|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 22 тра, 2026 13:34
Hotab написав: _hunter написав:Вопрос же в том - зачем мешают тем, кому не треба? А кому треба - пусть и роблять _себе_ что хотят.
А потім, коли інші зроблять «хоро» ( принаймі безпечно)
Сначала посмотрю на это ваше "коли". А там видно будет: индо-бангладешцев безо всякого Долга, вон везут...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 22 тра, 2026 13:35
Hotab написав:Letusrock Нєкто Хотаб бився пятою в груди що це неможливо, але потім обламався
А в чому він там хоч «обламався»? 😅 З/п поліцаїв регламентована законодавством . Що там не зійшлось у тебе ?
ну він казав щось типу "брехня, неможе бути, це зарплата на рівні київських начальників в МВС чи генералів". А потім упс, мукачівська патрульна
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 тра, 2026 13:37
_hunter написав: alex_dvornichenko написав:Ну не нужно откровенно так гротескничать, никто их не носит.
как "наказали" Резникова/Миндича - мы видели. Посмотрим еще на Ермака 
Не видел, что бы их "носили на руках". Дали сбежать не равно "носили на руках".
-
alex_dvornichenko
-
-
- Подякував: 43 раз.
- Подякували: 127 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 тра, 2026 13:38
Letusrock написав:частиною необгрунтованих виплат та премій
так ото й набільш смішно, що ви збудились на якісь нічим непримітні цифри
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1507 раз.
- Подякували: 8315 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 22 тра, 2026 13:48
alex_dvornichenko написав: _hunter написав: alex_dvornichenko написав:Ну не нужно откровенно так гротескничать, никто их не носит.
как "наказали" Резникова/Миндича - мы видели. Посмотрим еще на Ермака 
Не видел, что бы их "носили на руках". Дали сбежать не равно "носили на руках".
Вв меня упрекаете в гротескничаньи, но занимаетесь ровно тем же: слова "чуть ли" - зачем игнорируете? У них хоть "тяжким трудом заработанное" - конфисковали? - это еще если "в условиях ВП" и "в особо крупных размерах" не подтягивать - а там вплоть до Дэржзрада... И сравним это с наказанием для пэрэсичного Мыколы, который просто посмеет сказать "а я не хочу" 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 22 тра, 2026 14:20
Faceless написав: Letusrock написав:частиною необгрунтованих виплат та премій
так ото й набільш смішно, що ви збудились на якісь нічим непримітні цифри
Я "збудився" від співвідношення тих цифр до рівня бюджету та до результатів роботи Безконтрольна оплата праці в органах місцевого самоврядування (ОМС) призводить до дисбалансу в бюджеті, виникнення корупційних ризиків та суспільної напруги через необґрунтовані премії. Головні проблеми полягають у надмірній варіативності надбавок, суб'єктивізмі керівників при нарахуванні премій та відсутності жорсткої прив'язки до результатів роботи.
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 тра, 2026 14:24
pesikot написав:Достигнув 14-летнего возраста, пионеры принимали участие в торжественной линейке, где прощались со своим галстуком и получали новые комсомольские билеты и значки. После распада СССР в 1991 году эта традиция ушла в прошлое Коли я досяг 14-и, цього вже не було
Опа. Вот так нежданчик. Оказывается тебе не больше полтинника? Я то думал(ориентируясь на ту чушь, которую ты регулярно пишешь) ты глубокий пенсионер и всю информацию черпаешь исключительно из телемарафона, устроившись под пледом на кресле качалке перед телевизором. А если так, то почему не воюешь? Хотаб, твое упущение.
-
Damien
-
-
- Подякував: 819 раз.
- Подякували: 870 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
Додано: П'ят 22 тра, 2026 14:28
Damien написав:Опа. Вот так нежданчик. Оказывается тебе не больше полтинника? Я то думал(ориентируясь на ту чушь, которую ты регулярно пишешь) ты глубокий пенсионер и всю информацию черпаешь исключительно из телемарафона, устроившись под пледом на кресле качалке перед телевизором. А если так, то почему не воюешь? Хотаб, твое упущение.
Ухилянт.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-