Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1747217473174741747517476 ... 17479>
Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2026 14:52

"О недавнем заявлении о "завозе" в Украину 300 тыс мигрантов ежегодно. Я давно уже пишу - это грантовая тема, на нее подсадили у нас и чиновников, и академические институты. Это уже решенный вопрос"...
"Сейчас Украина обеспечивает для ЕС безопасность и Европа готова финансировать эту геополитическую услугу".
"После войны Украина будет помогать ЕС минимизировать мигрантский кризис, приняв до 3 млн человек за 10 лет и частично заместив украинцев, которые уехали в Европу. И за это тоже Украине будут платить большие деньги".
"Нужно понимать, что политические элиты у нас рентоориентированные, то есть нацеленные на постоянный поиск финансовых рент (либо внутри экономики с помощью "схематоза" или на внешнем контуре в виде кредитов и грантов)".
"Правящий класс у нас всегда "идет за деньгами". Он всегда "голодный". Поэтому правящий класс постоянно делает именно то, что обеспечивает приток финансовых рент для его последующего распределения между несколькими "семьями"...

"Средний класс у нас в меньшинстве и ставкой на него выборы не выиграть"...
"Можете мне не верить, но любой другой политический проект, глобалисты просто сьедят и даже не поперхнутся"...

О.Кущ
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2026 15:02

ЛАД написав:Но Порошенко тоже не "закупляв на ці гроші зброю". Я уже не раз приводил цифры, что при Зеленском военный бюджет, как минимум, не уменьшился. а даже немного вырос.

Може і так, але при Порошенку не було загрози повноцінної війни.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 287 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2026 15:07

Shaman написав:
  _hunter написав:
  budivelnik написав:По перше - я в межах СВОГО села
По друге - якщо мій рівень -це сільська ліга

Так я ровно про это же :wink:
Смотри: лет 30 назад - когда "дворовой дядя Коля" был единственным эталоном и источником информации - твой подход имел право на жизнь.
Но сейчас-то - когда тот же MrBeast всегда готов своими ДОСТИЖЕНИЯМИ поделиться - нафига мне тебя не то, что слушать, но даже знать о тебе :?: :shock:

дивись, кого хочеш. але тобі навіть до ліги Будівельника як до Києва. але тобі ніхто забороняє мріяти про рівень Маска. й пропускаєш головне з того, що пише Будівельник - треба не мріяти, а щось робити. а ти мрій далі :lol:
Що ж спробую пояснити різницю між блогером MrBeast і собою.
1 Давай розберемось з термінами
Отже
Для тебе я примітивний барига з примітивним бізнесом який чомусь добрався до 5% найбагатших , але це не рахується бо барига і примітив...
Я правильно описав себе твоїми тремінами ?
А якщо так
Фахівець по організації сіткоцентричної логістичної мережі з використанням станків чпу , а також створення програмного забезпечення для нейрокерування цими станками...
Прочитав ? Гарно звучить ?
а якщо до цього додати
Фінансовий аналітик по розробці алгоритмів економічної діяльності на довгих горизонтах планування , вірність консультацій якого підтвержені економічними результатами ....
Також прочитав?
А тепер спробуй заперечити що тут не я описаний
ЧПУ - так це той самий кавовий
Сіткоцентрична мережа - магазин з постачальниками
Нейрокерування - керування дотиком на моніторах з тоучскріном
А я ще можу додати
- написання програм зміни( корелятивної оптимізації) роботи чпу в залежності від погодних умов...
це я при зміні вологості/тиску/температури - змінюю дріботу помолу і вагу порції щоб добитись найкращого виходу

Тому ще раз
Навіть сантехніка можна описати
Фахівець по хіміко-фізичному впливу на результати життєдіяльності людства з метою збереження комфортного середовища і уникнення розповсюдження хіміко-бактереологічного зараження середовища..

Висновок
Якщо БЛОГЕР показав тобі алгоритм і ти його повторив і досягнув того ж самого - то так слухай блогера
Якщо я тобі показав алгоритм а ти від нього відмахнувся- то це не тому що термін яким ти описав мою професію -поганий.
Це тому що ти лінько і потенційний лох, який з часом заповнить 73% програвших
Але при цьому, я й твою діяльність можу описати так, що ти це можеш використати на візитівках

Фахівець з фізично-хімічного аналізу рідин , основним компонентом яких є зброджений ячмінь , при умові надання самих рідин для безкоштовної дегустації ( або оплати для дегустації в барах німецьких міст)
Результатом аналізу цієї дегустації є вихід кало-мочевих мас в обємі максимум 30% від обєму продегустованого.(примітка-за окремі гроші може бути проведена й дегустація цих кало-мочевих мас)
budivelnik

Подякував: 300 раз.
Подякували: 3017 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2026 15:10

andrijk777 написав:
  ЛАД написав:Но Порошенко тоже не "закупляв на ці гроші зброю". Я уже не раз приводил цифры, что при Зеленском военный бюджет, как минимум, не уменьшился. а даже немного вырос.

При Порошенку йшла ВІЙНА , яку він обмежив зоною ОРДЛО і саме тому, що пуйло не могло прорвати укріплення(хоча робило це постійно) ті бойові дії не перейшли у війну...
І якби не розмінувались кордони з Кримом- то не факт що ворог зміг би захопити Херсон
І поки був ПОРОШЕНКО -кордони МІНУВАЛИСЬ
а от після 2019 кордони РОЗМІНОВУВАЛИСЬ
і от саме розмінування (без уточнень хто і чому) і був ОДНИМ з тих чинноком, який привів до повноцінної агресії.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2026 15:18

BIGor написав:
  budivelnik написав:витрачати треба менше ніж заробляєш
Весь світ живе в кредит, а тут таке.... на Нобелівку будівельнийка!
Живе звичайно...
але це тавтологія
весь світ їсть їжу...
весь світ пє воду....
Тому може розглянемо саме поняття кредит?
Є кредит який мільярдер Ілон Маск бере в інвесторів .... - йому його дають , бо вся попередня діяльність Маска показала що ймовірність успіху(повернення кредиту з хорошими дивідентами ) в Маска високі..
А є кредит , який надає кантора рога й копита БігІгору під 20% в місяць на купівлю пачки цигарок.... - також кредит
Але як там кажуть в Одессі
Але є нюанси...

Тому
Якщо в мене Диплом про право надання мені кредиту в 1-3 млн грн бо я маю трьохкратне забезпечення - то в мене висока ймовірність отримати такий кредит під 5-7% річних в гривні
Під 15-17% мене ПРОСЯТЬ взяти від 2 млн грн....

А тепер питання
а скільки і під скільки просять щоб взяв ти ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2026 15:21

Трамп ЗАКРИВ протоку і через три дні
Іран ВІДКРИВ протоку для проходу ВСІХ суден на час зупинки вогню в Лівії :D
Нафта вже нижче 90
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2026 15:27

andrijk777 написав:

Была.
Примерно такая же, как и при Зеленском.
Можно только удивляться/радоваться, что война не началась раньше.
Не началась раньше, возможно, потому, что Путин рассчитывал реализовать свои цели через Д/ЛНР, пользуясь минскими договорённостями.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2026 15:35

budivelnik написав:
  andrijk777 написав:

При Порошенку йшла ВІЙНА , яку він обмежив зоною ОРДЛО і саме тому, що пуйло не могло прорвати укріплення(хоча робило це постійно) ті бойові дії не перейшли у війну...
І якби не розмінувались кордони з Кримом- то не факт що ворог зміг би захопити Херсон
і от саме розмінування (без уточнень хто і чому) і був ОДНИМ з тих чинноком, який привів до повноцінної агресії.

На Киев войска пошли, не прорывая никаких укріплень или заминированных кордонів.
И не Порошенко "обмежив війну зоною ОРДЛО". В то время никто и не пытался расширить зону боевых действий.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2026 15:42

ЛАД написав:
  budivelnik написав:
  andrijk777 написав:Може і так, але при Порошенку не було загрози повноцінної війни.

На Киев войска пошли, не прорывая никаких укріплень или заминированных кордонів.
И не Порошенко "обмежив війну зоною ОРДЛО". В то время никто и не пытался расширить зону боевых действий.
Є твоє враження
Є моя думка
Київ я не чіпав, бо це ставить під удар рішення Зеленського покращити на цьому напрямку перед війною автомобільні шляхи
Про те хотів пуйло чи НЕ ДАЛИ -в мене з тобою постійні дебати
Для тебе світом керує пуйло , а всі навколо нього хлопчики на побігушках які повинні були виконувати захцянки пуйла..
Насправді в 2016 році була створена система по якій в зону ОРДЛО міг потрапити тільки контрактник і була створена 300 000 + армія , яка приймала участь в бойових діях
Те що суспільство було максимально ізольоване від війни - говорять успішність передвиборчих лозунгів
Порошенку війна вигідна бо він на ній заробляє...
Якби суспільство несло втрати-воно б на цю фігню не повелось.
Тому пуйло розраховував що ми зробимо постійну ротацію і максимально велика кількість населення буде потерпати від бойових дій, а насправді це обмежилось тільки бійцями ЗСУ

Те що пуйло не пішло в 2014-2016 далі -показують події 2022 і далі
а - де найбільший прорив? - на півдні
б - де найкраще тримались наші війська - по лінії ОРДЛО
в - де наші війська втратили лінію ОРДЛО ? - тільки на півдні де ворог пройшов через розміновані території.

Звідси висновок
Поки пуйло не побачило як мінімум ДВА напрямки прориву ( Київський і Південний) - доти він не ризикував атакувати.
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 17 кві, 2026 15:44, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2026 15:44

budivelnik написав:Трамп ЗАКРИВ протоку і через три дні
Іран ВІДКРИВ протоку для проходу ВСІХ суден на час зупинки вогню в Лівії :D
Нафта вже нижче 90

а чомусь цю новину наші зрадофіли оперативно не публікують ;)
Shaman

Подякував: 830 раз.
Подякували: 1766 раз.

Профіль

2
4
5
  #<1 ... 1747217473174741747517476 ... 17479>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти