|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 26 кві, 2026 14:24
BIGor написав:У Міндічей ітд теж все офіційні відстрочки, але те що ти заплатив комісії ТЦК гроші - не означає що ти патріот.
А ти з Польщі прям офігенний патріот )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 550 раз.
- Подякували: 1261 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 26 кві, 2026 14:33
candle645 написав: budivelnik написав: BIGor написав:он Будівельник вже зізнався, що його дідусь був окупантом, який нічим не відрізняється від чеченів в Маріуполі.
Твої батьки жили в СРСР?Твій дід воював? Якщо ні - ти ухилянт потомственний якщо так...- Браво -ти окупант.... Якщо дід по матері служив ще в РККА , а дід по батькові в УСС , і я живу у Львові... То цікаво Хто з моїх дідів окупував ЧУЖЕ житло? Грубо Я живу в будинку діда по Батькові.
Тобто для тебе РККА СС це не окупанти?
Труси-Хрестик 1 Я живу на Батьківщині ДІДА - значить я не окупант 2 Моя мама жила на Батьківщині свого чоловіка , який жив на Батьківщині свого тата - значить вони не окупанти Тепер поясни мені Я окупант? Мої Батьки -окупанти? Тепер про РККА (рабоче крестьснскай краснай армии) Ти напевно під стіл пішки ходив, тому твій дід в РККА не служив... але тато твого діда - служив? То ти окупант чи також проХфесійний ухилянт?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 300 раз.
- Подякували: 3030 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 26 кві, 2026 14:36
BIGor написав:і потім віджав в місцевих хату.
дядя-ти ДЕБІЛ ? Для ДЕБІЛІВ повторюю я живу в хаті того діда який жив тут за Австро-Угорщини.... А те що мій другий дід воював за СРСР - так тоді на території Вінничини-Одесчини -іншої Держави не було... І останнє Як можна віджати хату яка залишилась у власності того хто в ній жив? В тебе ум за разум заплівся? ПС Після окупації Західної України , мого діда перекинули на Фінський фронт , де він воював з фінами , потім воював в обложеному ленінграді, потім воював в Прусії і в 1947 році повернувся в УРСР на Черкащину.... І тільки в 1957 році, після закінчення 10 класів. моя мама приїхала у Львів поступати в Медичний де познайомилась з Батьком... Так що йди на три веселі.
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 26 кві, 2026 18:21, всього редагувалось 2 разів.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 26 кві, 2026 14:40
BIGor написав:ти вважаєш, що 10 млн українців що не виїхали - не патріоти,
В залежності від їх поведінки Якщо вони живуть впроголодь і все що мають відправляють на фронт - тоді Патріоти Якщо пють до обсцику халявне баварське і обговорюють хто що для них недоробив - тоді вони мудельмани.. Я провів чітку градацію?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 26 кві, 2026 15:00
BIGor написав: Hotab написав:Треба виключити всі «словєчькі» які прийшли в мову з часів перебування під окупацією іншими державами
Головне, що окупантами себе називають нащадки окупантів, он Будівельник вже зізнався, що його дідусь був окупантом, який нічим не відрізняється від чеченів в Маріуполі. Може твої предки теж віджали в когось житло?
Давай спочатку розберемось з твоїм виїздом (підстави) і не поверненням , а потім легко обговоримо моє «дерево», наскільки воно відоме. Бо мій дід загинув в червні 41 коли моєму батьку було 3 місяці, тому історію піднімати непросто .
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2605 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Нед 26 кві, 2026 15:01
_hunter написав: Shaman написав:й ще одна вада диктатур - це замовчування будь-яких, особливо великих проблем. ми про це знаємо дуже добре ...... цікаво, що ЛАД згадає? це ж сталося в його часи...
Точно знаете? - а не "вы" ли - только на прошлой неделе - заявляли "а зачем это Безуглая - проблемы озвучивает?!?"?..
де ти таку гумову сову взяв? натягаєш на все  Безмозгла не викриває проблеми, а піариться на них, ці проблеми викрили без неї... й може ти не зрозумієш, але бездумне викриття проблем в армії під час війни - це цікаве питання. може вона ще викриє, де в нас на фронті немає людей, або дуже мало, менше за штатом? а Чорнобиль - це аварія, яка несе загрозу для людей - а їх навпаки вивели під радіацію. ти почитай статтю, яку я навів - там в Швеції прослідковується вплив радіацію на людей - й вони дуже багато що робили, щоб цьому запобігти.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 830 раз.
- Подякували: 1768 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 26 кві, 2026 15:05
Hotab написав: BIGor написав: Hotab написав:Треба виключити всі «словєчькі» які прийшли в мову з часів перебування під окупацією іншими державами
Головне, що окупантами себе називають нащадки окупантів, он Будівельник вже зізнався, що його дідусь був окупантом, який нічим не відрізняється від чеченів в Маріуполі. Може твої предки теж віджали в когось житло?
Давай спочатку розберемось з твоїм виїздом (підстави) і не поверненням , а потім легко обговоримо моє «дерево», наскільки воно відоме. Бо мій дід загинув в червні 41 коли моєму батьку було 3 місяці, тому історію піднімати непросто .
він приєднався до тих бовдурів, в яких аргументів немає, тому вони шукають привід накинути на людей. Бігор перевершив інших - не дивно, що його з аудиторів ви*іздили - там відверті дурні не потрібні. але навіть не розуміє, що його накиди з Польщі - це перли. він втік, батьків залишив тут - й з чиїх грошів їм буде пенсія платитися? з тих, хто залишився. Бігор же такий "розумний", гадаю махає батькам рукою й каже - "самі, якось самі" 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 26 кві, 2026 15:20
Shaman написав: _hunter написав: Shaman написав:й ще одна вада диктатур - це замовчування будь-яких, особливо великих проблем. ми про це знаємо дуже добре ...... цікаво, що ЛАД згадає? це ж сталося в його часи...
Точно знаете? - а не "вы" ли - только на прошлой неделе - заявляли "а зачем это Безуглая - проблемы озвучивает?!?"?..
а піариться на них, ці проблеми викрили без неї...
Ладно, допустим. Но ты же под каждым репостом с Телеграма - про очередного бедолагу, который из машины "выпрыгнул" или эпилепсию "непонятно почему" получил - пишешь ровно то же самое "а навищо це в публичному простори обговорюваты?!!"
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 26 кві, 2026 15:32
Vadim_ у мене не було і нема контракта
Ти ж кричав що трактористи воюють, а ти ж тракторист .. Брехав?
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2605 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Нед 26 кві, 2026 16:02
_hunter написав: Shaman написав: _hunter написав:Точно знаете? - а не "вы" ли - только на прошлой неделе - заявляли "а зачем это Безуглая - проблемы озвучивает?!?"?..
а піариться на них, ці проблеми викрили без неї...
Ладно, допустим. Но ты же под каждым репостом с Телеграма - про очередного бедолагу, который из машины "выпрыгнул" или эпилепсию "непонятно почему" получил - пишешь ровно то же самое "а навищо це в публичному простори обговорюваты?!!"
а оце ти вже просто брешеш мені що, нема чого робити під кожним репостом зі смітника щось писати?  коли в когось впаде планка з переляку, й він в десятий раз напише, ви бачили, як так можна жити - тоді можу когось спробувати привести до тями... он в Харкові та Одесі затримали ТЦКшників - й немає такого жвавого обговорення. не прописано в методичках? 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2