Это не "імперска пропаганда", а реальная жизнь. Бывает и иначе, но далеко не всегда.
Например, в Каталонии точно нет "национального угнетения" со стороны... не знаю, кого - арагонцев?
А язык собачьим не бывает. Разве что у собак.
Вам це не личить.
Это не "імперска пропаганда", а реальная жизнь. Бывает и иначе, но далеко не всегда. Например, в Каталонии точно нет "национального угнетения" со стороны... не знаю, кого - арагонцев? А язык собачьим не бывает. Разве что у собак. Вам це не личить.
На киевского чиновника ваш вплив не намного больше. А шапо делил не на сорти. В Израиле пока, похоже, ещё не сложилась единая нация. Мозаика, кусочки которой пока не очень стыкуются. Первое крупное деление - светские и ортодоксы - противоречия очень большие и сильные. А дальше есть деление ашкеназы, сефарды, марокканцы, ... Так что он просто описывал реальность. Как раз недавно общался с товарищем на эту тему. Он живёт в Израиле уже 30 лет. Кстати, он половинка (причём, не по матери). Жена - украинка. На выезде настояла именно жена в первой половине 90-х. P.s. По вашей логике, чем меньше государство, тем лучше. Возможность влияния на местного (не киевского, а, например, львовского) чиновника у вас намного больше. В этом отношении вы правы - лучше конфедерация по типу Швейцарии. Но у маленьких государств свои минусы. Как минимум, усложняется защита от претензий соседей. Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуВсе примітивно просто... Тим самим чим відрізняється тюремщик заганяючий населення в концтабір Від повстанця який населення з концтабору визволяє.. І повір Тим хто сидів наприклад в німецьких концтаборах - було глибоко начхати ХТО їх буде визволяти просвітленні совки-комуністи з народного сРсР чи кляті буржуїни-імеріалісти з Британії чи США.... Тому Труси-Хрестик навчись відрізянти того хто перетворює людину в раба від того хто пробує вивести раба з людини.. ПС тобі вже нічого не допоможе, рабом жив-рабом помреш. Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуМожна я трошки підправлю? Людина яка в часи комуністичного терору мала в голові клепку зрозуміти що є інші виходи - на генетичному рівні точно вищий від того кому дай пляшку/закусити і він щасливий. Тому якщо ВІДСУТНІ сили створити СВОЮ Державу - то чому б не покращити СВОЄ життя і життя своєї сімї? Зверніть увагу Я постійно наголошую що моя сімя живе краще середньостатистичного поляка.. Але ж деякі тут вважають це крамолою , бо хотіли щоб СПОЧАТКУ я працював для них... а вже потім на себе... ПС Не повірите, але просування на керівні посади людей яким не байдужа доля України -створила умови тактичного виграшу і СТРАТЕГІЧНОГО програшу... В Західній Україні багатьма підприємствами в 1990 році керували внуки власників цих підприємств, тому опору НЕЗАЛЕЖНОСТІ серед червоних директорів в Галичині не було ви з статистикою дружите? Там ми воювали як зараз ізраїль. за 8 років війни усср через горнило війни в афгані пройшло 160 тисяч українців з 52 міліонів. З них загинуло 3 тисячі, 5 тисяч стало івалідами. Порівняєм з сучасною війною? Попри крайню секретність вже є підтверджені дані що загинуло коло 210 тисяч, і це без сєпарів. Так шо говорити про те, що ми воюєм щоб не воювали наші діти по крайній мірі наївно. А якщо серйозно то в цій ідеології є явні ознаки мошєннічєства. Єдина внятна мета це що наші діти будуть панами на своїй землі. далі вже діло лиш в контролі наближаєм ми мету чи ні? По пунктам. 1. Діти є? 2. Земля є? 3. Вони будуть панувати? А решту це звіздьож і провокація. Щодо впливу на чиновників особисто в мене є вплив хіба на рівні села й району. Вже на обласного, максимум... це він зробить від, що уважно мене слухає і налиє кави. Так шо не варто надувати щоки... Я от бачив за війну неодноразово і зєлю за і сирського і штук 10 генералів та пару депутатів, но який від того вплив чи вигода? Максимум возможностєй це доїсти заготовлені для них канапки Тіки я брєзгую, панський гонор не дозволяє. І ще, вгадайте якою мовою говорить наше пансьтво при незламному гетьмані? А кто-то понимает логику властей? - это такое наказание? Или как
Як історик - молодець Як політик, насправді - ні риба ні м'ясо. І перед тим як казати про четвертий універсал, згадайте перші три Видатна історична постать - цілком можу погодитися. Герой... Не дуже розумію в чому саме героїзм
Сейчас этот форум просматривают: shapo + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||