Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1767317674176751767617677 ... 17680>
Повідомлення Додано: Суб 09 тра, 2026 14:38

Hotab написав:
  ЛАД написав:
  Hotab написав:Хантер, тримай.. Ти в Німеччині святкуєш день дідо?

https://www.facebook.com/share/r/1C6Nze ... tid=wwXIfr

Это, возможно, перебор.
Но если мы хотим, чтобы в следующий раз мобилизация проходила не так, как сейчас, и чтобы не было таких взглядов, как у АндреяМ, надо делать что-то подобное.
Хорошо бы, конечно, чтобы "следующего раза" никогда не было, но гарантировать это не сможет никто.
В Спарте мальчиков отправляли в военные лагеря, по-моему, с 7 лет и до взросления. Проблем с выполнением воинского долга не было.
Понятно, что сегодня это не годится, но тем не менее...

Ну як треба, то треба. Нате вам ще.
https://www.facebook.com/share/r/1B7giq ... tid=wwXIfr

Спасибо, не интересно.
А по сути можно?
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 09 тра, 2026 14:39

ЛАД написав:Стихотворение Симонова я привёл не для доказательства чьего-то героизма, а только для того, чтобы показать, что должен делать настоящий патриот и защитник страны.

Куриную ж*** под павлиньим хвостом ты показал ...

Ещё и Симонов ... придворный поэт Сталина ...

После смерти Сталина Симонов опубликовал в «Правде» такие строки:
Нет слов таких, чтоб ими описать
Всю нетерпимость горя и печали.
Нет слов таких, чтоб ими рассказать,
Как мы скорбим по Вас, товарищ Сталин…

PS. Маразм он такой маразам ...
pesikot

Подякував: 550 раз.
Подякували: 1261 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 09 тра, 2026 14:43

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Но нам не будет хватать и просто работников.
И плотность населения тут не при чём.
Иногда важны абсолютные цифры.
В США невысокая средняя плотность населения, но при этом большая численность населения. Благодаря этому они, например, могут выставить гораздо большую армию, чем какие-нибудь Нидерланды с намного более высокой плотностью населения (35 против 517чел./км²).
Зверніть увагу
Цей залишок совка постійно живе в парадигмі війни... Хоча сам закликає до капітуляції
Лад
ти б визначився (Труси-Хрестик)
Тобі населення потрібно для великої армії ?
чи Україна має капітулювати?

Тепер трошки про ШІ/населення/Демографію...

На м2 Землі падає +/- 1квт потужності сонячного випромінювання....
Далі фотосинтез (ККД якого 1-2% і найефективніші рослини типу цукрова тростина 5-6%) перетворюється в те що ми можемо їсти , далі людина яка перетравлює(усвоює) з ККД 80% енергію рослин
Далі ККД діяльності людини....- і от тут виникає нюанс , бо з перетравленого на підтримку життєдіяльності йде більше 50%.... Тобто ККД людини десь 40%

А тепер те саме, але через сонце-фотопанель-електрика-робот
Фотопанель перетворює з ККД 20% ( в 5 разів вище ніж рослина)
Електродвигун має ККД 90+% ( в 2 рази вище ніж людина)
Залишається порівняти
Вартість створення робота з вартістю виховання людини (0-25 років)
і Додатня вартість створена роботом
і додатню вартість створення людиною...

І все, в такому порівнянні людина шансів немає..
Здавалось би апокаліпсис... але заспокоює те що
а - йде зменшення населення, і це зменшення БУДЕ компенсоване заміною людської праці на штучну
б - навіть при сьогоднішніх темпах зменшення-якісь видимі критичні проблему почнуться через 100-200 років... тобто жоден з тут присутніх до цього не доживе..
правда лади в своєму реперртуарі будуть слиною обпльовуючи монітор малювати страшилки ...які відбудуться чи не відбудуться через століття після їх смерті...

Тому ще раз
Станом на сьогодні , розвиток роботехніки дозволяє скомпенсовувати зменшення популяції з підтриманням( а часто і покращенням) рівня життя цієї популяції.

Через сотні років МОЖУТЬ відбутись ( а можуть і не відбутись) якісь кризові явища які приведуть(або не приведуть) до погіршення(покращення) життя людської раси (або заміни чисто біологічного виду на симбіот механо/біологічного виду)

Тому
Сьогодні нам би від москалів відбитись....
А те захоплять роботи людство чи втримає людство роботів під своїм контролем-нехай вирішують нащадки..

ПС
Реально поповнюю свої знання азами робототехніки - досить цікаво , бо розповсюдження дронів тим самим Мадьяром почалось з того що в останнього був досвід використання дронів у сільському господарстві( його власного бізнесу) і з того що я бачу, штучний інтелект бойових дронів ВЖЕ на порядок перевищує потреби інтелекту для сільськогосподарського виробництва...

ППС
Деякі дурники будуть насміхатись , приводячи приклади затиків... але це тому що вони розглядають крізь призму свого досвіду праці без використання ШІ
Як приклад того як буде все розвиватись -анекдот
Фірма придумала ідеальну машину для стрижки і бриття..
Але в машини недолік - вона стриже/бриє тільки ідеальну по формам голову....
Але цей недолік впливає на роботу машини - тільки під час першого сеансу....
budivelnik

Подякував: 301 раз.
Подякували: 3044 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 09 тра, 2026 14:43

Banderlog написав:
  pesikot написав:Прям міндічам ?

Прям в усю Европу ?

Ти вже не збрехати не в змозі, що підтверджує твоє горлопанство )

До речі, вже 15:00, ти наче за 9 травня, а навіть нікого не привітав )

я не за 9 травня. Я за право тих для кого цей день свято, його святкувати.

Ти не за 9 травня. Ось кому 9 травня поперек горла. Зрозуміло

А хтось не святкує ? Комусь це забороняють ? чи забороняли ?
Чи у тебе мізки поплавлені москворотою пропагандою ...

Banderlog написав:Прям міндічам, по моєму міндіч це средньостатистичний слуга.

Ти знов збрехав, кошти повернули Ощаду, які йому і належали
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 09 тра, 2026 14:45

ЛАД написав:Стихотворение Симонова я привёл не для доказательства чьего-то героизма, а только для того, чтобы показать, что должен делать настоящий патриот и защитник страны.
Хлопці, я ж описував раніше
Метастази раша-тудей в які педерація влила мільярди -впливають і на корисних ідіотів, які отримують свою частку від тих мільярдів бігаючи по гуртках любителів пушкіна...
наш лад бігає по гурткам катаєва-сімонова...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 09 тра, 2026 14:45

budivelnik написав:
  ЛАД написав:Но нам не будет хватать и просто работников.
И плотность населения тут не при чём.
Иногда важны абсолютные цифры.
В США невысокая средняя плотность населения, но при этом большая численность населения. Благодаря этому они, например, могут выставить гораздо большую армию, чем какие-нибудь Нидерланды с намного более высокой плотностью населения (35 против 517чел./км²).
Зверніть увагу
Цей залишок совка постійно живе в парадигмі війни... Хоча сам закликає до капітуляції
Лад
ти б визначився (Труси-Хрестик)
Тобі населення потрібно для великої армії ?
чи Україна має капітулювати?

Тут немає нічого дивного - як любий російський совок він хоче воювати і щоб інші капитулювали, коли воно починає воювати
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 09 тра, 2026 14:47

_hunter написав:И всё? :shock:
Молдову треба терміново включити до складу ЄС, — верховна представниця ЄС із зовнішньої політики Кая Каллас

Ти не задоволений?
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2608 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Суб 09 тра, 2026 14:47

Hotab написав:«Ворог мого ворога - мій друг».
😃

А з якого переляку ЛАД став чи має бути моїм ворогом? У ЛАДа лише інші погляди на організацію суспільства, на гендерні відносини чи інші питання. Усе. У нас з ним різні погляди. Уявляєте, що так буває?

P.S. Ваша любов до Шамана і Песикота мене дивує. Тут дійсно, що «Ворог мого ворога - мій друг». Так грудьми захищати відкритих ухилянтів і бігунців?...

Shaman написав:але зрадофіли та ухилянти в "едином порыве" накидають, що я маю піти добровольцем. тому відповідай за те, що кажеш...

А чому ні? Якщо це для тебе так важливо, то чому ні? Чого ти хочеш тоді? Для чого усі оці пафосні слова? "Ухилянти" та "бігунці" чесно сказали, що війна - не їхня справа, а ти чесно не можеш сказати, що війна - не твоя справа? Ти мусиш щось про інших завжди казати?

Shaman написав:але є держава, яка визначає що в ній відбувається.

Ми і є державою. Усі. "Ухилянти" та "бігунці" кажуть хитрозробленим, як ти, що, ні, ви - не цінні, ви вигадали закони, які нас поділяють за соціальним статусом, статтю і т.д., ось вам середній палець, цінні.

Shaman написав:ти до речі вже відрізав зайве, що як чоловікові тобі не потрібне? відразу звільнишся від деяких обов'язків :lol:

А ти свої знайшов?

Знаєш, що тебе відрізняє від порядної людини? Твої аргументи зводяться до "хі-хі та ха-ха". Щось там про "яйця" чи "бігунців". Ось так ти виправдовуєш своє боягузтво.

Барабашов нещодавно згадував мої сімейні обставини (і це відрізняє порядну людину від тебе), а для тебе усі - "ухилянти", хоча ти і не вартий того, щоб тоді розповідати про особисті обставини. Хочу лише побажати, щоб ані ти, ні твоя сім'я з таким не зіткнулися.

Тому дивись у дзеркало і повторюй, що усе, що ти тут пишеш про інших, ти пишеш про себе, про себе рідненького. Ти - трус. Звичайний трус. Мабуть, треба мати "мужність", щоб це визнати.

Shaman написав:й головне у ваших дописах - це пряма брехня. "Ти не хочеш перемовин" - брехня, я вже роки півтора торочу про перемовини, про умови - а ухилянти та зрадофіли чомусь мовчок з цього приводу...

З твого боку мовне мовчання з приводу того, що маєш робити ти, якщо росія проти перемовин, якщо їй довіряти неможна. ОК, ти - за перемовини, але ти пишеш, що на "наші" умови росія не піде. Твої дії?
Востаннє редагувалось АндрейМ в Суб 09 тра, 2026 14:51, всього редагувалось 2 разів.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 тра, 2026 14:49

ЛАД написав:
  Hotab написав:ЛАД
P.s. Кстати, пост АндреяМ выше абсолютно верный.
Редкий случай, когда я с ним согласен.

«Ворог мого ворога - мій друг».
😃

У вас никогда не возникает мысль, что даже открытый враг может быть прав, а даже лучщий друг может отстаивать неверную позицию и/или просто говорить глупость?
Я вам ночью отвечал, но пост удалён, не знаю, успели ли вы прочитать. На всякий случай повторю: "я всегда придерживался точки зрения, что лучше умный враг, чем глупый друг.
Вы, похоже, предпочитаете наоборот."

брешете, як дихаєте, ЛАД. ідеології в нас ворожі, але чомусь ви замість того, щоб АРГУМЕНТОВАНО відстоювати свою позицію відразу переходите до особистих наїздів. непотрібен вам розумний ворог, бо відстоюєте програшні ідеї, але в них ви просто вірите. а аргументів бракує, лише спогади, як добре жилося в срср й як погано в сучасній Україні. й вже плутанина в голові - якщо ви не батрачили на городах в 80х роках, це не означає, що так не робили інші...
Shaman

Подякував: 830 раз.
Подякували: 1768 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 09 тра, 2026 14:49

pesikot написав:Тут немає нічого дивного - як любий російський совок він хоче воювати і щоб інші капитулювали, коли воно починає воювати
В такій постановці питання-все логічно
Залишається задати ладам питання
Лад-ти погоджуєшся що велике населення ТОБІ потрібно для відчуття власної величі... і бажано щоб це велике населення складалось виключно з носії руузькощелеп?
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 1767317674176751767617677 ... 17680>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему