Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 17585175861758717588
Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2026 19:12

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_hunter написав:Но Трампа инагурировали когда - в начале 25го? А провал потужности вот только сейчас пошел..

особисто я вірив в перемогу України до того як Трамп так бездарно напав на Іран. А враховуючи нафту по 120+$ і зняття санкцій моя віра суттєво похитнулась/

Ну а для пересічних, звісно, ще Міндіч став дуже неприємною новиною.
Дюрі-бачі

Подякував: 950 раз.
Подякували: 654 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2026 19:18

Прохожий написав:
  Hotab написав:«Зубну емаль двічі на день не здираю»

муха мудрэць

Мудрило))

Вкладається в 1 куб води на місяць - ну ще якось можна зрозуміти. Важко, але можна.
Але «у мене нема фетиша двічі на день здирати зубну емаль» - мене реально розірвало.
Каштани на сраці теж хай колосяться? :shock:
Гидлан, яких мало. І оце непорозуміння пустили у викладацьку навчати доброму і світлому.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2604 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2026 19:26

кімната з холодильніком та дочкою хазяйки у Киеві...

Hotab написав:
  Прохожий написав:
  Hotab написав:«Зубну емаль двічі на день не здираю»

муха мудрэць

Мудрило))

Вкладається в 1 куб води на місяць - ну ще якось можна зрозуміти. Важко, але можна.
Але «у мене нема фетиша двічі на день здирати зубну емаль» - мене реально розірвало.
Каштани на сраці теж хай колосяться? :shock:
Гидлан, яких мало. І оце непорозуміння пустили у викладацьку навчати доброму і світлому.

а мєні більше вставило "кульок замість занавески" у з"йомному напівпідвалу у Щецині цє ще доковідні часи...
алє...
у той час на Тиндєрі був "гарячій" та в "капитанському капєлюси" :mrgreen:
Прохожий

Подякував: 939 раз.
Подякували: 1465 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2026 20:31

_hunter написав:
  Hotab написав:Але «у мене нема фетиша двічі на день здирати зубну емаль» - мене реально розірвало.

Вопрос генетики и питания: есть люди, которым два раза в день зубы чистить не нужно.

Вірю. Емаль може витримати відсутність чищення. (Хоча не з тим харчуванням)
З запашком що будемо робити?
Тільки не треба казати, що купляє ополіскувач за 300+ гривень. Нема в щомісячному звіті нічого крім їжі і впʼяте поремонтованих 10-річних туфель . Ну і комуналь))
Воняє з пащі як у моржа, стопудов. Але якщо з дому не виходити.. бо на вулиці ж ТЦК яке не вірить в сітківку на слово, хоче кігтиком перевірити :lol:

мєні більше вставило "кульок замість занавески" у з"йомному напівпідвалу у Щецині цє ще доковідні часи...

Ого, такого я не бачив.
Пздц коротше.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2604 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2026 20:45

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_hunter написав:Вопрос генетики и питания: есть люди, которым два раза в день зубы чистить не нужно

ИМХО раціон на порядок важливіший ніж генетика.
Дюрі-бачі

Подякував: 950 раз.
Подякували: 654 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2026 20:54

Як невдобно, яка прикрість, нє?

ЛАД написав:"В начале апреля количество отгрузок из Усть-Луги упало с 16-17 до 2-6 танкеров в неделю, но к 8 апреля вернулось к нормальной работе. .....
Итог: Несмотря на атаки, России удалось к концу апреля стабилизировать морской экспорт нефти с Балтики на уровне марта, компенсировав временные сбои" - це гоп, чи гойда?

З початку квітня Україна завдала щонайменше дев’ять ударів по об’єктах нафтопереробної промисловості. Наслідки цих атак призвели до скорочення середнього обсягу нафтопереробки до рівня 2009 року. Повідомило Bloomberg 30 квітня.
https://www.bloomberg.com/news/articles ... month-high
Ітог: У Росії протягом квітня: 30 квітня зупинився п'ятий нафтопереробний завод після атаки українських безпілотних літальних апаратів - НПЗ "Лукойл-Пермнафтооргсинтез".
22 квітня зупинився Сизранський НПЗ, 18 квітня зупинився Новокуйбишевський НПЗ, 16 квітня перестав працювати Туапсинський НПЗ, а 5 квітня зупинився "Нижегороднафтооргсинтез" (НОРСІ) "Лукойлу".
https://apostrophe.ua/economy/reuters-p ... bpla-.html
fler

Подякував: 1215 раз.
Подякували: 1345 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2026 20:58

Дюрі-бачі написав:
  _hunter написав:искренне удивляется: все предыдущие года умудрялись держать (рисовать?) на каких-то запредельных 60-70%. А тут за какой-то месяц - 6% убыли...

опитування досить реально відображають ситуацію, особливо серед мого оточення. З приходом Трампа ситуація різько погіршилась, бо одне діло "терпіти рік до перемоги" і зовсім інше "терпіти невідомо скільки до поразки"

Но реально рашеармия стоит на месте
Ну немного продвинулась в Покровске и на юге Днепропетровской области
Хотя КАБами они там раздолбали то всё
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 387 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2026 21:01

fler написав:
  ЛАД написав:"В начале апреля количество отгрузок из Усть-Луги упало с 16-17 до 2-6 танкеров в неделю, но к 8 апреля вернулось к нормальной работе. .....
Итог: Несмотря на атаки, России удалось к концу апреля стабилизировать морской экспорт нефти с Балтики на уровне марта, компенсировав временные сбои" - це гоп, чи гойда?

З початку квітня Україна завдала щонайменше дев’ять ударів по об’єктах нафтопереробної промисловості. Наслідки цих атак призвели до скорочення середнього обсягу нафтопереробки до рівня 2009 року. Повідомило Bloomberg 30 квітня.
https://www.bloomberg.com/news/articles ... month-high
Ітог: У Росії протягом квітня: 30 квітня зупинився п'ятий нафтопереробний завод після атаки українських безпілотних літальних апаратів - НПЗ "Лукойл-Пермнафтооргсинтез".
22 квітня зупинився Сизранський НПЗ, 18 квітня зупинився Новокуйбишевський НПЗ, 16 квітня перестав працювати Туапсинський НПЗ, а 5 квітня зупинився "Нижегороднафтооргсинтез" (НОРСІ) "Лукойлу".
https://apostrophe.ua/economy/reuters-p ... bpla-.html

Надо смотреть на цены на 95й и дизель у них на заправках и есть ли там очереди по 10км как у нас в мае 22го
Китай и Казахстан в теории могут подкинуть бензинчику партнёрам? Я за возможность поделиться спрашиваю, есть ли там излишек(сейчас)
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 387 раз.

Профіль

#<1 ... 17585175861758717588
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор