fox767676 писал(а):що сказав Сталін на похоронах Фрунзе.
"Может быть, это так именно и нужно, чтобы старые товарищи так легко и так просто [c.250] спускались в могилу. "
Убили Кирова. Сталин собрал ЦК и сообщает: - Вчера убили горячо любимого нами товарища Кирова... Калинин не расслышал: - Кого, кого убили? Сталин уже громче: - Вчера убили горячо любимого нами товарища Кирова... Калинин опять: - Кого - кого? Сталин раздраженно: -"Кого, кого..." Кого надо, того и убили!
тримайте себе в руках, не переходить на "собачий лай" невже вас так легко вивести з рівноваги?
не солідно, як для радянського єврея з казахським минулим
А почему вы такой совет не даёте stm которая вспоминает меня каждый день по любому поводу рассказывая мое прошлое,настоящее и будущее? А как тут держат себя в руках галицкий рагуль и черниговский ухилянт поливая дерьмом оппонентов на всех ветках ? Или у них тут особый статус под покровительством модераторов? Я же сегодня всего-навсего отправил им алаверды. Кстати,советское прошлое у меня разнообразнее чем вы перечислили - в нем есть и Москва где учился в аспирантуре да и в Киеве я впервые появился в 1984,ну да вы в отличие от вышеперечисленных хуже изучили мою биографию. Моё трехнедельное пребывание на этом форуме закончилось и появляться теперь буду тут гораздо реже или вообще исчезну как уже делал два раза.
shapo писал(а): А как тут держат себя в руках галицкий рагуль и черниговский ухилянт поливая дерьмом оппонентов на всех ветках ? Или у них тут особый статус под покровительством модераторов? Я же сегодня всего-навсего отправил им алаверды.
Какой моралист стал ... дерьмом его поливають ...
Сперва ты пришел и начал нагло врать обо мне, а когда я начал склонять тебя во всех падежах, ты завел старую песню "евреев обижают" )
Так, у ніч на 13 липня мешканці Ставропольського краю повідомили про вибухи та пожежу. Внаслідок атаки постраждала й горить нафтобаза. За даними Exilenova+, йдеться про нафтобазу "Лукойл-Югнефтепродукт" у Михайлівську. Повідомляється, що палають резервуари.
Крім того, приблизно з 22-ї години Москву та Московську область атакували дрони. Мер російської столиці Сергій Собянін заявив, що було збито та нейтралізовано близько 80 безпілотників.
Повідомляється, що внаслідок падіння дронів та уламків пошкоджено будинки в Солнечногорську та Можайську.
в моєму регіоні травень і перші 20 днів червня-масовані атакі шахедів щодня і по 4-5 разів на день
Літо -високий сезон-у місті 10+ тисяч відпочіваючих, пляжі забиті вщент(ціни як в Карпатах, доба 3500-4000грн) спілкувався звідки народ: Львів, Київ, Харків питають: -як у вас з обстрілами, спокійно? -що вам казати? ви тут скільки вже ночей? -дві ночі -десь -2-3 ночі було спокійно
з кінця червня повернулись атаки , як було в травні атакують порти, Епіцентр, склади, зернотермінали-зенітні ракети щодня по 8-10 штук запускаються нашим ппо(на скільки ще вистачить), годину тому збили пачку шахедів (один десь менше 500м від мене рухнув) а народ мабудь відчув близьке закінчення війни-активно забудовують прибрежні склони і ділянки поруч (басейн у дворі обовязково), фото викладати не буду))
тримайте себе в руках, не переходить на "собачий лай" невже вас так легко вивести з рівноваги?
не солідно, як для радянського єврея з казахським минулим
А почему вы такой совет не даёте stm которая вспоминает меня каждый день по любому поводу рассказывая мое прошлое,настоящее и будущее? А как тут держат себя в руках галицкий рагуль и черниговский ухилянт поливая дерьмом оппонентов на всех ветках ? Или у них тут особый статус под покровительством модераторов? Я же сегодня всего-навсего отправил им алаверды. Кстати,советское прошлое у меня разнообразнее чем вы перечислили - в нем есть и Москва где учился в аспирантуре да и в Киеве я впервые появился в 1984,ну да вы в отличие от вышеперечисленных хуже изучили мою биографию. Моё трехнедельное пребывание на этом форуме закончилось и появляться теперь буду тут гораздо реже или вообще исчезну как уже делал два раза.
ввічлива розмова від "вихованої" радянської людини помножена на деяку особливості п'ятої графи. не знаю, коли почалось у відповідь, але більшість повідомлень містить особисті накиди, гуртом та в роздріб
як щиро кажуть на зрозумілій мові - "скатертью дорога"