|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 06 тра, 2026 10:27
Banderlog написав:авда поки щось охочих сюди їхати бангладешців особо не видно, но мало лі?
в Ужгород вже тисячі є.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 951 раз.
- Подякували: 655 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 06 тра, 2026 10:37
Shaman написав: ЛАД написав: Не было такого "в совку". "Чайки" да, не продавались, их выпускали очень мало именно как правительственную машину. Всё остальное мог купить кто угодно. По очереди, это правда. И в очереди надо было стоять довольно долго. Но на какую машину стать в очередь, чиновник не определял. И разницу в цене люди понимали не хуже, чем сейчас. А в очереди приходилось стоять долго, т.к., действительно, машин выпускалось мало и задача всеобщей автомобилизации не ставилась. Предпочтение отдавалось развитию общественного транспорта. И, возможно, правильно.
а ще давайте порівняємо зп - скільки 120 руб та вартість машини - скільки 5 т руб, 7, 10? а так ніщо не обмежувало, в яку чергу стояти. задача не ставилася, бо дозволити собі машину при такому співвідношенні цін могли далеко не всі, точніше більшість не могла
Шаман В лада брехня відразу на старті..... 1 Для того щоб СТАТИ на чергу на КООПЕРАТИВНУ квартиру треба щоб в тебе було менше 12м2 на особу , а щоб стати на чергу на безкоштовну Державну треба щоб було менше 7,8м2 на особу В залежності від того що це за черга ( були підприємства які будували більше, були які менше ... але все одно мінімум 10-15 років на безкоштовне і мінімім 5-15 років на кооперативне. 2 Черга на автомобіль також була різною і стати в чергу на Волгу... простий мешканець не міг від слова ВЗАГАЛІ ( цюмарку міг купити Гагарін, чи Блохін , чи списану з гаражу райкому голова райкому) Черга на жигулі - мінімум 5-8 років, і ціна 2 річного жигуля була на 10% дорожчою ніж ціна нового в магазині. Черга на москвич - мінімум 4-5 років ( був правда час коли 2140 можна було купити без черги , здається 1980-1985 роки ) щось там в них було з якістю проблематичне Черга на запорожець - мінімум 2-3 роки Черга на меблі - 2 роки Черга на побутову техніку(пралка автоматична чи телевізор ) - 0,5-2 роки.
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 06 тра, 2026 10:52, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 301 раз.
- Подякували: 3041 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 06 тра, 2026 10:50
Shaman написав: ЛАД написав:Не надо передёргивать. Не знаю, во сколько раз меньше получает Ахметов, чем все его работники вместе взятые. Конкретно в случае Ахметова, возможно, и не намного меньше. Но бедный несчастный Ахметов точно имеет доход в тысячи раз больше, чем большинство его работников по отдельности.
а знаєш, скільки Маск заробляє? а Безос? чи Баффет? й що ж з ними ЛАД пропонує зробити, з цими клятими капіталістами? чого там ЛАДа вчили з цього приводу? а Атланта ЛАД не читав й читати не збирається 
Я бачу вміння аналізувати таблички -в лада відсутнє... Глянемо на неї ще раз Табличка яка показує куди/кому/скільки по таксопарку Хто__________________________________________Відсоток від загальної суми Власник автопарку_______________________________________5% Податкова ( тільки ті суми які платить власник автопарку)_____8% Ремонтні організації(шини/амортизація.запчастини)___________9% Виробник авто ( той в кого куплені авто)____________________10% Обленерго (паливо /електроенергія)_______________________15% Уклон (за надання замовлення)___________________________20% Дохід таксистів_________________________________________33% Всього_______________________________________________100%
Проаналізуйте і дайте відповідь на кілька питань 1 Якщо сума доходу яку отримують наймані в 7 разів вища ніж сума доходу власника - то чи не говорить це про те що НАЙМАНІ також зацікавлені у цьому бізнесі? 2 Що заважає найманим, замість того щоб віддати власнику 15% ( з яких власник віддасть 10% виробникам авто)абсолютні величини - САМОСТІЙНО купити собі автомобіль і замість того щоб розраховуватись з власником автопарку-самостійно вести ту саму діяльність ? Може те , що тоді їм прийдеться взяти НА СЕБЕ 100% ризику... а так вони нічим не ризикуючи просто продають свою роботу Чи може те , що власник таксопарку виставляє економічно привабливіші умови оренди авто в порівнянні з умовами лізінгових компаній або банківських кредитів? 3 Чи можна назвати передачу в оренду авто- послугою за яку ті хто отримав авто-сплачують? Якщо так, то чим послуга від власника який отримує5% - відрізняється від послуги від податкової яка отримує 9% чи послуги від обленерго яке отримує 15% чи послуги від уклону який отримує 20% Тому Отже власник-капіталіст конкуруючи з фінансовими групами(банк/лізінг) надає свою послугу і вже самі ПРАЦІВНИКИ мають право прийняти ту чи іншу пропозицію. Тепер бандерлогу про власність Чи є твоєю власністю дорога по якій ти ходиш? Ні, але ж ти її використовуєш йдучи на роботу чи на відпочинок----значить зобовязаний захищати Чи є твоєю власністю дружина і діти ? - Ні, але ж ти їх також повинен захищати... Так, крісло в обленерго не є твоєю власністю , але на ньому ти отримуєш дохід за працю.... точно так само як Ахметов отримує дохід від обленерго а я від таксопарку..... І якщо я з Ахметовим отримуємо в 7 разів менше( я точно в 7 разів менше ніж працівники автопарку) - то чи не говорить це про те що моїх 10 працівників таксопарку в СІМ РАЗІВ більше від мене зацікавлені в збереженні автопарку?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 06 тра, 2026 10:58
Дюрі-бачі написав: Banderlog написав:авда поки щось охочих сюди їхати бангладешців особо не видно, но мало лі?
в Ужгород вже тисячі є.
Навіть якщо буде 2-10% від населення...... І що ? На початок війни росіян було більше ніж 30%... після Війни , перший же перепис покаже падіння росіян до 5%.... Хтось ризикне заявити що заміна росіян на бангладешців-це втрата національності і незалежності? І останнє Якщо не дати створювати національні анклави - тоді за рахунок 2 поколінь , тих 10% бангладешців перетворяться в 9% українців...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 06 тра, 2026 11:00
budivelnik написав:І якщо я з Ахметовим отримуємо в 7 разів менше( я точно в 7 разів менше ніж працівники автопарку) - то чи не говорить це про те що моїх 10 працівників таксопарку в СІИ РАЗІВ більше від мене зацікавлені в збереженні автопарку?
ну що за маячня? ще напиши що раби в Міссісіпі повинні були захищати ціною життя свою плантацію, бо там їх годують)) Питання: завтра тобі з Бангладешу випишуть 10 таксистів, вони теж будуть в СІМ разів більше зацікавлені зберігати в окопі твої машини? budivelnik написав:Чи є твоєю власністю дружина і діти ? - Ні, але ж ти їх також повинен захищати.
в 21-му столітті захистити можна різними способами. Той що з усіх прасок пропагують для холопів - напевно найменш логічний з точки зору "родинапонадусе"
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 тра, 2026 11:01
budivelnik написав: Shaman написав: ЛАД написав:Не надо передёргивать. Не знаю, во сколько раз меньше получает Ахметов, чем все его работники вместе взятые. Конкретно в случае Ахметова, возможно, и не намного меньше. Но бедный несчастный Ахметов точно имеет доход в тысячи раз больше, чем большинство его работников по отдельности.
а знаєш, скільки Маск заробляє? а Безос? чи Баффет? й що ж з ними ЛАД пропонує зробити, з цими клятими капіталістами? чого там ЛАДа вчили з цього приводу? а Атланта ЛАД не читав й читати не збирається 
Я бачу вміння аналізувати таблички -в лада відсутнє... Глянемо на неї ще раз Табличка яка показує куди/кому/скільки по таксопарку Хто__________________________________________Відсоток від загальної суми Власник автопарку_______________________________________5% Податкова ( тільки ті суми які платить власник автопарку)_____8% Ремонтні організації(шини/амортизація.запчастини)___________9% Виробник авто ( той в кого куплені авто)____________________10% Обленерго (паливо /електроенергія)_______________________15% Уклон (за надання замовлення)___________________________20% Дохід таксистів_________________________________________33% Всього_______________________________________________100%
Проаналізуйте і дайте відповідь на кілька питань 1 Якщо сума доходу яку отримують наймані в 7 разів вища ніж сума доходу власника - то чи не говорить це про те що НАЙМАНІ також зацікавлені у цьому бізнесі? 2 Що заважає найманим, замість того щоб віддати власнику 15% ( з яких власник віддасть 10% виробникам авто)абсолютні величини - САМОСТІЙНО купити собі автомобіль і замість того щоб розраховуватись з власником автопарку-самостійно вести ту саму діяльність ? Може те , що тоді їм прийдеться взяти НА СЕБЕ 100% ризику... а так вони нічим не ризикуючи просто продають свою роботу Чи може те , що власник таксопарку виставляє економічно привабливіші умови оренди авто в порівнянні з умовами лізінгових компаній або банківських кредитів? 3 Чи можна назвати передачу в оренду авто- послугою за яку ті хто отримав авто-сплачують? Якщо так, то чим послуга від власника який отримує5% - відрізняється від послуги від податкової яка отримує 9% чи послуги від обленерго яке отримує 15% чи послуги від уклону який отримує 20% Тому Отже власник-капіталість конкуруючи з фінансовими групами(банк/лізінг) надає свою послугу і вже самі ПРАЦІВНИКИ мають право прийняти ту чи іншу пропозицію. Тепер бандерлогу про власність Чи є твоєю власністю дорога по якій ти ходиш? Ні, але ж ти її використовуєш йдучи на роботу чи на відпочинок----значить зобовязаний захищати Чи є твоєю власністю дружина і діти ? - Ні, але ж ти їх також повинен захищати... Так, крісло в обленерго не є твоєю власністю , але на ньому ти отримуєш дохід за працю.... точно так само як Ахметов отримує дохід від обленерго а я від таксопарку..... І якщо я з Ахметовим отримуємо в 7 разів менше( я точно в 7 разів менше ніж працівники автопарку) - то чи не говорить це про те що моїх 10 працівників таксопарку в СІИ РАЗІВ більше від мене зацікавлені в збереженні автопарку?
ні, мені не важно, хто власник автопарку. твій касир в магизині не зобовязаний охороняти твій магазин, хочеш охорони плати охоронцям. Тим більше не зобовязаний охороняти твій магазин покупець.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 06 тра, 2026 11:02
budivelnik написав:Хтось ризикне заявити що заміна росіян на бангладешців-це втрата національності і незалежності?
уже один отримав ножем в шию за "Христос воскрес" і це їх ще не 1% і навіть не 0,01
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 тра, 2026 11:05
budivelnik написав:На початок війни росіян було більше ніж 30%... після Війни , перший же перепис покаже падіння росіян до 5%...Хтось ризикне заявити що заміна росіян на бангладешців
порівняв х... з пальцем... Польща та Чехія залучають мігрантів переважно білих словян-християн, Німеччина та Франція залучають алахакбарівців. Відчути різницю можна по кримінальній статистиці, рівню асиміляції та кількості мечетей
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 тра, 2026 11:09
Banderlog написав:ні, мені не важно, хто власник автопарку. твій касир в магизині не зобовязаний охороняти твій магазин, хочеш охорони плати охоронцям. Тим більше не зобовязаний охороняти твій магазин покупець.
Ти точно настільки примітив? Мій КАСИР(продавець) захищає ТОВАР який продає від шахраїв і злодіїв і несе за товар/гроші матеріальну відповідальність Мій таксист орендуючи в мене авто (хоч воно й застраховане) несе за нього відповідальність..... Так само й ти НЕСЕШ відповідальність за країну в якій живеш... хоча при цьому не є власником цієї країни.. ти просто тимчасовий перебувач на цих землях... Але зобовязаний передати ці землі своїм дітям в стані не гіршому ніж прийняв від своїх батьків..
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 06 тра, 2026 11:09
budivelnik написав:Черга на побутову техніку(пралка автоматична чи телевізор ) - 0,5-2 роки.
Позволю себе небольшую поправку. Очередь стояла на полуавтоматические стиралки, которые можно было купить за разумные деньги. Вятка-автомат за 400р. в магазинах была, и ее никто не брал. Телевизоры в магазинах тоже были, но не самые лучшие. Очередь была только на электрон и ещё одну марку, название которой не помню.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6529 раз.
- Подякували: 21784 раз.
-
-
Профіль
-
-