|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 05 тра, 2026 22:34
Water написав: Banderlog написав:Це типу бо воно мені надо, бо я захищаю СВОЄ?
Саме так, моє захищать не потрібно. Перепрошую за інтимне питання пана, скільки Ви донатите на русоріз в рік?
Глянув виписку саме на rusoriz за 2025 рік- 1600 гривень.
це не значить що моє потрібно) Ця держава повністю сіла на шию тих шо пішли і спустила ноги. В них і мислі нема завершувати війну чи міняти на свіжих. Тому це рано чи пізно кінчиться окупацією по дністер.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 05 тра, 2026 22:35
Water написав: Banderlog написав:Це типу бо воно мені надо, бо я захищаю СВОЄ?
Саме так, моє захищать не потрібно. ........
Саме так Україна і програє. Чисто селянський підхід - я захищаю свою хату, своє село, максимум, свій район. А все інше мене не колише.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 05 тра, 2026 22:38
budivelnik написав: ЛАД написав:А по сути, производство как и было первичным
Так ніхто не заперечує того що виробництво потрібне.. Суперечка йде навколо того який вклад у споживанні людини займає чисте виробництво, а який послуги.... Ясно що якщо поле не засіяли , зерно не зібрали , корову не нагодували- то не буде молока, яке треба пастерілізувати , в пляшки налити , розрекламувати і поставити на ганок в 6-тій ранку.... Просто зараз перша частина - створити коштує максимум 30% ... і поки це створене дійде до споживача то за рахунок послуг вартість зросте в три рази... Але чомусь я сумніваюсь що навіть такий совок як ви , відмовиться від послуг переробки/поставки молока і буде вимагати дати йому можливість пити молоко прямо з вимя корови....
С таким же успехом можно и работу доярки назвать услугой. 
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 05 тра, 2026 22:41
prodigy написав:ЛАД В России начали продавать «мясо-капустные» пельмени на фоне обнищания населения
Продукт из смеси мяса птицы механической обвалки, кожи, капусты и лука, а также множества добавок под названием «Пельмени "Мясо-капустные"» обнаружили в сети «Лента». Цена составляет 400 рублей за 800 грамм.
це повна гойда 
Вы твёрдо уверены, что у нас не нашлись бы желающие на такую продукцию, если она будет стоить в 2-3 раза дешевле, чем обычные пельмени?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 05 тра, 2026 22:52
ЛАД написав: Water написав: Banderlog написав:Це типу бо воно мені надо, бо я захищаю СВОЄ?
Саме так, моє захищать не потрібно. ........
Саме так Україна і програє. Чисто селянський підхід - я захищаю свою хату, своє село, максимум, свій район. А все інше мене не колише.
Це бендерівці  патріотично налаштовані... странно кажуть чо мєстні ностальгують за союзом. І даж зараз странно? Коли ні переселень ні навіть роздачі пайків не організовано.  спасіння утопаючих діло рук самих утопаючих.
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 05 тра, 2026 23:17
ЛАД написав:... Banderlog написав:......... Ви не вірите в існування сєпарів?) Це з польщі адіннарот брєд. А в харкові ситуація трохи інша, та і навіть в запоріжській області тих що на стороні росії значне число.
"на стороні росії" это слишком сильно. Такие, наверное, есть, но их не много. А вот таких, которые не собираются хвататься за сокиру только при упоминании русских и не считают априори всех русских врагами, их побольше. Люди прекрасно помнят, что долгие годы и десятилетия жили бок о бок с русскими вполне мирно, дружили, женились, ездили в Белгород, а оттуда к нам. Были экономические связи. И помнят не только старики по опыту Союза, но и молодёжь уже по временам независимости. Просто сильнее разделяют Путина и сегодняшний режим и русских.
євреї в Німеччині теж жили поруч з німцями десятиріччями мирно, не одружувались правда, але то таке. а потім настав 33 рік. й в нас настав свій 22 рік. й це лише ЛАДИ розділяють руських та владу. а адекватні люди бачать, що влада відтворює побажання більшої частина їх населення. хароших руських там десь 25% не більше, й то багато вже поїхали. й навіть ті, що поїхали, половина в душі - щирі імперці. на Раші немає мобілізації - й оцей мільйон який вже переробили, й другий, який зараз на території України - вони всі тут добровільно, за гроші згодились вбивати хохлів. ви кого не вважаєте ворогами - тих що були в Бучі чи тих що в Ізюмі. тому ви оці спроби відшукати хароших руських припиняйте. років через 30-50 пошукаємо - не ми, а наші діти та онуки. й то за обов'язкової умови - руські пройдуть свою денацифікацію, як німці в 45 році - без цього, ми й через 50 років не знайдемо хароших руських...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 830 раз.
- Подякували: 1768 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Вів 05 тра, 2026 23:23
Banderlog написав: Water написав:banderlog, ну так і спитай місцевих чому в них бюст Ульянова замість Бандери.
Іди ти сам спитаєш в мене бюсту бандери теж нема Тут розуму багато не треба, щоб поняти чому. Тому що рівень життя який тут забезпечував ссср був вищий ніж той який забезпечила незалежна Україна. Якщо великі міста ще до війни якось зберегли промисловість то по малих і селах тут реальна ніщєта.
теж віриш ЛАДУ на слово? ти взагалі жив за часів срср? там "нищета" була тотальна...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Вів 05 тра, 2026 23:27
Banderlog написав: sashaqbl написав: Banderlog написав:Ви певні що якщо Путін підвищить ставки і замість 40 т в місяць почне нагрібати 120, і так протягом року, нам є чим відповісти? А з мєлочєй зара лишається ще удари по водному забезпеченню міст. Та розвязкам атомних станцій.
Особисто я не вірю в 120. В 60-70 вірю, але протягом нетривалого часу і потужного перенапруженя сил. Тому .
не вірю це хороше слово  не вірю в шо ? В репресивний апарат рф? Вважаєте Україна може при в 5 раз меншому ресурсі дозволити собі бусифікацію, що забезпечує підвоз 1 до 1,2 з москалями на проміжку 3 роки а вони значить надірвуться? Обмеження інтернету в них не просто так, вони розглядають можливість нового витка мобілізації..
а ти віриш, що вони зможуть - от й подивимось, що ж буде далі, хто точніше вірить. є декілька факторів, через які вони не хочуть проводити мобілізацію. й ти переоцінюєш їх силовий апарат - це далеко не НКВС, й навіть не КНДР. ключова ознака - вони її не ПРОВОДЯТЬ, хоча потреба є вже давно. захоплювати пару районів Донбасу за рік - таке собі. а більше не можуть...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Вів 05 тра, 2026 23:28
budivelnik написав:............ Тобто ти повинен зрозуміти Хоча таксисти і не мають у власності машини -але ці машини є інструментами з допомогою яких вони годують свої сімї... і тому якщо в них є клепка - то вони будуть ці інструменти захищати Якщо ж в них в голові так само пусто як в тебе то вони повинні відмовитись працювати таксистами і піти працювати землекопами з власною лопатою , щоб їм не було так образливо що вони захищають ЧУЖЕ, хай тоді захищають СВОЄ
Классная логика! По такой логике заводские рабочие должны защищать станки, принадлежащие хозяину, т.к. эти станки "є інструментами з допомогою яких вони годують свої сімї". Но почеиу-то такая логика нигде не работает и рабочим всё равно, кто хозяин этих станков. И Трамп борется за возврат станков в США просто, чтобы они работали в США и на них работали американские рабочие. Кто будет их хозяином почему-то никого не волнует - хоть европеец, хоть китаец (японец, кореец), хоть африканец. Тому коли ти заявляєш що ти=Ахметов... то це маразм, насправді , Ахметов отримує разів в 30 менше ніх ПРАЦІВНИКИ його бізнесів. Хоч це ти в стані зрозуміти ?
Не надо передёргивать. Не знаю, во сколько раз меньше получает Ахметов, чем все его работники вместе взятые. Конкретно в случае Ахметова, возможно, и не намного меньше. Но бедный несчастный Ахметов точно имеет доход в тысячи раз больше, чем большинство его работников по отдельности.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 05 тра, 2026 23:30
Shaman написав:таких як ти - це яких? що до штабу прибилися? ти за себе переймайся, а то щось дуже забагато тих, хто намагаються когось іншого кудись відправити. ти ж наче збирався не дембель, що зупинило? "це ти тому такий злий"?..
А з чого ти взяв шо забагато?  я думаю що недостатньо. Чим більше таких як ти патріотів запхають тим скоріше війна закінчиться. Агітувати тільки треба нормально щоб добровольцем записався  а там побачим куди ти прибєшси 
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2