Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 17992179931799417995>
Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2026 17:44

ЛАД написав:
  Shaman написав:ви коли ЛАД почнете робити те, про що так завзято пишете. ви ж собі дозволяєте накидати на мене, що все, що я пишу - це дурниці. хоча це стосується саме ваших дописів. що ви якісно засвоїли в радянські часи - це демагогію... на жаль... ніякї поваги до іншої думки й близько немає...
Якби ж то у вас були думки...
А так одни лозунги.
И вы как-то отмолчались на мой пост viewtopic.php?p=5960964#p5960964.
Предложение будивельника выше активно поддержите?

ЛАД ви як Шаріков - дуже легко розповідаєте, що в інших немає думок. й як він даєте такі ж поради.

такі речі треба обгрунтовувати. а так кожен дурень розповість, що мудреці не таке розповідають, бо він, дурень, не розуміє...

до Будівельника ще це запропонували. не побачили? я б не наполягав. хоча вже казав - це просто неповага до інших - спілкуватися руською публічно після початку війни. тут купа людей чи то хоче, чи то не може спілкуватися українською. я чесно кажу, що це не так просто - перейти на мову. а хто мені розповідав - я, українською, - та за п'ять днів. ага, а на форумі за п'ять років не подужав... тому скажіть чесно - складно, питань немає.

залишиться Україна двомовною ще довго. але просто ВСІ будть володіти українською. а от руською - вже не всі...
Shaman

Подякував: 836 раз.
Подякували: 1778 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2026 17:47

ЛАД написав:
  Shaman написав:...........
послухаєш, що тобі летусроки з хунтерами та бетонами казатимуть після війни...

Примерно то же самое, что и вы.
...

ось знову. ви зовсім не розумієте очевидні речі? оці будуть перші розповідати - я не посилав. а в тому ж Львові інше відношення. взагалі, черед російськомовних відсоток таких непосилальників чомусь значно вищий... на Раші взагалі будуть чесно казати - ти ж за гроші людей вбивав, чого ти взагалі хочеш.
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2026 17:49

Зображення
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2026 18:06

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman написав:ось знову. ви зовсім не розумієте очевидні речі? оці будуть перші розповідати - я не посилав. а в тому ж Львові інше відношення. взагалі, черед російськомовних відсоток таких непосилальників чомусь значно вищий... на Раші взагалі будуть чесно казати - ти ж за гроші людей вбивав, чого ти взагалі хочеш.

Так ти ж з будівельником уже розповідаєте, що я тут за гроші, і шо мене ніхто не посилав, тому ми квити.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2026 18:07

_hunter написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав:Примерно то же самое, что и вы.
...

ось знову. ви зовсім не розумієте очевидні речі? оці будуть перші розповідати - я не посилав. а в тому ж Львові інше відношення. ......

Так человек _уже_ про "КВИТИ" рассказывать пытается...

я так розумію в хунтера "КВИТИ" вже давно :lol:
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2026 18:10

sashaqbl написав:
  Shaman написав:ось знову. ви зовсім не розумієте очевидні речі? оці будуть перші розповідати - я не посилав. а в тому ж Львові інше відношення. взагалі, черед російськомовних відсоток таких непосилальників чомусь значно вищий... на Раші взагалі будуть чесно казати - ти ж за гроші людей вбивав, чого ти взагалі хочеш.

Так ти ж з будівельником уже розповідаєте, що я тут за гроші, і шо мене ніхто не посилав, тому ми квити.

уважно читаємо, що пишу саме Я. чи це заразно від ЛАДа - приписувати мені те, що я не казав. ЛАД постійно щось додумає, а потім розповідає свої хибні висновки як істину...
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2026 18:19

sashaqbl написав:

про Letusrock'а ти майже мовчиш, а от про budivelnik'а та Shaman'а ти згадуєш постійно, до того ж і прибрехуеш

Бо саме Letusrock'и перші тобі скажуть "я тебя туда не посылал", но винуваті у тебе будуть інші ...
pesikot

Подякував: 551 раз.
Подякували: 1262 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2026 18:28

Госсекретарь США Марко Рубио во время своего выступления в Палате представителей заявил следующее:

▪️Вашингтон давно не является нейтральным наблюдателем в Конфликте России и Украины и явно выбрал сторону;

▪️Россия не сможет достигнуть своих целей, которые поставила в первый день, и, возможно, ей даже никогда не удастся достичь в военном отношении тех целей, которые они сейчас требуют на переговорах;

▪️Украина в последнее время добилась успехов на поле боя и стала наносить все более болезненные удары на большие расстояния вглубь России;

▪️Перспективы достижения соглашения по урегулированию конфликта на Украине на данный момент не просматриваются из-за того, что ни одна сторона не готова к уступкам;

▪️Белый дом работает над законопроектом о новых санкциях в отношении России.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 326 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2026 18:35

Xenon написав:
Госсекретарь США Марко Рубио во время своего выступления в Палате представителей заявил следующее:

▪️Вашингтон давно не является нейтральным наблюдателем в Конфликте России и Украины и явно выбрал сторону;

▪️Россия не сможет достигнуть своих целей, которые поставила в первый день, и, возможно, ей даже никогда не удастся достичь в военном отношении тех целей, которые они сейчас требуют на переговорах;

▪️Украина в последнее время добилась успехов на поле боя и стала наносить все более болезненные удары на большие расстояния вглубь России;

▪️Перспективы достижения соглашения по урегулированию конфликта на Украине на данный момент не просматриваются из-за того, что ни одна сторона не готова к уступкам;

▪️Белый дом работает над законопроектом о новых санкциях в отношении России.

Бла-бла-бла ... Путин позвонит Трампу и Рубио поменяет своё мнение

До речі, хоч Україна не приймала участь в параді на 9 травня в Москві, бо Пуйло побігло до Трампонія за захистом від злобних укрів

Але на ПЕМФ делегація України приїхала найперша )
pesikot

Подякував: 551 раз.
Подякували: 1262 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 04 чер, 2026 18:41

Shaman написав: бо причина - ми зібрались йти в Європу, й не звертаємо на позицію Раші

.

а нахіба ви туди зібрались йти? :lol: шоб шо?
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

2
1
  #<1 ... 17992179931799417995>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему