Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 17653176541765517656
Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 08:25

prodigy написав:
  BIGor написав:
  budivelnik написав:Кому потрібен працівник БЕЗ лояльності до місця де працює...

Я думав в сучасному світі люди працюють за гроші. Ну звичайно, у нащадка красноармійця має бути все по іншому - раби мають працювати за ідею і бути лояльними до хазяїна :D .

не розумію кепкування
вам знайомо слово лояльність?
в багатьох компаніях світу платять бонус за лояльність, на приклад

так в тому то й справа що нормальні компанії вдячні за лояльність і винагороджують за це різними бонусами та бенефітами. А в риториці Будівельника - "лояльність" це безкоштовний обовязок, за відсутність якого потрібно ще й карати
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 08:28

prodigy написав:
  BIGor написав:
  budivelnik написав:Кому потрібен працівник БЕЗ лояльності до місця де працює...

Я думав в сучасному світі люди працюють за гроші. Ну звичайно, у нащадка красноармійця має бути все по іншому - раби мають працювати за ідею і бути лояльними до хазяїна :D .

не розумію кепкування

вам знайомо слово лояльність?
в багатьох компаніях світу платять бонус за лояльність, на приклад
в компанії VSHIPS за кожний рік капітану додають Loalty bonus -200дол (коли я там працював 2001-2004 це було десь 120дол)
мій приятель працює в ній з 1993р (останні 20 років капітаном),
і має Loalty bonus 4000+дол, до його заплати у 10к додається щомісячно ще 4к,
14к дол тотал
такий бонус існує і в армії США, і в тисячі різних компаніях по світу, завжди ціниться робітник, який не зникне після відпуски
навіть у спорті-баскетбол, футбол, хокей -якщо залишаєшся в клубі, а не шукаєш більшого, то дають бонус

Натягуєте часткові випадки на загальну картину - такі бонуси можливі, але це не всюди. Я наприклад працював у 7 компаніях, як українських так і США, була з 7 тільки одна з бонусом у вигляді 1-2 додаткових днів відпустки у рік якщо пропрацюєш доволі багато років в компанії. У всіх інших - нічого. Платять гроші - люди виконують роботу, це основний принцип. Можливо у моряків по іншому, бо я працював в інших сферах.
BIGor

Подякував: 1521 раз.
Подякували: 1944 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 08:37

ФНБ +1.5 ярд $, але ще 2-3 тижні

ЛАД написав:
Нефтегазовые доходы федерального бюджета за апрель выросли на 239 миллиардов рублей, или почти на 40% в сравнении с мартом, следует из данных Минфина, опубликованных 6 мая.

В апреле налоговые поступления федерального бюджета от добычи и продажи нефти и газа составили 855,6 миллиарда рублей. Для сравнения: в марте они составляли 617 миллиардов.

Причина увеличения доходов — подорожавшая до 77 долларов за баррель нефть Urals.
...........
Ранее «Фонтанка» рассказывала, почему даже при высоких ценах и без проблем в портах Россия обречена на дефицит бюджета. Эксперты считают, что Россия, скорее всего, получит дополнительных доходов от нефти и газа примерно в 1,5–2 триллиона рублей. Это повлияет на сокращение бюджетного дефицита, но позволит только дефициту оказаться немного ниже запланированного показателя.
https://www.fontanka.ru/2026/05/06/76406541/

ФНБ +1.5 ярд $, але ще 2-3 тижні

Огляд від ШІ
По состоянию на май 2026 года, Россия возобновила пополнение Фонда национального благосостояния (ФНБ), направив на эти цели средства, эквивалентные примерно $1,5 млрд (более 110 млрд рублей) на фоне высоких цен на нефть.
flyman

Подякував: 1638 раз.
Подякували: 2883 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 09:07

Banderlog написав:
  budivelnik написав:
  Banderlog написав:Понятно що не будуть,
Ти цілий час генеруєш дурниці..

Покірне телятко дві мамки ссе...

А ти хто ?
Кому потрібен працівник БЕЗ лояльності до місця де працює...

Подумай, якщо є чим....
ти, мій мудрий приятелю, якось не хочеш зрозуміти, що я не теля, я теж їм мясо.
Ми говорим за сферичного "робітника". його візьмуть в іншому місці.
А щодо твого таксиста чи продавця на мінімалці... то прибережи лапшу для них..
Для того щоб ТУТ їсти мясо -потрібні бути виконані як мінімум ДВІ умови
а - є робоче місце (створено тобою чи створене іншим для тебе) на якому ти можеш заробити на мясо
б - є робоче місце де хтось виготовляє мясо яке ти хочеш їсти обмінявши його на продукцію створену на робочому місці описаному в пункті А

Тому мої таксисти як МІНІМУМ не дірніші від тебе , але на відміну від тебе ділять робочі місця не по критерію моє/чуже
а по критерії вигідно/не вигідно...
І якщо Я СТВОРИВ їм вигідніше місце ніж ВОНИ МОЖУТЬ СТВОРИТИ самі... то за це робоче місце вони будуть боротись... захищаючи його від зальотних конкурентів а-ля ти з барабашовим, чи москалі з пуйлом
budivelnik

Подякував: 301 раз.
Подякували: 3041 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 09:10

ЛАД написав:
  Faceless написав:
ЛАД написав:.........
Джерел багато.
Особенно, если переносить события 90-х во времена Союза и выдавать сказки за "личные воспоминания". :)
90ті то окрема тема, хоча безпосередньо є наслідком совка
Знаете, за 30-35 лет некоторые страны менялись очень сильно, почти ло неузнаваемости.
Сколько лет ещё мы будем всё объяснять "наслідками совка"? 10? 20? 50?
Три покоління... або 40+/- років.....
Три покоління ПІСЛЯ совка будуть хлєбати по повній НАСЛІДКИ совка
І три покоління НЕЗАЛЕЖНОЇ УКРАЇНИ будуть будувати те що потім стане Україною....
Станом на сьогодні
Ми на 50-70% ще совок і тільки на 30% Україна....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 09:14

Banderlog написав:
  барабашов написав:
Более, чем кидалово при приватизации в прошлом веке во имя капания денех на счета хозяина "Шахтёра", интересно высказывания тов.5%
Кто подскажет какому врачу этому стратегу и тактику надо сдать анализы?

Він не розуміє що не можно разом нести чуш про націоналізм та дикий ринок.
От якби він робив від шо проти депопуляції і завозу бангладешців або хочаб що каждому флайману що піде воювати і вернеться живим вділять землі, власності та 3 х філіпінок для сєксуального рабства...
Зверни увагу
Я щось роблю для себе (шукаю те що у флаймана називається -філіпінки... і вже знайшов без твоєї чи іншої допомоги)
Щось роблю для ЗСУ ... і не вимагаю за це землі чи виділення іншої власності
Не маю нічого проти того , щоб ти здриснув в Румунію і щоб після цього на твоє місце приїхав бангладешець....
А все тому, що СИЛЬНО проти коли лад,ти,чи барабашов спробують мене щось змусити робити з того що я не вважаю за потрібне.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 09:18

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Зато Ленина, вполне в духе идей будивельника вводившего НЭП, регулярно ругает последними словами.
Ленін довівши до цугундера імперію , вирішив врятувати свої портки і тому відійшов від ідеї комунізму (зрозумівши що ввів в упадок цілу країну) ,але при цьому не відмовився від влади і передав її сталіну... а далі все як хотіли ті хто залишились не в середині колючого дроту а зовні-охоронцями.
Тому совок можуть прославляти тільки діти/внуки охоронців... Лад -хто були твої батьки?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 09:25

BIGor написав:Платять гроші - люди виконують роботу, це основний принцип.
Ще раз для любителів червонозадих....
1 Для того , щоб людина ефективно виконувала роботу, я організовую
а - робоче місце з певним рівнем капіталізації
б - підшукую робітника з певним рівнем фахових знань і це як правило тягне за собою певний рівень оплати праці цього робітника
Це стандартно в усіх
2 А от далі , я вивчаю людину і приймаю рішення
Чи варто мені виховувати цю людину в дусі лояльності як до мене так і до бізнесу в якому вона працює, і саме те рішення до якого я прийду й буде
а - створювати людині КРАЩІ ніж середні по ринку умови праці (мінімум на 10% , оренда житла, додаткові бонуси . акції і так далі)
б - внаслідок того що в цю людину буде вкладено БІЛЬШЕ ніж в інших працівників, ці вкладення постійно будуть збільшуватись/зменшуватись внаслідок змін ЛОЯЛЬНОСТІ людини до бізнесу..

Тому
Матеріальні цінності-так
А віртуальні? Типу можна підійти і відпроситись навіть в період коли все горить без наслідків, можна отримати відпустку тоді колитреба і в тому вигляді в якому хочеш(типу 5*6 днів чи раз в два роки 60...)

тому-гроші це БАЗОВИЙ інструмент впливу
а от відношення до дрібниць і врахування бажань -це вже на порядок вище...

ПС
тому в мене люди працюють або тиждень-місяць, або до пенсії.....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 09:28

......
Востаннє редагувалось _hunter в Чет 07 тра, 2026 09:29, всього редагувалось 1 раз.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 09:29

BIGor написав:Я наприклад працював у 7 компаніях, як українських так і США
І в якій з компаній працював довше року?
Якщо до мене прийде людина з трудовою в якій за останній рік вона поміняла пять місць праці( та навіть три , а деколи й два достатньо)-я просто не буду розглядати варіант співпраці з такою людиною...
Якщо вона не змогла прижитись в інших... то з високою долею ймовірності не приживеться і в мене....
А будь який працівник потребує додаткової уваги перших пару місяців поки він розщбирається з тим що/як/з ким має робити
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 17653176541765517656
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему