|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 13 жов, 2024 09:53
flyman написав:як похід через гори в Мармарощину, вже відбувся? нє рано. Жду поки Ігор Алєксєєч з запоріжжя свисне , подасть команду атас. Поки здійснюю бойове управління військами.) Іде 544 день виконання бойового завдання бригадою без ротацій. На стіні 2 годинника . Один з оперативним часом інший з астрономічним  . Жду, що скоро нам дадуть звізди в малій токмачці.) Корочє польот- нормальний падаєм. Не можу я прям одразу все бросіть , всьо шо нажито непосільним трудом,треба визивати грузовичок щоб речі перевезти... Є даж міна тм. Тут притащили хазяйновиті, я сказав щоб викинули а потім пішов і перепрятав од гріху подалі... і тойво... вдруг пригодиться 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 13 жов, 2024 10:27
йшов 3й день як люди не можуть відкрити гугл карту і навчитись користуватися лінійкою за 3хв, так як це зробив я. Дякую, хотаб що виклали скрін.
Люди в яких каби літають по обїздних дорогах, ви взагалі не маєте поняття як живуть прифронтові міста. Вчіться призавати свої пимилки (игорьок з своїм курсом це робив доречі)
-
BeneFuckTor
-
-
- Подякував: 261 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 13 жов, 2024 10:46
BeneFuckTor відкрити гугл карту і навчитись користуватися лінійкою за 3хв,
В апці її наче нема. Це треба лептоп-версію, начебто, принаймні я там колись міряв відстані. В далекому 14-му..
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2442 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 13 жов, 2024 10:51
❗️Армія рф пішла в наступ на Бердянському напрямку в Запорізькій області та мають певні успіхи.
рашистам вдалось просунутися до н. п. Левадне, а також в напрямку Новодарівки.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 191 раз.
- Подякували: 405 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 13 жов, 2024 11:01
Banderlog написав:пропишуть заспокійливе, дозволять курити коноплю і бухати в робочий час...
За які такі гроші ))) Може Успіх піде найманим дрон-кіллером ОПГ "палестина" 
-
Mimohod
-
-
- Подякував: 448 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 13 жов, 2024 11:03
Banderlog написав: prodigy написав:у По були хоч якійсь , але відносини з бункерним ("жму руки, обнімаю") на цьому можна було грати ще років 10 і мертвечука По не чіпав, навіть більше... але загроза була в тому, що без війни у 2024р країна могла отримати Медведчука у президенти
) ви вважаєте що війна менше зло? Ніж умовний медведчук? Ще трохи і вийде що щоб домовитись з путіном і закінчити війну потрібна олігархізація економіки і повернення до корупції) 
" повернення до корупції" не потрібно. Вона ще нікуди не зникала. 
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 13 жов, 2024 11:06
Hotab написав:В апці її наче нема.
Есть. Долгим тапом выбираем произвольную точку (не объект), и внизу где координаты будет "измерить расстояние", а дальше скроллить до куда надо измерить.
-
Витаха
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 40 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 13 жов, 2024 11:19
M-Audio написав:Уничтожение я понимаю как комбинацию выдавливания украинского населения, которое считает себя украинцами, за границу, и реальное физическое уничтожение таких людей, которые окажутся слишком упертыми, и уезжать не захотят. В принципе это вполне согласуется с действиями оккупационных властей на уже захваченных украинских территориях.... Разумеется, те, кто в результате этого всего остаются проживать на оккупированной территории, очень довольны жизнью, всячески поддерживают Россию и Путина... Да, ничего общего с Украиной это уже не имеет, то есть на данный момент Украина на этих территориях уничтожена. Ваше "попробовал бы договориться" с большой вероятностью приведёт к тому же самому, но в масштабе уже всей Украины.
Ви змалювали максимально чорний прогноз. Тоді як альтернативу можу запропонувати аналогічний по чорноті план "Парагвай". Ви в якому з цих двох варіантів згідні взяти участь? Якщо інші градації чорного (в т.ч. частково збережена Україна, чи "Україна в екзилі") вас не влаштують
Востаннє редагувалось Letusrock в Нед 13 жов, 2024 11:23, всього редагувалось 1 раз.
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 13 жов, 2024 11:20
ЛАД написав:Вона ще нікуди не зникала. 
не знаю як Вас , мене ця борьба з корупцією напрягає. З якого це року почали боротись? З 2002? Пора їй вже починати сприяти) є ж міністр євроінтеграції? То можно було б і міністра сприяння корупції завести. Щоб і державна влада фінансувалась волонтерами а не тільки зсу. Схема ж робоча... зробити волонтерський збір на автомобілі для вр України... Або хоча на автомобілі для харківської обладміністрації)
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 13 жов, 2024 11:20
BeneFuckTor написав:йшов 3й день як люди не можуть відкрити гугл карту і навчитись користуватися лінійкою за 3хв, так як це зробив я. Дякую, хотаб що виклали скрін. Люди в яких каби літають по обїздних дорогах, ви взагалі не маєте поняття як живуть прифронтові міста. Вчіться призавати свої пимилки (игорьок з своїм курсом це робив доречі) Адміни можна забанити на 3 дні для вивчення! лінійки, добровольно-принудітельно, так сказать.
Линейка не нужна. По этой дороге с детства все ездят на море. Уже и без линейки все запорожцы точно знают расстояние от Запорожья до тарелки с инопланитянами - (кто ездил тот знает её и кто там сидел в ней) А уж с.Каменское с его постоянными авариями на трассе знает всё Запорожье и местные знают все обьездные дороги и точное расстояние без линейки. Поэтому раша там сидит на готове. Если раша войдёт в Орехов то тогда начнут лезть к городу с двух сторон. Пока они в с.Каменском сидели тихо с 22г., но сейчас начали там проводит бои и пытаться за счёт обмеления водной преграды нащупать слабые места в обороне.
Востаннє редагувалось Игорь Алексеевич в Нед 13 жов, 2024 11:27, всього редагувалось 3 разів.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-