|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 22 тра, 2026 13:19
Faceless написав:Так, 5млн за рік на шістьох це дійсно небагато. Вже давно не 90ті роки, коли це були захмарні гроші. Це десь на рівні середньої зарплати в Києві
тоді дивно вимагати від трактористів/сантехніків самопожертви в плані життя/здоровя, якщо жертвувати частиною необгрунтованих виплат та премій "неначасі"
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 тра, 2026 13:22
sashaqbl написав:При всій повазі, але вибори в ОТГ - це ж вибори серед сусідів. Де всі всіх знають - хто чим дише. Чому вибрали саме цих?
Останні дві години я намагаюсь згадати хоч одне прізвище того "чиї руки нічого не крали". І уявляєте, ніхто в голову не приходить. Точно якісь бактерії в грунті, що впливають на ген казнокрадства. Думаю в існуючій системі навіть Будда з Ісусом крали б.
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 тра, 2026 13:22
Letusrock написав: Faceless написав:Так, 5млн за рік на шістьох це дійсно небагато. Вже давно не 90ті роки, коли це були захмарні гроші. Це десь на рівні середньої зарплати в Києві
тоді дивно вимагати від трактористів/сантехніків самопожертви в плані життя/здоровя, якщо жертвувати частиною необгрунтованих виплат та премій "неначасі"
Ти коли дружину обрав, а вона в ібіпіт рвонула і витратила твої гроші, то тебе обікрали? Громада обрала цих людей, дала їм повноваження встановлювати собі зп. Де проблема? Обирайте інших, хто готовий працювати за 15 т грн на місяць,
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2605 раз.
-
-
Профіль
-
-
7
8
5
Додано: П'ят 22 тра, 2026 13:26
Letusrock написав:Останні дві години я намагаюсь згадати хоч одне прізвище того "чиї руки нічого не крали". І уявляєте, ніхто в голову не приходить. Точно якісь бактерії в грунті, що впливають на ген казнокрадства. Думаю в існуючій системі навіть Будда з Ісусом крали б.
Тобто в селі прям всі готові красти? Нема з кого вибирати. А занести заяву в прокуратуру теж нікому? Може в цьому проблема?
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 тра, 2026 13:28
Hotab написав:Це в нього ще з онліфанс залишилась звичка
Спалився експерт по онліфанс? Це щось повязане з футбольними фанатами? P.S. Колись у 2023-24 у нас була дискусія що "неіснує рядових поліцаїв з зарплатою мільйон в рік". Нєкто Хотаб бився пятою в груди що це неможливо, але потім обламався. Але більше я безкоштовно нікому з вас нічого доводити небуду. Саме тому "деньги вперед" P.S.2 Мова йшла про розміри виплат а не про нотаріально завірені скріншоти про розкрадання
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 тра, 2026 13:28
Letusrock написав:Думаю в існуючій системі навіть Будда з Ісусом крали б.
Во всяком случае, Вы бы их точно в этом обвинили...
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6531 раз.
- Подякували: 21790 раз.
-
-
Профіль
-
-
136
85
39
2
Додано: П'ят 22 тра, 2026 13:32
sashaqbl написав: Letusrock написав:Останні дві години я намагаюсь згадати хоч одне прізвище того "чиї руки нічого не крали". І уявляєте, ніхто в голову не приходить. Точно якісь бактерії в грунті, що впливають на ген казнокрадства. Думаю в існуючій системі навіть Будда з Ісусом крали б.
Тобто в селі прям всі готові красти? Нема з кого вибирати. А занести заяву в прокуратуру теж нікому? Може в цьому проблема?
причому тут село, я про нашу систему в цілому. А до того ОТГ я маю відношення лише в тому, що знаю звідти кілька людей. Ви зі Львова? Ще скажіть що Садовий не краде, чи може навіть прости-господи Порошенко?)) Або наша національна ментальна глиба по кличці "Вулик"
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
Сибарит написав: Letusrock написав:Думаю в існуючій системі навіть Будда з Ісусом крали б.
Во всяком случае, Вы бы их точно в этом обвинили...
Это база. Даже если на тролейбусе будешь на работу ездить и жить в бабушкиной хрущевке, умные люди скажут, что маскируешся и складируешь наворованное на пенсию.
-
alex_dvornichenko
-
-
- Подякував: 43 раз.
- Подякували: 127 раз.
-
-
Профіль
-
-
Letusrock Нєкто Хотаб бився пятою в груди що це неможливо, але потім обламався
А в чому він там хоч «обламався»? 😅 З/п поліцаїв регламентована законодавством . Що там не зійшлось у тебе ?
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2605 раз.
-
-
Профіль
-
-
7
8
5
alex_dvornichenko написав: _hunter написав: alex_dvornichenko написав:Воровали всегда и везде. Разница только в том, что "тогда" часто расстреливали.[/b]
Ну вот об этом-то и речь: сейчас же крадунцов чуть ли не на руках носят...
Ну не нужно откровенно так гротескничать, никто их не носит.
как "наказали" Резникова/Миндича - мы видели. Посмотрим еще на Ермака 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-