Коментуючи питання міграції, Буданов наголосив, що жоден українець не повернеться додому "просто так". Ключовими факторами для відновлення людського капіталу є створення робочих місць та безпекове середовище.
"Маємо відкинути усі ілюзії. Ніхто не повернеться просто так. Люди чекають реальних гарантій безпеки та створеного економічного підґрунтя", - зазначив керівник ОП.
Буданов додав, що виживання держави у війні на виснаження залежить від переходу до експорту готової продукції з високою доданою вартістю.
На його думку, саме економічна стабільність стане магнітом для повернення людей.
Буданов, пожалуй, поумнее местных "экономистов" и ЕШБ не освоил.
місцеві економісти якраз думають, як це робити... а дехто лише розповідати вміє - от колись. але колись ці дехто теж лише розповідали, й особисто нічого в житті не зробили...
Это что же такое получается? - 60 лярдов, которые местный теоретик уже посчитал - тоже "под угрозой"?
США повідомили європейських партнерів про затримки із постачанням зброї
Договори щодо яких були укладені раніше, ймовірно, затримаються на тлі війни в Ірані, повідомляє Reuters.
Йдеться про поставки в межах програми Foreign Military Sales (FMS). Затримки торкнуться країн в Балтики та Скандинавії. Йдеться про різні типи боєприпасів, як для наступальних, так і для оборонних операцій.
Наразі не відомо, чи вплине ця затримка із постачаннями зброї на ситуацію в Україні.
Reuters додає, що США фактично вичерпали запаси зброї на мільярди доларів, включаючи артилерійські системи, боєприпаси та протитанкові ракети, з моменту вторгнення росії в Україну, початку військових операцій Ізраїлю в Газі та під час війни в Ірані.
budivelnik написав:Навіть 5% від того що озвучив про себе я - тут не озвучив НІХТО
Звичайно не озвучили, не у всіх є комлекси Наполеона.
Я бы чуть перефразировал - мало у кого они есть.
Відсутність у людини будь-якого бажання щось зробити , а зробивши-показати зроблене щоб отримати задоволення - це СОВОК. Пояснюю на пальцях Без щоденної важкої праці, шансів щось отримати -НЕМА Тому світ ділиться На люмпенів яким всі винні І на тих хто щось зробив...
Світ люмпенів-це страшний світ... але там жити легко , завжди є хтось гірший від тебе.... Світ ЗРОБИВШИХ-це ВАЖКИЙ світ , адже завжди є хтось , який зробив Більше від тебе...
Мені подобається світ , де є Маск і де я можу сказати що я щось зробив і зроблене показати....
А от чому Ви так боїтесь показати вами зроблене? може тому що показувати нічого ?
ЛАД написав:Можно ежедневно писать многостраничные посты. пропагандируя ЕШБ и проповедуя прописные истины, но от этого ЕШБ не становится правильной, а прописные истины и так давно известны.
Давай з прописними істинами 1 ХТО розвалив СОВОК ? Бандера-Чорновіл чи..... барабанна дріб -економіка, якою і ти в тому числі керував 2 Яка була ІДЕОЛОГІЯ совка? Вона ДОЗВОЛЯЛА багатіти і лояльно ставилась до капіталів? Ні, вона вбивала в людях економічну ініціативу на ЗАКОНОДАВЧОМУ РІВНІ 3 Якщо п1, про те що СОВОК розвалила СОВКОВА економіка, тобто перефразувавши Технології совка мали повищене енерговикористання в порівнянні з світом, а станки/заводи були зорієнтовані всередину і тому не могли ЗАРОБЛЯТИ випускаючи товари і продаючи їх по світовій ціні одночасно купуючи енергоносії по світовій ціні.
Отже Отримади Голих і голодних ладів Розвалені заводи Відсутність приватного капіталу Ненависть до багатих у 99,99% членів суспільства І от ця гремуча суміш почала якось пробувати викарабкатись.. Але для цього потрібен капітал -*а капіталу нема СОВОК зжер.. А те що не зжер - НЕ ПОВЕРНУВ Україні не дали части в ЗВР совка мотивуючи тим що Україна не приймає участі в погашенні боргів совка Населенню України СБЕРБАНК не повернув жодної копійки вкладів
Толму тепер прочитай мій пост про те як створюється ПЕРВИННИЙ капітал - і поясни А як це маючи нічого -модернізувати завод (навіть якщо ти директор і головний інженер заводу і отримав 70% акцій заводу)
От і вийшло Гроші були в розмірах з допомогою яких можна модернізовувати -в злочинців ( хоча в реалі там інша схема) і в десятка кооператорів... От той десяток і взявши 10 заводів їх зміг модернізувати до рівня щоб вони працювали.. Алгоритм жуліків -інший.... Працювати може все, от тільки нюанс-скільки під час роботи в цього працюючого забере Держава у вигляді податків. Я тобі приводив В середньому Держава забирала 50%..... Тому ЖУЛІК який НЕ ЗБИРАВСЯ платити податки , навіть на збитковому заводі-отримував прибуток. ( схема видобутку бурштину тобі в допомогу. Державне підприємство не має як розвиватись бо виконує всі вказівки держави (знімає рослинний шар , потім повертає його на місце, потім платить податки) а приватні копачі мають дикі прибутки..
Це мізер що тобі треба знати про ЕШБ
і останнє Запитай в хантера-чи може він стати багатшим ніж є - не використовуючи ЕШБ.. От чи є в нього якийсь інший варіант Може в тебе є - опиши варіант, коли ти людина, яка закінчила школу, має руки і те що на ній+ трошки знань - стає багатою не використовуючи алгоритм витрачати треба менше ніж заробляєш на тривалому періоді з одночасним вкладанням різниці у власний розвиток.
При чому зверни увагу-цей алгоритм не обмежує ні галузь ні спеціальність ні кваліфікацію..... Можна працювати двірником в селі, можна СЕО в АЙ ті компанії..... Просто ПОЧАТИ людина може тільки там де має ресурс має на мішок насінні-починає з мішка насіння ..... А так як МАЛО (або нічого) має БІЛЬШІСТЬ - то саме БІЛЬШОСТІ цікавий алгоритм який може допомогти цій більшості пробитись в МЕНШІСТЬ але успішних.
budivelnik написав:Відсутність у людини будь-якого бажання щось зробити , а зробивши-показати зроблене щоб отримати задоволення - це СОВОК. Пояснюю на пальцях
Объясню и я на пальцах: - то, что ты попал в нижние 10% экономически активного населения - перефразируя классику - "это недоработка страны". Если "достижение" на какую-нить захудалую Чехию перемасштабировать - что получится? - я бы понял, если бы зарабатывать получалось благодаря своей уникальной экспертизе - как тот же Бетон зарабатывает передедывая за криворукими будивэльныкамы. Или, хотя бы, сам что-то уникальное в страну завозил бы. Но нет же: "Бизнес Планище Века" - берем у местного оптовика алкашку подешевле - продаем подороже. Никто, блин, до такого ни разу не додумался. - основная претензия: коэффициент развития страны у того "бизнеса" какой? - продавщицы - на локальной минималке. Сын - меньше половины минималки Германии... Население - потихоньку спивается.
Якщо масштабувати рівень змагань по футболу серед нашого двору і рівень чемпіонату світу - то вийде що ФУТБОЛОМ займатичь не треба.... Але з тисячі дворових команд вийде двадцять футболістів які зможуть війти до Збірної України і там на рівних тягатись з іншими збірними.... Тому Порівнювати різні системи -не варто ... Спеціально для тебе зроблю зауваження Є якийсь капітал ... і цей капітал це твій ДИПЛОМ про освіту в якому сказана на якому ти зараз рівні.... Тобто розмір мого капіталу це рівень ДИПЛОМУ ВИЩОЇ ОСВІТИ ...для України або ДИПЛОМУ СЕРЕДНЬОЇ школи ... для Польщі або ДИПЛОМУ Початкових класів ...для ЄС/США/Канади/Японії.... Зрозумів? Так от , коли я пробую з кимось співпрацювати , то саме цей ДИПЛОМ дозволяє контрагенту (банкір/інший підприємець/інвестор) - зрозуміти як мій рівень так і перспективи співробітництва...
Тепер беремо тебе В тебе є ДИПЛОМ мого рівня? Немає Тоді В тебе два варіанти Або прийняти рішення що ти навіть не збираєшся лізтти в 5-10% найактивніших Або вивчивши мій досвід-йти моїми алгоритмами...
ПС Про бажання показати Пару повідомлень тому ЛАД , звернув увагу що волонтерство це спосіб ПСИХОЛОГІЧНО себе захистити від того що ти в тилу.. В цьому є частка правди Так само як і в тому що є море людей, які ЛЮБЛЯТЬ виставляти напоказ свої досягнення...і при цьому суспільство за це цим людям навіть платить і не тільки грошима а й любовью.. це СПОРТСМЕНИ , АРТИСТИ , ВІЙСЬКОВІ ( нагороди чи знаки звання-це якрас спосіб відразу похизуватись досягненнями) Тому АКТИВНА частина в основній своїй масі не може без суспільного обговорення її діяльності, особливо тоді коли вона все зробила не корупційними методами Тому я хизуюсь досягненнями Ахметов хизується досягненнями ШАХТАРА , бо не хоче питань навіщо він вбив Брагіна....
ППС потрібність тієї чи іншої діяльності для суспільства визначається СУМОЮ грошей які суспільство заплатило за ту чи іншу працю.... Ефективність бізнесу залежить від співвідношення отриманих і збережених коштів
На цих двох алгоритмах все і базується І людині яка платить за хліб кожного дня по 30 грн по барабану що це плата за технологію якій 5000 років , і якщо в людини всього 30 грн і в неї буде вибір заплатити за 5джі чи хліб - вона вибере хліб і цей ЇЇ вільний вибір і покажещо для неї важливіше.
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 17 кві, 2026 10:31, всього редагувалось 1 раз.
Коментуючи питання міграції, Буданов наголосив, що жоден українець не повернеться додому "просто так". Ключовими факторами для відновлення людського капіталу є створення робочих місць та безпекове середовище.
"Маємо відкинути усі ілюзії. Ніхто не повернеться просто так. Люди чекають реальних гарантій безпеки та створеного економічного підґрунтя", - зазначив керівник ОП.
Буданов додав, що виживання держави у війні на виснаження залежить від переходу до експорту готової продукції з високою доданою вартістю.
На його думку, саме економічна стабільність стане магнітом для повернення людей.
Буданов, пожалуй, поумнее местных "экономистов" и ЕШБ не освоил.
Усі розумні ДЛЯ СЕБЕ. Я в цьому давно і капітально переконався. Я розумний для себе, ви для себе, будівельник для себе. Я переконаний що Зе зовсім не тупіший від Буданова. Просто якщо б це сказав Зе, то ми б усі поржали, бо Зе мав 7 років можливостей це реалізувати. Буданов не мав, тому він може говорити ці "розумні" речі.
_hunter написав:Объясню и я на пальцах: - то, что ты попал в нижние 10% экономически активного населения - перефразируя классику - "это недоработка страны". Если "достижение" на какую-нить захудалую Чехию перемасштабировать - что получится? - я бы понял, если бы зарабатывать получалось благодаря своей уникальной экспертизе - как тот же Бетон зарабатывает передедывая за криворукими будивэльныкамы. Или, хотя бы, сам что-то уникальное в страну завозил бы. Но нет же: "Бизнес Планище Века" - берем у местного оптовика алкашку подешевле - продаем подороже. Никто, блин, до такого ни разу не додумался. - основная претензия: коэффициент развития страны у того "бизнеса" какой? - продавщицы - на локальной минималке. Сын - меньше половины минималки Германии... Население - потихоньку спивается.
Якщо масштабувати рівень змагань по футболу серед нашого двору і рівень чемпіонату світу - то вийде що ФУТБОЛОМ займатичь не треба.... Але з тисячі дворових команд вийде двадцять футболістів які зможуть війти до Збірної України і там на рівних тягатись з іншими збірними.... Тому Порівнювати різні системи -не варто ... Спеціально для тебе зроблю зауваження Є якийсь капітал ... і цей капітал це твій ДИПЛОМ про освіту в якому сказана на якому ти зараз рівні.... Тобто розмір мого капіталу це рівень ДИПЛОМУ ВИЩОЇ ОСВІТИ ...для України або ДИПЛОМУ СЕРЕДНЬОЇ школи ... для Польщі або ДИПЛОМУ Початкових класів ...для ЄС/США/Канади/Японії.... Зрозумів? Так от , коли я пробую з кимось співпрацювати , то саме цей ДИПЛОМ дозволяє контрагенту (банкір/інший підприємець/інвестор) - зрозуміти як мій рівень так і перспективи співробітництва...
Тепер беремо тебе В тебе є ДИПЛОМ мого рівня? Немає Тоді В тебе два варіанти Або прийняти рішення що ти навіть не збираєшся лізтти в 5-10% найактивніших Або вивчивши мій досвід-йти моїми алгоритмами...
ПС Про бажання показати Пару повідомлень тому ЛАД , звернув увагу що волонтерство це спосіб ПСИХОЛОГІЧНО себе захистити від того що ти в тилу.. В цьому є частка правди Так само як і в тому що є море людей, які ЛЮБЛЯТЬ виставляти напоказ свої досягнення...і при цьому суспільство за це цим людям навіть платить і не тільки грошима а й любовью.. це СПОРТСМЕНИ , АРТИСТИ , ВІЙСЬКОВІ ( нагороди чи знаки звання-це якрас спосіб відразу похизуватись досягненнями) Тому АКТИВНА частина в основній своїй масі не може без суспільного обговорення її діяльності, особливо тоді коли вона все зробила не корупційними методами Тому я хизуюсь досягненнями Ахметов хизується досягненнями ШАХТАРА , бо не хоче питань навіщо він вбив Брагіна....
ППС потрібність тієї чи іншої діяльності для суспільства визначається СУМОЮ грошей які суспільство заплатило за ту чи іншу працю.... Ефективність бізнесу залежить від співвідношення отриманих і збережених коштів
На цих двох алгоритмах все і базується І людині яка платить за хліб кожного дня по 30 грн по барабану що це плата за технологію якій 5000 років , і якщо в людини всього 30 грн і в неї буде вибір заплатити за 5джі чи хліб - вона вибере хліб і цей ЇЇ вільний вибір і покажещо для неї важливіше.
Варто-варто. Именно для понимания своего _реального_ уровня. А вот ходить и хвастаться "я вышел на первое место отбора в восьмую сельскую лигу!" - вот тут действительно "-не варто ." (как минимум за пределами того села).
По перше - я в межах СВОГО села По друге - якщо мій рівень -це сільська ліга, а твій на три порядки менший від мого -то на якому ти По третє - якщо ти на рівні туалету з криком зайнято - то на підставі чого ти вирішив що можеш критикувати мої досягнення ? на підставі того що сидячи на унітазі читаєш Фінаншен Таймс?
Тому Деколи думай
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 17 кві, 2026 10:37, всього редагувалось 1 раз.
Shaman написав:місцеві економісти якраз думають, як це робити... а дехто лише розповідати вміє - от колись. але колись ці дехто теж лише розповідали, й особисто нічого в житті не зробили...
Цікаво, чого так у вас підгорає через те що Будавно без економічної освіти виявився розумнішим ніж всі ті економісти з міністерст і КШЕ? Він ясно натякнув що ставка на чавунно-пшеничну економіку - не зіграє.
так а хто таку ставку робить? людина, які ні в аудит, ні в ІТ в Україні не змогла? підгорає в тих, хто багато розповідає, але нічого не робить
БАМЕНДА, Камерун, 16 апреля (Reuters) - Папа Лев резко раскритиковал лидеров, тратящих миллиарды на войны, и заявил, что мир «раздирается горсткой тиранов». Это необычайно резкое заявление было сделано в Камеруне в четверг, спустя несколько дней после того, как президент США Дональд Трамп атаковал его в социальных сетях. Лев, первый папа римский в США, также осудил лидеров, которые использовали религиозную риторику для оправдания войн, и призвал к «решительной смене курса» на встрече в крупнейшем городе англоязычных регионов Камеруна, где тлеющий конфликт, начавшийся почти десять лет назад, унес тысячи жизней. «Военные мастера делают вид, что не понимают, что для разрушения достаточно лишь мгновения, но зачастую целой жизни недостаточно, чтобы всё восстановить», — сказал понтифик. «Они закрывают глаза на то, что миллиарды долларов тратятся на убийства и разрушения, но ресурсы, необходимые для исцеления, образования и восстановления, нигде не находятся». .........Архиепископ Кентерберийская Сара Маллалли, духовный лидер 85 миллионов англикан по всему миру, заявила в четверг, что она поддерживает Папу Римского в его «мужественном призыве к царству мира». Выступая в англоязычном городе Баменда, понтифик также резко раскритиковал лидеров, которые использовали религиозные темы для оправдания войн. «Горе тем, кто манипулирует религией и самим именем Бога ради собственной военной, экономической и политической выгоды, погружая священное во тьму и мерзость», — сказал он. «Это мир, перевернутый с ног на голову, эксплуатация Божьего творения, которую должна осудить и отвергнуть каждая честная совесть».
Ну казкар. А в середні віки церква(Папа) тратили величезні кошти на війну і нічого. Все було нормально. Ніякий світ не перевертався з ніг на голову. Зараз таких грошей і впливу у церкви немає, ось Папа і жаліє про це, а зовсім не про "жизни людей".