Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 17594175951759617597
Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2026 21:03

Re: Напад росії і білорусі на Україну

АндрейМ написав:
  Faceless написав:Так ви що хочете, які додаткові права?

Жодних. Це - риторичне питання.

Я не хочу чути про непритаманні мені обов'язки, які хтось мені приписав виключно через мою стать, та борги, яких я ніколи не брав, які теж мені приписали виключно через мою стать.

Просто, усі ці розмови про обмеження прав і свобод чи про обов'язки - лицемірство. Людина, яка не має жодних обов'язків перед державою і права та свободи якої жодним чином воєнним станом не обмежуються, не має принаймні морального права щось про це говорити. Якось дивно, що Прем'єркою Юлія Свириденко може бути, але хоч щось робити для держави вона не зобов'язана, та ще й має право право казати усім чоловікам, як вони усі щось винні і кожен день вигадувати якісь нові обмеження для них. Так само дивно, що принцип "без обов'язків не існує прав", про якій мені розповідає Юлія Свириденко, чомусь не застосовується до самої Юлії Свириденко. Я не люблю лицемірство.
Так ви вже здриснули ж. То собі моральне право ви залишаєте
Faceless
Модератор

Подякував: 1503 раз.
Подякували: 8310 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2026 21:13

killer_of_liars написав:
  АндрейМ написав:Просто, усі ці розмови про обмеження прав і свобод чи про обов'язки - лицемірство. Людина, яка не має жодних обов'язків перед державою і права та свободи якої жодним чином воєнним станом не обмежуються, не має принаймні морального права щось про це говорити. Якось дивно, що Прем'єркою Юлія Свириденко може бути, але хоч щось робити для держави вона не зобов'язана, та ще й має право право казати усім чоловікам, як вони усі щось винні і кожен день вигадувати якісь нові обмеження для них. Так само дивно, що принцип "без обов'язків не існує прав", про якій мені розповідає Юлія Свириденко, чомусь не застосовується до самої Юлії Свириденко. Я не люблю лицемірство.

Всі ці розмови неспроста :lol:
напевно буде чергове якесь обмеження прав і свобод в рамках анонсованих потужних реформ.

Головне в МСЕК своєчасно щорічно заносити і все буде тіп-топ ;)
Пишки ж самі себе не доглянуть 😅
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 01 тра, 2026 21:14, всього редагувалось 1 раз.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2604 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2026 21:13

prodigy написав:краще буду дерева обробляти чи на бджіл дивитися
:lol: вважаєш саме достойне патріота зайняття під час війни?
Не хочеш допустим евакуацією мирняка зайнятись з прифронтових територій раз ти вже не придатний?
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2026 21:16

_hunter
Хм... А какие вы видите альтернативы? - буссифицироваться и подавать в суд на государство? 🤔

Ні, з бусіка судитись вже важко.
«Молодого штурмовика « в бусік, а самому судитись.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2604 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2026 21:24

Hotab написав:_hunter
Хм... А какие вы видите альтернативы? - буссифицироваться и подавать в суд на государство? 🤔

Ні, з бусіка судитись вже важко.

Так отож. А судиться на упреждение - из-за абстрактного "нарушены права неустановленной группы лиц" - это компетенция уровня КСУ - с очередью лет в пять...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2026 21:56

Xenon написав:
[b]Во Франции молодежь "штурмует" военкоматы — из-за огромного количества добровольцев, желающих «защитить страну от России» , в армии уже не хватает мест, сообщает Le Figaro[/b]

Новая программа службы была введена в 2026 году, и она вызвала резкий всплеск интереса среди молодежи в возрасте от 18 до 25 лет: количество заявок с первых дней превысило количество доступных мест. Примерно 22% заявителей — женщины.

Это ненадолго, Украина подтвердит. Есть определенное число граждан, готовых "лезть в драку", когда они исчерпались - далее пустота. Причем абсолютно тупо их насильно мобилизовывать. Даже в рашке это поняли быстро.
Но не у нас.
Damien

Подякував: 808 раз.
Подякували: 865 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2026 22:11

Faceless написав:
АндрейМ написав:
  Faceless написав:Так ви що хочете, які додаткові права?

Жодних. Це - риторичне питання.

Я не хочу чути про непритаманні мені обов'язки, які хтось мені приписав виключно через мою стать, та борги, яких я ніколи не брав, які теж мені приписали виключно через мою стать.

Просто, усі ці розмови про обмеження прав і свобод чи про обов'язки - лицемірство. Людина, яка не має жодних обов'язків перед державою і права та свободи якої жодним чином воєнним станом не обмежуються, не має принаймні морального права щось про це говорити. Якось дивно, що Прем'єркою Юлія Свириденко може бути, але хоч щось робити для держави вона не зобов'язана, та ще й має право право казати усім чоловікам, як вони усі щось винні і кожен день вигадувати якісь нові обмеження для них. Так само дивно, що принцип "без обов'язків не існує прав", про якій мені розповідає Юлія Свириденко, чомусь не застосовується до самої Юлії Свириденко. Я не люблю лицемірство.
Так ви вже здриснули ж. То собі моральне право ви залишаєте

У него жена же онко вроде.
На лечение выехали.
Он сам писал.
У нас могут только химию до горизонтального конца проводить да и вообще всеобщего осмотра на предмет выявления на стадиях пораньше нет.
Такого как в других странах, побогаче.
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 387 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2026 22:29

Re: Напад росії і білорусі на Україну

барабашов написав:У нас могут только химию до горизонтального конца проводить да и вообще всеобщего осмотра на предмет выявления на стадиях пораньше нет.

Повний триндьож, але це офтоп
Faceless
Модератор

Подякував: 1503 раз.
Подякували: 8310 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2026 22:33

Faceless написав:
барабашов написав:У нас могут только химию до горизонтального конца проводить да и вообще всеобщего осмотра на предмет выявления на стадиях пораньше нет.

Повний триндьож, але це офтоп

Моих родителей не спасли.
Возможно вы знаете об истории с положительным финалом. В столице и возможно там было лечение с привлечением иностранных врачей/методов.
По теме - почему тогда у нас солдатам по травме удалить что то искромсанное могут, а с протезированием беда?
Несколько раз недавно видел солдат(бывших) с крюками какими то вместо рук, на колясках с высокими ампутациями - почему их не обеспечивают нормальными протезами?
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 387 раз.

Профіль

#<1 ... 17594175951759617597
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: ЛАД і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор