Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 17625176261762717628
Повідомлення Додано: Вів 05 тра, 2026 09:30

❗️Нардепи вже хочуть обнулити абсолютно всі довідки про інвалідність, крім тих, хто з 2014 року воювали і отримали поранення та інвалідність

Нардеп Нагорняк наголосив, що 98% цих довідок — куплені. Він пропонує, щоб ті, хто бажає отримати офіційну відстрочку від служби в ЗСУ та виїжджати з України — платили «у білу».

З приводу справедливості питання, він зазначив, що все одно ті, хто має гроші, «вони відкупилися і по Києву сьогодні їздять на дорогих автівках за 100 тисяч доларів і більше…. На Печерську чомусь ТЦК немає, а в інших мікрорайонах Києва вони є».
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 326 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 тра, 2026 09:37

камінгаут

fler написав:
  Water написав:
  ЛАД написав:Германия и СССР (или Россия) никогда не были одной страной. В отличие от Украины и РФ, которые ещё совсем недавно были одной страной, и наши и российские военачальники заканчивали одни и те же военные училища и академии.

Приклад яке саме військове училище закінчили наші воєначальники і вороженьки.

Тут ЛАД правий. За часів його батьків з України збирали у добровільно-примусовому порядку найкращих 18-річних хлопців (гарна фізична форма та модельний зовнішній вигляд) і відправляли на маскву. Так само мій дідусь (царство небесне), який народився і все життя (крім навчання та війни) провів на Миколаївщині) потрапив у масковське вище двічі краснознаменне військове училище (зараз воно університет). Курсанти цього училища вважалися елітними військовими, зокрема, вони охороняли кремль і завжди на параді 9 травня йдуть першими.
  Water написав: Ви все ще вірите в адіннарот?

Тепер про адіннарот. Ні фіга подібного. Ані навчання в маскві, ані почесна варта кремля та подальші пропозиції-заманухи не вплинули на мого діда та не зробили його прихильником рф, він повернувся додому і все життя вболівав за Україну. Особливо він був злий, коли віддали ЯЗ в обмін на папірець, сказав: "Ну все. Тепер точно нападуть." Я питаю: "Хто?" Він каже:"Хто, хто. росія!" Я тоді:"Та ні, не може бути." Він:"От побачиш". Отже, не всі, хто потрапив у маскву на навчання у військових вишах, стали їй лояльні, хоча звісно було чимало тих, хто повівся та "продав" батьківщину.

камінгаут всьо абясняє
flyman

Подякував: 1638 раз.
Подякували: 2883 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Вів 05 тра, 2026 09:51

ЛАД написав:
  Дюрі-бачі написав:budivelnik однозначно нам треба жити в різних країнах. Вам десь в капіталістичних США (республіканських штатах), а нам - в добрій соціалістичній Європі.

Не уверен, что в США он сумел бы войти в 5%.
Я впевнений що НЕ ВІЙШОВ би... по тій простій причині, що ПЕРШИХ 30% там це наслідок праці таких як я як мінімум в ПЯТИ поколіннях.
І саме те, що кожен з тут присутніх , який вважає(чекає) когось хто йому щось зробить -цим ОЧІКУВАННЯМ гробить майбутнє своїх дітей(внуків/проавнуків)... бо вони ВЖЕ відстали на ОДНЕ покоління і продовжують відставати.
budivelnik

Подякував: 301 раз.
Подякували: 3038 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 05 тра, 2026 09:59

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Был бы так быстро решён вопрос, если бы не скандал в соцсетях?
Как по мне за такие "шутки" и "скрывалось реальное положение дел" наказание должно быть "по законам военного времени", а не "ряд кадровых решений".

Тут є один нюанс. Командира корпусу замінили до скандалу)
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 тра, 2026 10:02

ЛАД написав:Жаль, что здесь нет какого-нибудь владельца харьковского магазина, который в хлам разбомбили. Интересно, что он рассказал бы о роли государства.
Или человека, у которого разбомбили дом или квартиру. Я бы с интересом послушал, как бы он выступал против того, что государственный чиновник распределяет государственные деньги на приобретение им новой квартиры/дома. И как он будет реагировать на коррупцию, когда эти деньги выделяют не тому, кому нужно (а такие случаи уже есть). И на идею какого-нибудь аукциона на покупку им квартиры взамен разрушенной. :)
І що
Ну поспілкуйся з власником простого розбомбленого магазину в Харкові і спитай що йому краще...
Щоб йому дали 0,5-1 млн грн компенсації за розбомблене і після того наклали 80% податків на бізнес..
Чи просто відмінили б податки на якийсь час..
Послухаєш відповідь -і тоді повертайся.....

Прості приклади
Ну ЗІБРАВ чиновник з УСІХ податки і ВІДПРАВИВ обраним на паливний кеш-бек....
Чому одні платили-другі отримували ?
Ну зібрав чиновник з твоєї дочки 2500 грн через додаткові податки - і РАЗОВО заплатив тобі допомогу в розмірі 1500 грн до пенсії...

Виграш для ТВОЄЇ сімї яка складається з трьох поколінь діти-батьки-батьки батьків - де?

І останнє
Ну є в Харкові 350 000 000 соток землі (ВСЬОГО, разом з будинками/парками/дорогами/річкою...) Чи може чиновник забезпечити конституційне право кожному харківянину надати 12 соток для приватизації ?
Не може
Але ж комусь надасть...
Тоді по якому критерію обирати цього КОГОСЬ ?
по національному?
гендерному?
довжині пеніса?
по якому-щоб всі були задоволені....
І по якому критерію обирати черговість ... тобто хто перший буде обирати з усієї території, а хто останній з тих обїдків що залишились?....
І як врахувати що щороку в Харкові народжувалось десь 15 000 дітей? , скільки зарезервувати (на скільки років народження)т ?
і як обмежети бажання навколишніх сіл народити в Харкові чи переїхати в Харків щоб отримати..

Тому засунь свою соціалістичну пургу про справедливу Державу куди подалі.
budivelnik

Подякував: 301 раз.
Подякували: 3038 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 05 тра, 2026 10:50

Banderlog написав:Почему Путин "попросил" Трампа о перемирии на 9 Мая?
...
Скоро узнаем.

Як на мене, попахує хуєтою. В РФ з ескалації лишилася хіба мобілізація і ЯЗ.
sashaqbl

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 тра, 2026 11:04

Сибарит написав:
  fler написав:Треба ж якось вже навчитися читати поміж строк..

Значительно важнее научиться мыслить категориями целесообразности, вырвавшись из плена громких событий.

ІМХО, за даних одбставин гучно - це доцільно.
sashaqbl

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 тра, 2026 11:12

fler написав:
  Water написав:
  ЛАД написав:Германия и СССР (или Россия) никогда не были одной страной. В отличие от Украины и РФ, которые ещё совсем недавно были одной страной, и наши и российские военачальники заканчивали одни и те же военные училища и академии.

Приклад яке саме військове училище закінчили наші воєначальники і вороженьки.

Тут ЛАД правий. За часів його батьків з України збирали у добровільно-примусовому порядку найкращих 18-річних хлопців (гарна фізична форма та модельний зовнішній вигляд) і відправляли на маскву. Так само мій дідусь (царство небесне), який народився і все життя (крім навчання та війни) провів на Миколаївщині) потрапив у масковське вище двічі краснознаменне військове училище (зараз воно університет). Курсанти цього училища вважалися елітними військовими, зокрема, вони охороняли кремль і завжди на параді 9 травня йдуть першими.
  Water написав: Ви все ще вірите в адіннарот?

Тепер про адіннарот. Ні фіга подібного. Ані навчання в маскві, ані почесна варта кремля та подальші пропозиції-заманухи не вплинули на мого діда та не зробили його прихильником рф, він повернувся додому і все життя вболівав за Україну. Особливо він був злий, коли віддали ЯЗ в обмін на папірець, сказав: "Ну все. Тепер точно нападуть." Я питаю: "Хто?" Він каже:"Хто, хто. росія!" Я тоді:"Та ні, не може бути." Він:"От побачиш". Отже, не всі, хто потрапив у маскву на навчання у військових вишах, стали їй лояльні, хоча звісно було чимало тих, хто повівся та "продав" батьківщину.

уточните фамилию деда
На территорию хазарского каганата(крымского ханства,османской империи) после зачистки её от коренных черноглазых смуглявых и часто узкоглазых жителей(не азиатов, просто от сильного степного солнца лучше щуриться, чем проводить активно жизнь ночью) Катька с Потёмкиным лет 250 назад попривозила много народу с берегов других рек, не Днепра естественно.
Хотя возможно и с истоков Днепра
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 387 раз.

Профіль

#<1 ... 17625176261762717628
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Letusrock і 2 гостей