budivelnik написав:Звичайно що можна.. Але навіщо до Поляків? Адже вони скажуть те саме що і я Береш , працюєш 20 років, відкладаєш в модернізацію виробництва мінімум 20% від доходів. відмовляєшся від походів в ресторан, відпочинків в монако, дорогих автомобілів і шмоток...
Та вот именно поэтому: "страна советов" - никто нифига не знает, но с умным видом учить пытается
Ти показав графік росту.... Але якраз цей графік не заперечує мого АЛГОРИТМУ Він там тому такий і є , що а - було більше таких як я разів в 1000 ніж в Україні б - було менше таких як ти разів в 100 От тому Перші -пахали, другі не заважали -результат на лице.
Ааа... Ну т.е. народец "могучей кучке" поганенький достался? Тут да - без шансов - только страну менять
ЛАД написав:Для любого завода нужен рынок сбыта его продукции. Советские заводы работали на огромный Советский союз + страны СЭВ. После развала Союза и ликвидации СЭВ рынки сбыта скукожились и производственные цепочки разорвались.
Зауваження вірне, висновки- ні. Те що виробляв радянский союз, воно нікому в світі не потрібно було, бо воно відсотків 90- крадене, з яких мабуть половина це ВПК. ВПК бачимо на прикладі раші. В нас це все "жевріло" до самої повномаштабної. За якими саме заводами ви сумуєте? Наприклад за ЗАЗом, який був ширмою для грузина, який завозив в країну тіж самі Мерседеси без сплати податків, бо це "виробництво". Звісно виробництво, колеса прикрутили. Але це не тільки грузин, Порошенко теж завозив через Черкаси багато чого.
_hunter написав:... Как говорится "поздно пить боржоми"
В мене до тебе питання Ти ж в тих краях німці/поляки... Чого ти так переживаєш за те що було колись? Може ти там зараз як мальчиш-плохіш вивідай буржуазну таємницю багатства і нам розскажи ( паралельно собі допоможи)
От тільки коли виявиться що я правий , і навіть в швейцаріях/англіях/ірландіях/франціях/італіях/польщах - для того щоб з бідного стати багатим в 95% випадків треба 20 років працювати як віл ( а в 5% випадків мати бабку в канаді) - то що тоді скажеш?
_hunter написав:Та вот именно поэтому: "страна советов" - никто нифига не знает, но с умным видом учить пытается
Ти показав графік росту.... Але якраз цей графік не заперечує мого АЛГОРИТМУ Він там тому такий і є , що а - було більше таких як я разів в 1000 ніж в Україні б - було менше таких як ти разів в 100 От тому Перші -пахали, другі не заважали -результат на лице.
Ааа... Ну т.е. народец "могучей кучке" поганенький достался? Тут да - без шансов - только страну менять
А можеш пояснити В мене претензій до НАРОДУ -жодного Я навіть вважаю що з такими промитими совками мозгами -ми ще досить добре відновлюємось.. А от в тебе які проблеми? Ти ж розумієш Це народ казав Чого дурний- бо бідний Чого бідний- бо дурний....
То згідно ТМ Народна Мудрість - ти до яких відносишся? До перших чи до других?
_hunter написав:... Как говорится "поздно пить боржоми"
В мене до тебе питання Ти ж в тих краях німці/поляки... Чого ти так переживаєш за те що було колись? ...... От тільки коли виявиться що я правий , і навіть в швейцаріях/англіях/ірландіях/франціях/італіях/польщах - для того щоб з бідного стати багатим в 95% випадків треба 20 років працювати як віл ( а в 5% випадків мати бабку в канаді) - то що тоді скажеш?
Так ты первый начал? -- кто тут уже 4 страницы плачет, что Золото Полуботка передать в 91м забыли?
"правий" - в чем? Точнее - а я где-то с этим банальным утверждением - спорил? Разговор-то ВООБЩЕ о другом - о Стране. О том, что - если Всемирному банку верить - одна страна ВВП по ППС в 8 раз за 30 лет подняла, а другая - в два. Можно еще о перспективах той другой страны поговорить - после того как ЕС/Штаты перестанут в ее экономику лярды денег вливать...
budivelnik написав:Ти показав графік росту.... Але якраз цей графік не заперечує мого АЛГОРИТМУ Він там тому такий і є , що а - було більше таких як я разів в 1000 ніж в Україні б - було менше таких як ти разів в 100 От тому Перші -пахали, другі не заважали -результат на лице.
А можеш пояснити В мене претензій до НАРОДУ -жодного
Ну супер. Только и у меня - "претензій -жодного" С чем ты опять спорить пытаешся?
_hunter написав: О том, что - если Всемирному банку верить - одна страна ВВП по ППС в 8 раз за 30 лет подняла, а другая - в два.
Можно вірити, але не треба. Ніхто, ніколи не підтвердив ці числа.
Ладно - фиг с ним, с ППС. А обычному ВВП - можно верить? Особо эпично первые две пятилетки сравнить...
По номінальному, звичайно. Що є, те є. Був ресурс, який не використали. А от причини. Так щоб точно, то ніхто не сказав. Мабуть ніхто і не хотів. Можливо, з часом, хтось проаналізує.