|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 09 тра, 2026 16:33
BIGor написав: budivelnik написав:Будівельник - 2 млн грн - виключно власні кошти , жодного донату від когось іншого .
Ахметов більше задонатив, він більший патріот ніж ти хвалько. Ти кончене.
Більший І Порошенко більший І Бабця, яка залишаючись тут і з пенсії в 3000 донатить пучок редиски вирощеної на власному городі - більша..... Де твій внесок у ТВІЙ захист? і Україна складається не з мого алкомаркету чи таксопарку чи комерційних приміщень в оренді чи збудованих сотень метрів жилої і промислової нерухомості..... Україна складається з мільйонів таких як я і мені дуже болить що таких як ти обісравшися від страху на Заході підгодовують... Але це пиртання твоєї совісті хочеш жити в лайні і тихенько вшиватись як тільки після війни в компанії зайде розмова про те хто що робив.. Як бачиш - мені є чим хизуватись
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 09 тра, 2026 16:36, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 301 раз.
- Подякували: 3044 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 09 тра, 2026 16:33
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2608 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Суб 09 тра, 2026 16:45
budivelnik написав: pesikot написав: BIGor написав:budivelnik тобто ти гордишся, що відкриття твого власного алкомаркету якось покращило Україну? Оце в тебе комплекси наполеона.
Ти зараз про себе розповів - вважаєш себе офігенним вумним, а по факту, ніде затриматись не можеш, бо роботодавці розуміють, що ти тупеньке )
1 Я гордий тим що плачу ПОДАТКИ в Україні, на відміну від перекоти-поля а-ля ти 2 В ціні цигарок і алкоголя-податки становлять більше 50%.... Тому коли я ОФІЦІЙНО продаю цигарки і алкоголь , то на кожну 1 грн яку отримую я - ще 10 гривень йде в Бюджет України.
Sad but true ... як кажуть англомовні )) Палити та випивати - це погано, але людство ніколи не перестане цього робити. Тому краще нехай податки та акцизи з продажу алкоголю та тютюну йдуть в бюджет Бо історія доказує, якщо цей потік грошей повністю не йде в бюджет, то він повністю йде в кишені деяких приватних осіб Це я про так звані "сухі закони" та їх наслідки
-
pesikot
-
-
- Подякував: 550 раз.
- Подякували: 1261 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 09 тра, 2026 16:58
_hunter написав:Это примерно как если бы касса (которая - автомат) гордилась тем, что в нее всю получку кладут.
Тільки чомусь у всьому світі є така служба як ПОДАТКОВА яка тисне і має чим тиснути щоб всі хто отримує доходи -сплачували податики... Можеш пояснити навіщо це зроблемно? Можна ж було все автоматами замінити які в купку складуть ПС хочу нагадати навіть мій нік вказує на те що торгівля це ОДИН з видів діяльності..... А основний свій дохід я отримав БУДУЮЧИ.. Просто деяким обісравшимся вигідно притягувати за вуха тему алкоголю/цигарок.... Але зауважу жоден з цих засранців слова не сказав бандерлогу який тут заявляв що тягав контробандою коньяк/вино через Дністер і повністю уникав податків.. Такий собі Труси-Хрестик....
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 09 тра, 2026 16:59
BIGor написав:budivelnik тобто ти гордишся, що відкриття твого власного алкомаркету якось покращило Україну? Оце в тебе комплекси наполеона.
Він не розуміє що по факту в тому магазині він- митарь, зборщик податків в державу з алкашів і курільщиків. По факту забирає гроші в самих незахищених верств населення в державу.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 09 тра, 2026 17:01
Banderlog То як там ?
Кому заважають святкувати 9 травня ?
Чи ти просто накинув брехню, як завжди, і в кущі ))
-
pesikot
-
-
- Подякував: 550 раз.
- Подякували: 1261 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 09 тра, 2026 17:03
Banderlog написав: BIGor написав:budivelnik тобто ти гордишся, що відкриття твого власного алкомаркету якось покращило Україну? Оце в тебе комплекси наполеона.
Він не розуміє що по факту в тому магазині він- митарь, зборщик податків в державу з алкашів і курільщиків. По факту забирає гроші в самих незахищених верств населення в державу.
Збираю... І зібравши -відправляю тобі... Якщо хочеш - відмовся від тих 70 000 грн/місяць які я передаю податковій і я на цю суму знижу ціну для тих хто споживає алкоголь і на кожній проданій пачці цигарок або пляшці алкоголю напишу що це завдяки тобі.. Погодились?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 09 тра, 2026 17:04
-
GALeon
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 тра, 2026 17:05
_hunter написав:А к тому все и идет: CBDC и автосписание всяких VAT-ов
От коли прийде - тоді й поговоримо А поки за тобою треба наглядати ... то що поляки що німці -контролюють твої витрати і замість тебе платять податки з товарів які ти купуєш за тих 500 ойро що тобі прийшло з податків інших німців.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 09 тра, 2026 17:08
_hunter написав:все, что не продали бы перекупы - продал бы опотовик, в которого эти перекупы товар берут на реализацию.
Я щось не зрозумів Ти якрий противник продажу алкоголю населенню? Чи ти ярий противники продажу через мій магазин? Бо магазин інших перекупів для того щоб бандерлог отримав зарплату має робити те саме що й я... Платити податки... То вийми що ти там жуєш і чіткіше поясни Ти проти чого і за яке?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1