Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1747017471174721747317474 ... 17479>
Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2026 12:05

andrijk777 написав:
  ЛАД написав:В-третьих, вполне возможно, он это тоже понимал. И его план дорожного строительства был шагом именно в этом направлении. Не знаю, правильно ли было начинать именно с этого, это сложный вопрос.

Згідний. Але час(історія) показала що він був не правий.
История ничего не показала. Все планы были сорваны войной.
  ЛАД написав:Во всяком случае, это был хоть какой-то план развития экономики, в отличие от других президентов, у которых не было никаких планов и просто пускали всё на самотёк и стихийное развитие, полагаясь на "невидимую руку рынка".

Ніякого плану в Зе не було, що за казки? В нього були загальні фрази про "все хороше".
Не знаю хто такі "других президенти", я Тимошенко взагалі не бачив як президента.
Але в Порошенка якісь плани були(армія віра мова) + він ставив хороших прем'єрів(тобто добре делегував свої плани).
І він ці плани навіть реалізував - безвіз, томос + оздоровив економіку. Що реалізував Зеленський? Нічого.
Выше вы написали: "Згідний".
С чем? Что план у Зеленского был?
А теперь пишете: "Ніякого плану в Зе не було".
"армія віра мова", - это не план развития экономики.
Что сделал Порошенко для "оздоровлення економіки"?
Но давайте не будем начинать спор, кто лучше Порошенко или Зеленский, я написал не об этом.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2026 12:05

budivelnik написав:а що треба побачити що я зробив?
От я здав в експлуатацію 1500м2 житла ...як фізична особа (код що у фопа що в індивідуала той самий) - це мені рахується?
Я так само як і ти працював в БУ11 - 7 років - є так само як і в тебе запис в трудовій- що будемо вважати що я робив і що робив ти
в трудовій то нічого крім запису часу роботи
так само в мене в трудовій запис про службу в СА -там тільки дати -це рахується..

Тому
якщо ти здурі вважаєш що ТІЛЬКИ робота в акціонерному товаристві рога і копита - щось доводить.. то для мене це фігня... я по записам був генеральним директором цілого концерну( правда той концерн здох не наордившись) але запис - є....

Так що паперовим людям аля ти і лад -головне бОмАжКа
нормальним людям а-ля я - головне наявність матресурсів
Приїдеш у Львів я тобі їх на 10 млн представлю...при чому це ринкова вартість а не балансова.

шото маловато у тебя стажа
У меня уже 33 с гаком если ВУЗ считается.
Кстати а шо то был за строительный институт шо с него в армию забирали?
Военной кафедры не было или на неё троечников не брали(те что вместо учёбы семки жарили и поднимая 300% на них первичный рублёвый капитал создавали)???
Кстати по Электрону - в 70е годы они были ламповые. Точно. Но там были и микросхемы(сенсорное переключение каналов,автоподстройка при неуверенном приёме)
Но в перестройку, 40 лет назад,там уже не делали фанерно-дспешные гробы с блоками по 20кг.
Найду подшивку журнала Радио за год 87-88й, там где читал за это статью, попробую отсканировать.
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 380 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2026 12:13

andrijk777 написав:..........
По-моєму я все чітко написав:
Папа проповідує те що йому вигідно проповідувати сьогодні. ВСЕ!!!
Завтра ситуація зміниться і Папа буде проповідувати вбивати "іновірних" або щось інше.
росс. церковь - вона прекрасно розуміє що залежна від влади і підлаштовується від це.

И в чём же его "выгода"?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2026 12:16

барабашов написав:..............
.........

Скорее всего, проще - институт был уже после армии.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2026 12:19

Представители партий демократов и республиканцев внесли в Конгресс США законопроект, который обяжет iOS, Android, Windows и Linux проводить верификацию пользователей для проверки их возраста.

Если инициатива будет принята, то при первой настройке нужно будет не просто ввести свою дату рождения, а полностью связать устройство со своей личностью. Данные будут передаваться во все установленные приложения.

В случае принятия закон полностью уничтожит анонимность в интернете и фактически введет для пользователей цифровой ID.

https://www.congress.gov/bill/119th-con ... 2FR%2F8250
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2026 12:25

Re: Напад росії і білорусі на Україну

барабашов написав:Кстати а шо то был за строительный институт шо с него в армию забирали?

откуда вам знати, якщо народились після 1980г? так

в Одесі у 1982р бронь від армії мали не всі ВУЗи, тільки: Університет (Мечнікова), ОІІМФ, ОВІМУ, Інститут зв'язку(ім.Попова).
Решта не мали і студентів призивали на весні (навіть не давали скласти екзамені, щоб закрити 1курс), до решти відносились: ОІБІ(одеській інженерно-будівельний інститут), Нархоз, Сельхоз, Медін, Педін, Політех, Гідромет, Технологічний (зараз Академія холоду)
у 1983-бронь зняли, і весною 1984 призвали всіх, кого раніше не чіпали . Чому знадобились студенти? Війна в Афганістані -вояків не вистачало (8млн. армія. а не вистачало, комунякам п*дарам)
prodigy

Подякував: 3405 раз.
Подякували: 3368 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2026 12:30

ЛАД написав:
  барабашов написав:..............
.........

Скорее всего, проще - институт был уже после армии.

звісно, що вам простіше, але кому вже було 18 до 1квітня-не давали закінчити 1й курс.
мій брат закінчив, тому що ДН в липні і призвали восени 1987р,і команда була А (Афган),
учебка в Маріуполі(Жданові) і там і службу пройшов

а ви 1 рік , чи 6 місяців після вузу в СА?
prodigy

Подякував: 3405 раз.
Подякували: 3368 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2026 12:43

як це виглядатиме з Лінуксом?

Xenon написав:
Представители партий демократов и республиканцев внесли в Конгресс США законопроект, который обяжет iOS, Android, Windows и Linux проводить верификацию пользователей для проверки их возраста.

Если инициатива будет принята, то при первой настройке нужно будет не просто ввести свою дату рождения, а полностью связать устройство со своей личностью. Данные будут передаваться во все установленные приложения.

В случае принятия закон полностью уничтожит анонимность в интернете и фактически введет для пользователей цифровой ID.

https://www.congress.gov/bill/119th-con ... 2FR%2F8250

цікаво, як це виглядатиме з Лінуксом? там же 100500 дистрибутивів
flyman

Подякував: 1638 раз.
Подякували: 2882 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2026 13:00

ЛАД написав: Выше вы написали: "Згідний".
С чем?

З тим що Зеленський прагнув зробити добре. Конкретно - будував дороги.
Але "просто будувати дороги" - це не план.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 287 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2026 13:09

Ого, потужно...
Готується спрощення ввозу іноземців до України на тлі дефіциту кадрів: нещодавно відбулася нарада з країнами Африки, — заявив глава ОП Кирило Буданов.

До списку входять окремі країни Азії та Африки, серед яких Афганістан, Бангладеш, Нігерія, Ефіопія, Пакистан, всього 70 країн.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 1747017471174721747317474 ... 17479>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Xenon і 2 гостей