Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1771417715177161771717718 ... 17721>
Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2026 07:28

ЛАД написав:
  Hotab написав:.............
Виходить всі помиляються в оцінках і прогнозах.
.........

Это правда.
Но можно ошибаться раз-два.
Делать это регулярно не стоит.
По графикам нефти рекомендую посмотреть апрельские на https://index.minfin.com.ua/markets/oil/2026-04/ (это всем). За май можно посмотреть там же - пока для РФ похуже, но, к сожалению, тоже пока неплохо.

звізно харківський москаль радіє, що на болотах не все так погано :mrgreen:

не дронами єдиними
Сили оборони станом на сьогодні вже мають ракети, які за характеристиками схожі на німецькі Taurus. Про це заявив міністр оборони Михайло Федоров під час пресконференції за підсумками зустрічі з міністром оборони Німеччини Борисом Пісторіусом, пише Укрінформ.

"Якщо говоримо про Taurus, то звичайно, що в нас зараз є вже ракети, які працюють на дистанції схожі і більше, але ніколи не може бути мало таких засобів ураження. Тому, звичайно, що Україна завжди відкрита до того, щоб мати більше засобів ураження, але насправді сьогодні ми вже отримуємо певну незалежність в цьому напрямку", - сказав він.

Зокрема Федоров нагадав про удари по Росії на відстань 1500 км.

Німці два роки тому казали, що ракети Taurus занадто складні для налаштування (типу українцям дати не можемо, бо тоді треба німецьких спецов посилати вводити координати

Минулого тижня Мерц просив Трампа не вистрілювати марно Томогавки по Ірану, а краще передати їх Німеччині

Ось основні відмінності:1.
Дальність польотуTomahawk (BGM-109): Це стратегічна ракета. Дальність польоту — до 2500+ км (залежно від модифікації).

Taurus (KEPD 350): Це тактична ракета. Офіційна дальність — понад 500 км.

2. Спосіб базування та носіїTomahawk: Морського та наземного базування (з кораблів, підводних човнів, наземних пускових установок).

Taurus: Повітряного базування (запускається з літаків, таких як Tornado, Eurofighter, F-15, F-18)
prodigy

Подякував: 3405 раз.
Подякували: 3368 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2026 07:59

fox767676 написав:Скороход похожа на опухшую от побоев Юлю Тимошенко
А Юля Мендель очень хорошо владеет языком
Похоже на отголоски стукв железных копыт то что она говорит сейчас миру

По словам Мендель, президент был недоволен тем, как его команда продвигает «позитивные новости», и требовал значительно усилить информационное воздействие на общество.
«Самое главное - нам нужно 1000 говорящих голов. И если 1000 говорящих голов говорят о позитивных вещах, то позитивные вещи происходят, и люди верят, что есть позитивные вещи», — пересказала она слова Зеленского.
Как утверждает бывшая пресс-секретарь, сотрудники Офиса пытались возражать и напоминали о невыполненных обещаниях. В частности, о ситуации с переселенцами из Донбасса, которым обещали жильё, но вопрос так и не был решён.

Однако, по её словам, президент ответил: «Нет, если говорящие головы, тысяча человек скажут тебе, что это происходит, значит, это происходит».
После этого, как утверждает Мендель, прозвучала ещё более жёсткая формулировка: «Мне нужна пропаганда Геббельса, если хотите. Мне нужны тысячи говорящих голов, распространяющих пропаганду Геббельса»
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2026 09:06

Banderlog написав:
  budivelnik написав:Ну тоді якщо зараз 25 то стане 21
2 Яка мені різниця скільки км2? Я людей порахував....
3 Ти там часточку від зарплати -на мене відкладаєш?
Бо я в тебе штатним психологом працюю, а так як ТИ заявляв що працюють тільки за гроші- то я не проти отриману від тебе суму за підтримку твого психологічного стану-повертати твоєму підрозділу у вигляді того що Вам не вистарчає.
Нормальний в мене стан.
То ти трохи не в адекваті бо розуму не вистарчає поняти, що цифри ти пишеш явно ліві. :lol:
Мені багато люмпенів розповідають що я не правильно рахую і не розумію економічних процесів.....
Але в мене завжди ОДИН до них аргумент
Якщо я це робив останні 60 років і дійшов туди куди дійшов, а Ви робили(розуміли це по іншому і в 95% випадків маєте гірші досягнення) - то ХТО з НАС РАХУЄ НЕ ПРАВИЛЬНО ?
budivelnik

Подякував: 302 раз.
Подякували: 3044 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2026 09:10

барабашов написав:
  budivelnik написав:
  prodigy написав:це був не фейк а зондування грунту
Так педераційники шукають варіанти
як би і рибку зїсти і на три букви не сісти
Але є ОСОБЛИВІСТЬ
Станом на зараз та частка цивільного сектору економіки в стані наповнити ринок педерації товарною продукцією..... але НЕ В СТАНІ покрити і ті суми грошей які педераційники виплачують у військовопромисловому комплексі.
Тимчасовий вихід ( який дозволяє показувати відсутність інфляції і стійкість рубля) -вони знайшли - це СТЕРИЛІЗАЦІЯ грошової маси в банківському секторі , шляхом зачучення коштів високими ставками по депозитам....
Отже схема наступна
Працює 10 людей-всім платять
Вісім працює в цивільному секторі
Двоє працює в військовому
Завдання
Треба 20% грошей виплачених цим 10 особам - загнати на депо.
Тоді те що випускає 8 купується десятьма і інфляція і курс стабільні...
Ніби все гарно... але є НЮАНСИ
Банки не можуть збирати гроші і віддавати проценти по зібраному якщо вони зібрані гроші комусь не віддадуть.
Але віддати комусь (населенню) у вигляді кредитів- тоді навіщо збирали(з точки зору політики Держави)
Отже треба віддати туди звідки гроші НЕ повертаються в цивільний сектор... А раз так, то виробництво зброї -це саме те що треба.
Отже бачимо
За 50 місяців з населення зібрали його 10 місячний дохід і спалили у виробництві зброї...
Тобто якщо НАСЕЛЕННЯ захоче ЗАБРАТИ свої вкладення , а банки винні 12 місяців його доходів( 10 взяли ще 2 відсотки) , а цих грошей НЕМАЄ ніде ні в банків, ні в Держави, ні в резервах Держави....
Тобто вже сьогодні треба щоб НАСЕЛЕННЯ безкоштовно працювало рік.....
Так , до цього вони готувались 20 років заощаджуючи надлишки від нафтодоходів
Так цих заощаджень вистарчило на три роки війни, а далі пішов різкий ріст дефіциту Бюджету який нічим перекрити

Ну и когда курс деревянного будет хотя бы 200, а лучше Башкортостан и Тюменская область решат отделиться, а Мурманск вернётся в родную норвежскую гавань?
Давай по порядку
1 Спочатку мали спалитись резерви , щоб не було дефіциту....-резерви спалились в 2022-2024
2 Потім піднялись податки і наклались вимоги на резерви підприємств - введений заднім числом податок на надприбутк, збільшення ПДВ в 2024-2025
3 Тепер збільшують Дефіцит до 6 трлн за 4 місяці..... якщо в річному виразі буде 12-15 трлн - тоді перейдуть до зміни курсу
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2026 09:13

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Но можно ошибаться раз-два.
Делать это регулярно не стоит.
1 Ти все життя будуючи совок - скільки разів ПОМИЛИВСЯ не в прогнозах а в реаліях?
2 Ти з 2022 року прогнозуєш що Україна впаде , при чому робиш це щоденно в трьох постах - скільки разів помилився за 3000 постів в 1000 днів?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2026 09:20

budivelnik написав:
  Banderlog написав:Нормальний в мене стан.
То ти трохи не в адекваті бо розуму не вистарчає поняти, що цифри ти пишеш явно ліві. :lol:

розповідають що я не правильно рахую і не розумію економічних процесів.....
Якщо я це робив останні 60 років і дійшов туди куди дійшов, а Ви робили(розуміли це по іншому і в 95% випадків маєте гірші досягнення) - то ХТО з НАС РАХУЄ НЕ ПРАВИЛЬНО ?

Но этот "аргумент" уже ж разбирали: _максимум_, что им можно защищать - бизнес-план по открытию нового алкомаркета. Даже таксопарк - насколько я помню - не пошел "почему-то"? :roll:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2026 09:23

Banderlog написав:
  fox767676 написав:Скороход похожа на опухшую от побоев Юлю Тимошенко
А Юля Мендель очень хорошо владеет языком

По словам Мендель, президент был недоволен тем, как его команда продвигает «позитивные новости», и требовал значительно усилить информационное воздействие на общество.
«Самое главное - нам нужно 1000 говорящих голов. И если 1000 говорящих голов говорят о позитивных вещах, то позитивные вещи происходят, и люди верят, что есть позитивные вещи», — пересказала она слова Зеленского.
Как утверждает бывшая пресс-секретарь, сотрудники Офиса пытались возражать и напоминали о невыполненных обещаниях. В частности, о ситуации с переселенцами из Донбасса, которым обещали жильё, но вопрос так и не был решён.

Однако, по её словам, президент ответил: «Нет, если говорящие головы, тысяча человек скажут тебе, что это происходит, значит, это происходит».
После этого, как утверждает Мендель, прозвучала ещё более жёсткая формулировка: «Мне нужна пропаганда Геббельса, если хотите. Мне нужны тысячи говорящих голов, распространяющих пропаганду Геббельса»

Прям " радио тысяи холмов"
fox767676

Подякував: 437 раз.
Подякували: 226 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2026 09:26

_hunter написав:
  budivelnik написав:
  Banderlog написав:Нормальний в мене стан.
розповідають що я не правильно рахую і не розумію економічних процесів.....

Но этот "аргумент" уже ж разбирали: _максимум_, что им можно защищать - бизнес-план по открытию нового алкомаркета. Даже таксопарк - насколько я помню - не пошел "почему-то"? :roll:
Є ОБЄМ(фінансовий) досягнень
Є кількість бізнесменів який цей обєм зробив
На чому він зробив цей обєм-на лайні, алкоголі чи хайтех - нікого в бізнесі не цікавить
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2026 09:37

Banderlog написав:
  fox767676 написав:А Юля Мендель очень хорошо владеет языком

...как утверждает Мендель, прозвучала ещё более жёсткая формулировка: «Мне нужна пропаганда Геббельса, если хотите. Мне нужны тысячи говорящих голов, распространяющих пропаганду Геббельса»

Мабуть, fox767676 сподобалося її інтерв'ю Такеру Карлсону, де зокрема, йдеться про таке:
«Я розмовляла з людьми, які представляли Україну на переговорах у Стамбулі у 2022 році. І мені пояснили детально, що вони погодились на все. Більше того, що дуже важливо, вони сказали, що Зеленський особисто погодився віддати Донбас. На той момент це були шокуючі новини», — сказала ексречниця президента.
https://detector.media/infospace/articl ... perechyly/
fler

Подякував: 1215 раз.
Подякували: 1345 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2026 09:44

fler написав:
  Banderlog написав:
  fox767676 написав:А Юля Мендель очень хорошо владеет языком

...как утверждает Мендель, прозвучала ещё более жёсткая формулировка: «Мне нужна пропаганда Геббельса, если хотите. Мне нужны тысячи говорящих голов, распространяющих пропаганду Геббельса»

Мабуть, fox767676 сподобалося її інтерв'ю Такеру Карлсону, де зокрема, йдеться про таке:
«Я розмовляла з людьми, які представляли Україну на переговорах у Стамбулі у 2022 році. І мені пояснили детально, що вони погодились на все. Більше того, що дуже важливо, вони сказали, що Зеленський особисто погодився віддати Донбас. На той момент це були шокуючі новини», — сказала ексречниця президента.
https://detector.media/infospace/articl ... perechyly/

Якраз цей момент мені не сподобався
Во-первых , о результатах переговоров есть прямо противоположные мнения что русские чуть ли не Крым готовы были отдать, Во вторых - столько произошло с того времени что вполне нормально изменить позицию
Понравилось в основном про пропаганду и любовь зеленского к лести и обожанию толпы
fox767676

Подякував: 437 раз.
Подякували: 226 раз.

Профіль

#<1 ... 1771417715177161771717718 ... 17721>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: flyman, Google Adsense [Bot], pesikot, Vadim_ і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
1 12978
Переглянути останнє повідомлення
Вів 12 тра, 2026 16:45
Letusrock
0 11337
Переглянути останнє повідомлення
Пон 30 бер, 2026 21:42
buratinyo