Мадяр розблоковує 90 млрд?
Як аграрна держава Україна більше не виживе, потрібна неоіндустріалізація.- Буданов
Глава ОП Кирило Буданов заявив, що Україна більше не виживе як сировинна й малорозвинена аграрна держава. За його словами, після руйнування енергетики країні потрібен не просто ремонт, а повний перехід до виробництва, переробки і нової індустріалізації.
«До повномасштабної війни це був поганий варіант, але можливий. Але більше ні. Тому ось вам і відповідь – неоіндустріалізація. Реіндустріалізація, якщо хочете. Але відповідь тут», - каже він.
Слава богу! Через 35 лет дошло!
Совок, 70-х. Яка ще індустріалізація. Послуги, і ще раз послуги. При вдалому підході, виробництво зайде автоматом.
ЛАД написав:А когда я много лет писал, что нужна промышленность, "великая с/х держава" тупиковый путь, вы доказывали, что я ничего не понимаю. Тоже ЕШБ? Хотя вопрос, наверно, лишний.
А хіба хтось тут заперечував необхідність ПРОМИСЛОВОСТІ ? чи необхідність СПРАВЕДЛИВО ПОДІЛИТИ ? Просто ТМ Будівельник каже - при обмеженому ресурсі, його треба використовувати в тих галузях які дають найшвидший позитивний результата\ - для визначення правил справедливого ПОДІЛУ, важливіше створити умови ефективного СТВОРЕННЯ... і до правил поділу переходити тоді коли є що ділити..
А зараз лад допрацювався так, що розвалив усі підприємства совка і тому совок здох... але лад лишився.. і тепер для того щоб всім було гірше він постійно закидає в ефір теми які ПОГІРШАТЬ можливості розвитку України саме на цьому етапі Висновок лад мазохіст , якому подобається коли йому погано , але його мазохізм вже переходить в стадію садизму бо він пропонує зосередитись на рішеннях після впровадження яких ПОГАНО стане вже всім...
лад - чим твою пенсію збільшить варіант перенаправлення коштів з ПЕНСІЙНОГО в Космічне Агенство для фінансування польоту на МАРС
flyman написав:ще може Фіцо і не тільки там знайдуться
святе місце пустим не буває. А може це така гра "морквина для осла" а-ля - Ми б дуже хотіли прийняти в НАТО / ЄС / дати стопіццот мільярдів, але клятий агент кремля Орбан/Фіцо/Бабіш/... блокує, гад
Може Тільки гра залежить від набору карт на руках.. Орбан для нас погана карта Мадьяр -краща ніж Орбан, а от на скільки - покаже час В будь-якому разі, ця карта відкриває доступ до 90 млрд... А історія показує Воювати маючи 90 млрд - можна меншою кількістю бійців на лінії зіткнення ніж воювати без 90 млрд.. Тобто для страхопуда а-ля ти -прихід до влади Мадьяра - це благо.... Менший тиск ТЦК на тебе і тобі подібних (але менший це не повна відсутність, тому хочеш щоб менше тиснули -більше донать)
Вертаюсь з поліклініки. На зустріч Йдуть три левандівські бахури( львівський район а-ля Шулявка), з іграшковими автоматами наповнених водою.. розглядаються по сторонах в пошуках жертв, час від часу пострілюючи водою… За пару кроків до мене (я по формі) беруть свою «зброю» В положення «на караул» і з усмішкою стройовим кроком проходять чітким кроком повз мене, почергово вітаючись: - христос воскрес - з обливаним понеділком вас - вітаємо. Дякуємо… Я обернувся, віддав ім військове вітання, і шпінгалєти з радісним захопленням і улюлюканням почали робити водяний салют вгору. Я поспішно відступив до підізду, бо Левандівка це - район, де можуть швидко передумати, а я щось не хочу мокрим сьодні ходити Дякую діти 🫡
budivelnik написав:Воювати маючи 90 млрд - можна меншою кількістю бійців на лінії зіткнення ніж воювати без 90 млрд.
а ти не думаєш що за 90 млрд потрібно буде показати якись потужний результат? Плюс завжди можна вкрасти половину грошей а нестачу перекрити безкоштовними Миколами. Ніякі тут АТО 2.0 не прокатять, онлі остання верба. Ще скажи заради сміху що у нашої влади є якась стратегія більше ніж на 3 дні вперед
Востаннє редагувалось Letusrock в Пон 13 кві, 2026 17:39, всього редагувалось 1 раз.