Banderlog написав:Вони витискають україну з цих територій. Якщо минулого року 20 км від фронту вже мож було відпочити піти в магазин в перукарню то зараз це вже частина кілзони, без інфраструктури без світла, без пошти. Заправки теж вибиті. Кругом фпв та молнії. І що характерно лбз майже не просунулась. То динаміку чого ми рахуєм?
Отже Була ЛБЗ.... на відстані в 20км від якої були перукарні.... Тепер ЛБЗ НЕ ПОСУНОЛОСЬ... отже ми відсунули перукарні в них на 20км (відвоювали) вони в нас на 20км(відвойовали) Я правильно перевів з військового?
Маленькая проблема в том, что и те, и те 20 км на нашей территории, т.е. мы потеряли свои 20 км и ничего не выиграли.
Спочатку ти розкажи про результати України щоб зрозуміти чим ти міряти зібрався відсутність результату. Яка там в нас стратегічна ціль війни ? Вступ в нато?
наша мета дуже проста - вижити як держава, й після війни розвиватися далі - так, звісно з Європою...
Shaman написав:таких як ти - це яких? що до штабу прибилися? ти за себе переймайся, а то щось дуже забагато тих, хто намагаються когось іншого кудись відправити. ти ж наче збирався не дембель, що зупинило? "це ти тому такий злий"?..
А з чого ти взяв шо забагато? я думаю що недостатньо. Чим більше таких як ти патріотів запхають тим скоріше війна закінчиться. Агітувати тільки треба нормально щоб добровольцем записався а там побачим куди ти прибєшси
подивимось, але так, визнаю - я не "решала" як ти
ти ж спеціаліст, як змусити ухилянтів воювати - тому почати треба з тих, хто має піти, але ховається
Тому коли ти заявляєш що ти=Ахметов... то це маразм, насправді , Ахметов отримує разів в 30 менше ніх ПРАЦІВНИКИ його бізнесів. Хоч це ти в стані зрозуміти ?
Не надо передёргивать. Не знаю, во сколько раз меньше получает Ахметов, чем все его работники вместе взятые. Конкретно в случае Ахметова, возможно, и не намного меньше. Но бедный несчастный Ахметов точно имеет доход в тысячи раз больше, чем большинство его работников по отдельности.
а знаєш, скільки Маск заробляє? а Безос? чи Баффет?
й що ж з ними ЛАД пропонує зробити, з цими клятими капіталістами? чого там ЛАДа вчили з цього приводу? а Атланта ЛАД не читав й читати не збирається
И он тоже пишет: "Але в мене інше питання: чи була необхідність тримати людей на тих позиціях? І чому не спланували евакуацію?"
Здіпстейту
🔖 Після новини про видачу наказу "щодо обов’язкової ротації військовослужбовців, які виконують завдання на передньому краї" далі пішла реалізація у вигляді доведення цього наказу до відома командирів. Спілкуючись з командирами про відповідні вказівки Главкома, вони висловлюють велике обурення та невдоволення, адже поставлену задачу виконати практично нереально. В бригадах немає нормального поповнення, що є якраз однією з основних причин довготривалого перебування бійців на позиціях і не дає повноцінної можливості проводити ротації. Ба більше, в багатьох бригадах ледь вистачає перекривати втрати, які завдає противник активними штурмовими діями чи роботою дронів та іншими засобами ураження. ..........
Не буду комментировать, не считаю себя вправе, т.к. я не в армии. Но это стоило бы почитать тем, кто рассказывает, что мобилизация не нужна и/или они пойдут когда-то. Когда-нибудь, позже.
Почитайте об аварии Диканевских очистных сооружениях в Харькове в 1995. Так это было в мирное время и только в одном Харькове.
Завдяки цій аварії канікули після 1 курсу (перша літня відпустка) тривали не 20 днів, а майже 1.5 місяці)) Коли спішно всі ВНЗ Харкова відправились в передчасну відпустку. На вокзалі черги в каси були аж на вулицю. Я їхав в тепловозі))
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 05 тра, 2026 23:52, всього редагувалось 1 раз.
я чесно не розумію тих, хто намагається виправдовувати руських та ту владу, яку вони підтримують
Клименко підкреслив, що окупанти цинічно атакували цивільну інфраструктуру: вулиці міст, продуктові склади, багатоповерхівки, поштові відділення, підрозділи ДСНС, енергетичну інфраструктуру та залізницю. Прицільні удари завдали рятувальникам і медикам на Полтавщині та Херсонщині.
це все, що треба знати про стан речей на Раші зараз...