Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 17648176491765017651>
Повідомлення Додано: Сер 06 тра, 2026 17:28

Shaman написав:
  ЛАД написав:
  Shaman написав:..........
теж віриш ЛАДУ на слово? ти взагалі жив за часів срср? там "нищета" була тотальна...

Ну вы-то точно долго прожили в СССР и способны во всех подробностях рассказать о той нищете. :)

достатньо, щоб розуміти, що зараз ми живемо краще. ви можете розповідати, як воно було непогано в 70х років, але потім настали 80ті - й це був закономірний результат. й були й банани з Москви, й пельмені, як розкіш. ви як мешканець Харкова напевне "не утруждали себя", а не в Харкові городи були must have, й працювали на них майже всі - це я теж добре пам'ятаю. а зараз чомусь не потрібні вони, заросли - можете самі за Світлою подивитися...
"достатньо" это сколько?
Несколько понимаю. 50 вам ещё нет. Скорее, лет 45, т.е. где-то около 80-го года рождения. И что вы помните о жизни в Союзе?
В результате вы путаете времена.
"Городи" я помню. И погреба тоже. Помню как лесополоса между Горизонтом и Московским проспектом благодаря массе выкопанных погребов очень напоминала кладбище. Вид их окна был незабываемый. Вот только всё это было уже в 90-е, в незалежний Украине.
Востаннє редагувалось ЛАД в Сер 06 тра, 2026 17:28, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 06 тра, 2026 17:28

Shaman написав:
  andrijk777 написав:
  sashaqbl написав:
Особисто я не думаю, що станом на сьогодні в РФ буде 50%. Більшість з тих, хто був готовий йти по повістці, пішли за гроші. Нехай набереться ще мільйон тих, хто боїться репресивного апарату.

Подивіться фільм "Містер Ніхто проти Путіна".
У мене склалось враження що там(де знімали фільм - звичайне рос. місто) 90% піде по повістці.

ага, зараз Москва та Пітер підуть по повістці - побігуть - але не в військомат :lol:

побіжуть ... ламати кордони )
pesikot

Подякував: 550 раз.
Подякували: 1261 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 06 тра, 2026 17:32

Shaman написав:
  andrijk777 написав:Подивіться фільм "Містер Ніхто проти Путіна".
У мене склалось враження що там(де знімали фільм - звичайне рос. місто) 90% піде по повістці.

ага, зараз Москва та Пітер підуть по повістці - побігуть - але не в військомат :lol:

ага, а ще небо голубе і ще крокодили зелені. :D
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 287 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 тра, 2026 17:40

Shaman написав:
  ЛАД написав: Не было такого "в совку".
"Чайки" да, не продавались, их выпускали очень мало именно как правительственную машину. Всё остальное мог купить кто угодно. По очереди, это правда. И в очереди надо было стоять довольно долго. Но на какую машину стать в очередь, чиновник не определял. И разницу в цене люди понимали не хуже, чем сейчас. А в очереди приходилось стоять долго, т.к., действительно, машин выпускалось мало и задача всеобщей автомобилизации не ставилась. Предпочтение отдавалось развитию общественного транспорта. И, возможно, правильно.

а ще давайте порівняємо зп - скільки 120 руб та вартість машини - скільки 5 т руб, 7, 10? а так ніщо не обмежувало, в яку чергу стояти. задача не ставилася, бо дозволити собі машину при такому співвідношенні цін могли далеко не всі, точніше більшість не могла
Ну да, а сейчас все ездят на новеньких Мазератти. :)
тема планування - може ви й тут знаєтесь краще за мене ЛАД?
Куда уж мне
тягаться с "иканомистом", который обвиняет меня, что я привёл "липовые" данные ИИ о себестоимости ээ, но никакие свои цифры не приводит. Зато ссылается на цены ээ для потребителей, которые непонятно как соотносятся с себестоимостью. Надо быть очень крупным специалистом, чтобы опровергать цифры себестоимости ценами для потребителя. :)
ЛАД
2

Профіль

2
2
6

pesikot написав:
  Shaman написав:
  andrijk777 написав:Подивіться фільм "Містер Ніхто проти Путіна".

побіжуть ... ламати кордони )

хоть не черниговской и сумской областей?
Ведь в Десне не вода, а елей.
И воздух свободы пропитанный запахом борща с мясом, а не щей... :mrgreen:
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 387 раз.

Профіль

Re: Напад росії і білорусі на Україну

sashaqbl написав:Але лишаються ще декілька нюансів: навчальні центри, озброєння, обмундирування, логістика.
Поки що нема інформації, щоб вони вирішили ці питання. Тому активізація мобілізації наразі максимум дасть їм можливість зменшити навантаження на бюджети, але не суттєво змінити поповнення підрозділів.

Сьогодні, в ранковому випуску "Пульсу України" зетник Калашніков:
17:41 чтобы наступать в логике Первой мировой войны, именно массами пехоты, не считаясь, так сказать, с дроновой опасностью и прочее, прочее, нужно было
17:49 проводить массовую новую массовую мобилизацию призыв резервистов. Но это надо готовить. Это надо было сделать в 2025 году. Причём, как вы понимаете,
17:59 мало призвать людей, нужно ещё десятки тысяч офицеров них подготовить. Я же не говорю про дроны, про средства связи, средства транспорта и прочее, прочее.
18:06 Это ведь не сделано, правда?
18:08 Какое тут может быть успешное летнее наступление?

https://youtu.be/0kHPNJAsz2A?t=1060
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Сер 06 тра, 2026 17:46

Shaman написав:й де наші казкарі з розповідями - щось точно було, угорці розберуться
Угорщина повернула Україні гроші та цінності Ощадбанку — Зеленський

розібралися, повернули - все було висмоктано з одного місця... як це було очевидно з самого початку...

Если это правда, то это весомый вклад укрепление обороноспособности Украины.

Неплохой успех перед самым 8 мая - Днем победы над гитлеровской Германией во второй мировой войне.
buratinyo

Подякував: 2900 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 тра, 2026 17:57

Banderlog написав:
  budivelnik написав:...........
Проаналізуйте і дайте відповідь на кілька питань
1 Якщо сума доходу яку отримують наймані в 7 разів вища ніж сума доходу власника - то чи не говорить це про те що НАЙМАНІ також зацікавлені у цьому бізнесі?
...............
І якщо я з Ахметовим отримуємо в 7 разів менше( я точно в 7 разів менше ніж працівники автопарку) - то чи не говорить це про те що моїх 10 працівників таксопарку в СІИ РАЗІВ більше від мене зацікавлені в збереженні автопарку?
ні, мені не важно, хто власник автопарку.
твій касир в магизині не зобовязаний охороняти твій магазин,
хочеш охорони плати охоронцям. Тим більше не зобовязаний охороняти твій магазин покупець.
Как это Ахметов не додумался до такого простого решения - объяснить воим рабочим, что они "арендаторы станков", поэтому они должны сами защищать "свои" заводы, , которые им позволяют зарабатывать на жизнь для себя и своих семей. А если хотят роста зарплат, то должны за свои доходы от работы на этих станках покупать новые, более производительные. При этом эти новые тоже будут в собственности Ахметова, т.к. куплены за доходы от эксплуатации его станков.
Логика офигительная. :)
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 06 тра, 2026 18:04

ЛАД написав:... Куда уж мне
тягаться с "иканомистом", который обвиняет меня, что я привёл "липовые" данные ИИ о себестоимости ээ, но никакие свои цифры не приводит. Зато ссылается на цены ээ для потребителей, которые непонятно как соотносятся с себестоимостью. Надо быть очень крупным специалистом, чтобы опровергать цифры себестоимости ценами для потребителя. :)

знову не побачив? окуляри треба або протерти, або купити нові :lol:

чи не зрозумів, що якщо продавець отримує за свою продукцію значно менше, ніж собівартість, то він працює в збиток... хоч це зрозуміло? ;)

все почалося з твердження, що еенергія постачається населенню дешевше собівартості, якщо хто забув 8)

а от планів я зробив трохи більше за тебе. тому й знаю, як всі виснуть при слові давайте сплануємо - гадаю ЛАД теж свого часу :lol:
Shaman

Подякував: 830 раз.
Подякували: 1768 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Сер 06 тра, 2026 18:09

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав:Ну вы-то точно долго прожили в СССР и способны во всех подробностях рассказать о той нищете. :)

достатньо, щоб розуміти, що зараз ми живемо краще. ви можете розповідати, як воно було непогано в 70х років, але потім настали 80ті - й це був закономірний результат. й були й банани з Москви, й пельмені, як розкіш. ви як мешканець Харкова напевне "не утруждали себя", а не в Харкові городи були must have, й працювали на них майже всі - це я теж добре пам'ятаю. а зараз чомусь не потрібні вони, заросли - можете самі за Світлою подивитися...
"достатньо" это сколько?
Несколько понимаю. 50 вам ещё нет. Скорее, лет 45, т.е. где-то около 80-го года рождения. И что вы помните о жизни в Союзе?
В результате вы путаете времена.
"Городи" я помню. И погреба тоже. Помню как лесополоса между Горизонтом и Московским проспектом благодаря массе выкопанных погребов очень напоминала кладбище. Вид их окна был незабываемый. Вот только всё это было уже в 90-е, в незалежний Украине.
тобто за часів срср у вас городів не було? щаслива людина... напевне завод дозволяв трохи винести на харчування. й чого він потім збанкрутував? :lol:
Востаннє редагувалось Shaman в Сер 06 тра, 2026 18:13, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Подякував: 830 раз.
Подякували: 1768 раз.

Профіль

2
4
5
  #<1 ... 17648176491765017651>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти