|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 09 тра, 2026 17:08
_hunter написав:все, что не продали бы перекупы - продал бы опотовик, в которого эти перекупы товар берут на реализацию.
Я щось не зрозумів Ти якрий противник продажу алкоголю населенню? Чи ти ярий противники продажу через мій магазин? Бо магазин інших перекупів для того щоб бандерлог отримав зарплату має робити те саме що й я... Платити податки... То вийми що ти там жуєш і чіткіше поясни Ти проти чого і за яке?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 301 раз.
- Подякували: 3044 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 09 тра, 2026 17:14
_hunter написав:у покупателя деньги взял - в кассу положил. Все.
Не все Далі є ще функція З каси взяв... І після того як взяв -виникає треба якось визначити що класти в свою кишеню , а що відправляти в державну(щоб лад з голоду не помер) Так от Ти з каси береш... а назад не повертаєш Значить паразитуєш на тому, що такі як я самостійно ділять свою касу таким чином щоб і тобі вистарчило. Тобто ти ПАРАЗИТ на здоровому тілі економіки І навіщо ти виступаєш проти таких як я - незрозуміло Без нас - ти б подох.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 09 тра, 2026 17:17
_hunter написав:А с каких это пор оптовиков/импортеров от уплаты налогов освободили?  - вот _они_ Бандерлога и содержат.
Дурню Оптовик платить з того що ВІН заробив Я плачу з того що я заробив... Тому й кажу Якщо я плачу 70 000 в місяць-то викинувши мене з ланки -треба викинути з доходу бандерлога 70 000... бо цих грошей ніхто не отримав ПС при чому такий хитроман як ти , швидше за все б заробити на купуючих алкоголь-заробив би, але так як ти захланна скотина, то 70 000 просто б поклав собі в кишеню Я правильно тебе вичислив
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 09 тра, 2026 17:23
budivelnik написав: Banderlog написав: BIGor написав:budivelnik тобто ти гордишся, що відкриття твого власного алкомаркету якось покращило Україну? Оце в тебе комплекси наполеона.
Він не розуміє що по факту в тому магазині він- митарь, зборщик податків в державу з алкашів і курільщиків. По факту забирає гроші в самих незахищених верств населення в державу.
Збираю... І зібравши -відправляю тобі... Якщо хочеш - відмовся від тих 70 000 грн/місяць які я передаю податковій і я на цю суму знижу ціну для тих хто споживає алкоголь і на кожній проданій пачці цигарок або пляшці алкоголю напишу що це завдяки тобі.. Погодились?
)))) можеш своїх синів отправити і хай ті гроші шо ти передав лишуться в сімї. Я знижку можу теж зробити і побільше чим ти в твоєму ларьку)
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 09 тра, 2026 17:27
Banderlog написав:можеш своїх синів отправити і хай ті гроші шо ти передав лишуться в сімї. Я знижку можу теж зробити і побільше чим ти в твоєму ларьку)
Можу Але був тут один , обіцяв як тільки з ЗСУ прийде так за мене відразу почне платити... Твоя пропозиція Скільки ЗОБОВЯЗУЄШСЯ платити?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 09 тра, 2026 17:29
budivelnik написав: _hunter написав:у покупателя деньги взял - в кассу положил. Все.
Не все Далі є ще функція З каси взяв... І після того як взяв -виникає треба якось визначити що класти в свою кишеню , а що відправляти в державну(щоб лад з голоду не помер)
А шо там прямо "якось визначити"?  — что в Кодексе написанно - то и отправляй. Если ошибешся - фискалы исправят, не переживай. Кстати: касса на пару с терминалом тут даже важнее — через них 100% всей выручки проходят.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 09 тра, 2026 17:31
budivelnik написав: Banderlog написав:можеш своїх синів отправити і хай ті гроші шо ти передав лишуться в сімї. Я знижку можу теж зробити і побільше чим ти в твоєму ларьку)
Можу Але був тут один , обіцяв як тільки з ЗСУ прийде так за мене відразу почне платити...
Так я ж тебе чуть раньше уже объяснял: за налоги не переживай - "если что" - твой поставщик их вместо тебя заплатит.
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 09 тра, 2026 17:36
budivelnik написав: _hunter написав:А с каких это пор оптовиков/импортеров от уплаты налогов освободили?  - вот _они_ Бандерлога и содержат.
Тому й кажу Якщо я плачу 70 000 в місяць-то викинувши мене з ланки -треба викинути з доходу бандерлога 70 000...
Я ж тебн уже объяснял - не записывай акциз себе в достижения. А без него - сколько выходит?
Востаннє редагувалось _hunter в Суб 09 тра, 2026 17:37, всього редагувалось 1 раз.
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 09 тра, 2026 17:37
Banderlog написав: BIGor написав:budivelnik тобто ти гордишся, що відкриття твого власного алкомаркету якось покращило Україну? Оце в тебе комплекси наполеона.
Він не розуміє що по факту в тому магазині він- митарь, зборщик податків в державу з алкашів і курільщиків. По факту забирає гроші в самих незахищених верств населення в державу.
а оце з точки зору Бандерлогу - найбільший гріх. його б воля він би державі нічого не платив, або по мінімуму 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 830 раз.
- Подякували: 1768 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Суб 09 тра, 2026 17:41
_hunter написав: budivelnik написав: _hunter написав:А с каких это пор оптовиков/импортеров от уплаты налогов освободили?  - вот _они_ Бандерлога и содержат.
Тому й кажу Якщо я плачу 70 000 в місяць-то викинувши мене з ланки -треба викинути з доходу бандерлога 70 000...
Я ж тебн уже объяснял - не записывай акциз себе в достижения. А без него - сколько выходит?
що тебе з ЛАДом єднає - дивна самовпевненість, що можеш тут всіх допитувати... ти скільки зробив? бо виходить, що скільки б Будівельник не зробив, це все одно більше, ніж ти - бо твій вклад - нуль. повний. але вже три повідомлення написав  а скарги я вже взагалі не рахую - отут ти попереду всіх, "обиженный ти наш" 
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 09 тра, 2026 17:43, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 830 раз.
- Подякували: 1768 раз.
-
-
Профіль
-
-
2