|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 17 кві, 2026 13:13
ЛАД написав: andrijk777 написав:.......... По-моєму я все чітко написав: Папа проповідує те що йому вигідно проповідувати сьогодні. ВСЕ!!! Завтра ситуація зміниться і Папа буде проповідувати вбивати "іновірних" або щось інше. росс. церковь - вона прекрасно розуміє що залежна від влади і підлаштовується від це.
И в чём же его " выгода"?
В даний момент позиція "за мир" вигідніша за позицію "за війну". Чому? - по-моєму очевидно чому.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 287 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 кві, 2026 13:17
andrijk777 написав: ЛАД написав: Выше вы написали: "Згідний". С чем?
З тим що Зеленський прагнув зробити добре. Конкретно - будував дороги. Але "просто будувати дороги" - це не план.
А можно не " просто будувати дороги"? Это как? А строить дороги можно, например, "просто" для развития инфраструктуры. Что он собирался делать дальше, не знаю. Сами понимаете, он мне не докладывал. 
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 17 кві, 2026 13:19
andrijk777 написав: ЛАД написав: andrijk777 написав:.......... По-моєму я все чітко написав: Папа проповідує те що йому вигідно проповідувати сьогодні. ВСЕ!!! Завтра ситуація зміниться і Папа буде проповідувати вбивати "іновірних" або щось інше. росс. церковь - вона прекрасно розуміє що залежна від влади і підлаштовується від це.
И в чём же его " выгода"?
В даний момент позиція "за мир" вигідніша за позицію "за війну". Чому? - по-моєму очевидно чому.
Объясните, пожалуйста. Мне не очевидно. Шаман, например, войну в Иране одобряет.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 17 кві, 2026 14:11
ЛАД написав:А можно не " просто будувати дороги"? Это как?
Можна не будувати, а закупляти на ці гроші зброю. Ось так. "не просто" - це якби Зеленський перед виборами сказав: "Я буду дороги будувати в приоритеті №1, все інше - менший приоритет". Тоді б це було "не просто".
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 287 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 кві, 2026 14:17
andrijk777 написав: ЛАД написав:А можно не " просто будувати дороги"? Это как?
Можна не будувати, а закупляти на ці гроші зброю. Ось так. "не просто" - це якби Зеленський перед виборами сказав: "Я буду дороги будувати в приоритеті №1, все інше - менший приоритет". Тоді б це було "не просто".
Мы, вроде, говорили об экономике, а не о войне. А "закупляти на ці гроші зброю" он не собирался и перед выборами как раз говорил о мире, а не о войне. Но Порошенко тоже не "закупляв на ці гроші зброю". Я уже не раз приводил цифры, что при Зеленском военный бюджет, как минимум, не уменьшился. а даже немного вырос.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 17 кві, 2026 14:28
ЛАД написав: барабашов написав:.............. Кстати а шо то был за строительный институт шо с него в армию забирали? .........
Скорее всего, проще - институт был уже после армии.
а у вас армії не було? як же так... й ця людина направляє всіх, хто не подобається на фронт... 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 830 раз.
- Подякували: 1766 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: П'ят 17 кві, 2026 14:30
ЛАД написав:... Шаман, например, войну в Иране одобряет.
чергова брехня чи маячня ЛАДа.. ЛАД, я не хочу флудити, але й вашу брехню пропускати не можу. щось хочете про мене сказати - цитуйте. а без цитат у вас суцільна брехня виходить... 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: П'ят 17 кві, 2026 14:38
ЛАД написав:... Что сделал Порошенко для "оздоровлення економіки"? Но давайте не будем начинать спор, кто лучше Порошенко или Зеленский, я написал не об этом.
от тут детальніше. за часів Порошенко при Гонтаревій була вичищена банківська система. більшість банків-помийок була закрита, власне це й був одним з критеріїв. була запроваджена електронна система адміністрування ПДВ (дехто каже, що розробляли її ще при Янику, але про це не знаю, запровадили при Порошенко). відповідно таке явище, як "фіктивне" ПДВ просто зникло. взагалі "обнал", який при Янику прийняв загрозливі форми, сильно притиснули. як одна з ознак - значне зростання вартості "обналу". підняли мінімальну зп - як наслідок значно зросли відрахування з зп, в тому числі до ПФУ - зверніть увагу ЛАД. але чи побачить ЛАД тут хоч щось для економіки - це питання з * 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: П'ят 17 кві, 2026 14:41
ЛАД написав:... Росс. патриарх в этом отличается от Папы - росс. церковь, конечно, сама по себе тоже не имеет светской власти, но она в значительной степени сращена с ней и выступает почти в роли государственной религии. Отсюда и другие подходы. Почему, например, я выступал против активного участия Порошенко в получении томоса. Это шаг к государственной религии и к приобщению церкви к светской власти.
ні, звісно нам треба були залишати РПЦ, яка є однією з гілок російської влади. що у людей в головах?.. 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: П'ят 17 кві, 2026 14:45
Shaman написав: ЛАД написав: барабашов написав:.............. Кстати а шо то был за строительный институт шо с него в армию забирали? .........
Скорее всего, проще - институт был уже после армии.
а у вас армії не було? як же так... й ця людина направляє всіх, хто не подобається на фронт... 
Я ж не винуватий , що свою біографію до 1985 року, я тут описував 10-15 років тому.... Тому нагадаю і поясню 1 Я займався спортом в клубі СКА8 ( Львів) з 1974 року , але після поступлення в 1982 році в Політехнічний,на денну форму, я зобовязаний був узгоджувати свої виступи і з спортклубом Буревісник. 2 Так як у Львові є Інститут Фізкультури , то дивного в тому що всі збірні Буревісника формувались на базі студентів ІнФізу - думаю нікого не здивує , але Буревісник мав право ЗАПЕРЕЧУВАТИ мій виступ під прапорами збірної СКА Таким чином частенько ставались ситуації коли я НЕ МІГ на обласних або Українських змаганнях виступати за СКА (бо Буревісник ЗАПЕРЕЧУВАВ ) і в той самий час той самий Буревісник не викликав мене в збірні під свої прапори. Моєму тренеру це не сподобалось і він запропонував перевестись в спортроту Я погодився, але тут почались гонки генсеків на лафетах і замість спортроти СКА Львів, я опинився в ГСВГ... 3 В 1985 році, так як в мене були 2 курси вищої денної форми , я пішов в школу прапорщиків ( в тій самій Німеччині) і після закінчення якої остався служити там де і служив сержантом але в ранзі старшини роти, одночасно перевівшись з денної на вечірню форму навчання, яку і закінчив в 1991 році.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 300 раз.
- Подякували: 3017 раз.
-
-
Профіль
-
-
1