Banderlog написав:в нас кого хвилює доля населення?
А що доля населення залежить від того коли і де ми зупинимось? Якщо ми ЗДАМО сьогодні Крим і ОРДЛО .. а завтра прийдуть румуни
А вийде це чи не вийде - мені якось пофігу... тому ще раз Поки ЗСУ будуть БОРОТИСЬ за кордони 1991 року... Я БУДУ допомагати ЗСУ Якщо ЗСУ не зможуть боротись і зупиняться, але ЛАД перейде в партизани і почне боротись в партизанах за кордони 1991 року - я буду допомагати партизанам...
..
та понятно що поки твоїх синів не загребли тобі пофігу, як і більшості кого війна не торкається. Про то і пишем.
Мені пофік про що пише гундяєвський прихвостень, який країну захищає за гроші.... В мене поваги до колумбійців/бразильців/грузин -які отримують СТІЛЬКИЖ але захищають мене і поважають що я їх підтримую.
Американці в черговий раз заявили що передають 1200 обвісів джейран для плануючих бомб ( за ті 375 млн доларів що зависли ще з минулого року) Якщо врахувати що авіація у нас потрошки посилюється то додатковий боєприпас а-ля каб в москалів нам точно зайвим не буде... тим більше що він практично незбиваємий а бє на ті ж 50-70км що і хаймерс
budivelnik написав:Мені пофік про що пише гундяєвський прихвостень, який країну захищає за гроші.... В мене поваги до колумбійців/бразильців/грузин -які отримують СТІЛЬКИЖ але захищають мене і поважають що я їх підтримую.
Тому В сімї не без ур**....
Ну правильно, ти ж своїх не хочеш отдавати ні за гроші ні так? Але я підожду... поки й їх загребуть, побачу, що ти напишеш і за достатні гроші в армії і за треба кордони 91 та розвал росії. Підожду... Інтересно в тебе виходить ти там маєш плавлені сирки за гроші людям продавати і багатіти а тут якісь дурачки за так, тебе захищати? Бо в нас замість комунізму збудували ідейний капіталізм?- коли одні баблосик косять а другі не хочуть ні грошей ні заплати? Заплата нам то радість боротьби? Нє возможно, возможно й є такі десь, но на фінансовім форумі шукати людей які не хотять грошей?
Banderlog написав:якісь дурачки за так, тебе захищати
Хоч одне ти вже признав Ти виявляється не поважний захисник України , і навіть не другий після гундяєва в чернівцях, і навіть те протирач штанів на стільцях ахметова - ти виявляється ДУРНИК..
Хто я такий- щоб тебе переконувати в протилежному Хочеш вважати себе дурником - я не проти.
Banderlog написав:якісь дурачки за так, тебе захищати
Хоч одне ти вже признав Ти виявляється не поважний захисник України , і навіть не другий після гундяєва в чернівцях, і навіть те протирач штанів на стільцях ахметова - ти виявляється ДУРНИК..
Хто я такий- щоб тебе переконувати в протилежному Хочеш вважати себе дурником - я не проти.
Дурником я вважаю тебе. І це не зміниться від того проти ти чи не проти
Banderlog написав:Даж самі помірковані говорять, що план- війна іще на 3 роки. Пересидіти трампа, новий дасть зброю і тоді як... всмятку. Чи може тут в патріотів інший план?
задовбали. це ж очевидно - Україна буде змушена воювати, бо влада на Раші не збирається зупинятися. якщо Раша з якоїсь причини зупиниться - війна закіфнчиться вже завтра.
як модна торочити цю маячню "Еліта вибрала роль" та інше - війну без кінця обрала влада на Раші, ми лише захищаємось. й чим довше вони воюють, тим гірше для їх країни - але коли владу на Раші хвилювала доля Раші та її населення...
маячню торочите ви. От давай внятно -який план?
ні, спочатку запитаємо, що пропонують робити зрадофіли. так що треба зробити? а то вони лише питають, бо в самих відповіді немає...
маячня в тому, що подальше продовження війни залежит лише від Раші, ми би війну давно припинили...