1000 гебельсовських голів на чолі з Мосійчучкою вже підняли вий на весь світ що "неначасі", "Мендель - агент кремля" і т.д. Склалось враження що всі ці голови бісяться від злоби не тому що (гіпотетично!) президент може виявитись наркоманом/злодієм/нарцисом/зрадником, а тому що незміг це приховати і спалився/помилився з кадрами
Hotab написав:............. Виходить всі помиляються в оцінках і прогнозах. .........
Это правда. Но можно ошибаться раз-два. Делать это регулярно не стоит. По графикам нефти рекомендую посмотреть апрельские на (это всем). За май можно посмотреть там же - пока для РФ похуже, но, к сожалению, тоже пока неплохо.
звізно харківський москаль радіє, що на болотах не все так погано .............
Глупость не лечится. Но не расстраивайтесь, вы не одиноки. Даже на нашем форуме.
ЛАД написав:Но можно ошибаться раз-два. Делать это регулярно не стоит.
.......... 2 Ти з 2022 року прогнозуєш що Україна впаде , при чому робиш це щоденно в трьох постах - скільки разів помилився за 3000 постів в 1000 днів?
.... (врать) не мешки грузить. У вас это прекрасно получается. Но найти хоть одну такую цитату, вы не сможете.
fler написав:Тобто те, що її риторика змінилася на протилежну, то не важливо? Те, що вона дає інтерв'ю не БіБіСі чи іже з ними, а саме тому Такеру, чия репутація заплямована по самі вуха працею на -млядів, не наводить на певні думки?
А яка там в неї риторика до того була? Розказала що Єрмак ворожбит? Так ми і так то знали що там безбожники і гонителі церкви
Чекай, чекай ... коли я тебе запитав, про нещодавне часткове руйнування церкви, ти написав, що твої дороги з церковою розійшлись, вони по собі, ти по собі
А тут знову про "гонітелі церкви" так розійшлись дороги чи ні ? )
Banderlog написав:і тільки добавило їй довіри.
То я кажу, кому і кобила - невєста )
Banderlog написав:А щодо бібі сі то це голос лондона який хоче продовження війни і прикриває Зе від Трампа
Прямо савєцькою пропагандою набзділо ... )
А хіба це не Путін продовжує обстрілювати Україну ? Чи це ми з Лондоном воюємо ? )
Letusrock написав:1000 гебельсовських голів на чолі з Мосійчучкою вже підняли вий на весь світ що "неначасі", "Мендель - агент кремля" і т.д.
Так і тисячі глоток зрадунців теж не мовчать )
Letusrock написав:Склалось враження що всі ці голови бісяться від злоби не тому що (гіпотетично!) президент може виявитись наркоманом/злодієм/нарцисом/зрадником, а тому що незміг це приховати і спалився/помилився з кадрами
Та ти шо ...
Коли я в 2019 році писав про Зеленського, хто він насправді, що я чув у відповідь - "він парєнь із народа", "а то что, Путін нападьот ? ха-ха-ха", "хуже не будет", "хоч паржьом"