Wirująświatła написав:в детстве мы коровьи какашки называли минами. Когда подсохнет и припылится от грунта не отличишь. но стоит туда наступить... бабах!
На відео видно, як той стоїть в оточенні людей у військовій формі та поліціянтів й обурюється, що «в мене здоров’я — [як] два тебе або десять, а ти мені будеш розказувати, як мені поводитися й говорити».
«Ще раз я повторюю: я генеральний директор [компанії], де 1760 людей працюють, а ти солдат — п*здуй копай», — каже чоловік на відео. Після цього військовий, з яким той говорив, викликає підмогу.
Цікава боротьба вищого сорту (блатні) з першим сортом (силовики, ТЦК)...
сейчас новая тема гулять с повесткой выданной на неделю-две вперёд. Стоит 100уе. Трогать не имют права. Потом новая повестка. Всё (кроме 100уе) законно. Не надо бронирования или подкупать влк. Гораздо дешевле экономического бронирования. Конечно никаких гарантий но и те кто заплатили за бронь/инвалидность тоже оказались без гарантий. Гарантий в нашей стране больше нет. Кинуть могут любого. Умные люди знают чем такое чревато. В феврале 1917 тоже обнулились гарантии выданные домом Романовых. И те кто царя заставлял отречься и арестовывал, потом сами гнили в тюрьмах
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 13 жов, 2024 12:17, всього редагувалось 1 раз.
сейчас новая тема гулять с повесткой выданной на неделю-две вперёд. Стоит 100уе. Трогать не имют права. Потом новая повестка. Всё (кроме 100уе) законно. Не надо бронирования или подкупать влк. Гораздо дешевле экономического бронирования.
Тільки є одне "але", патруль виписує нову на наступний день, з мотивацієї "це фуфло", ти її купив. Знаю випадки коли в один день людині виписували дві повістки в різні ТЦК на один і той же час. На заперечення, ось у мене вже є сьогодні виписана, виписується інша.
Wirująświatła Могу ошибаться, но кроме повестки на руках, в базе обериг тоже видно вроде что чел под повесткой. И если патруль проверит по базе, что у чела нет повестки на самом деле, только бумажная, хз как оно будет.
сейчас новая тема гулять с повесткой выданной на неделю-две вперёд. Стоит 100уе. Трогать не имют права. Потом новая повестка. Всё (кроме 100уе) законно. Не надо бронирования или подкупать влк. Гораздо дешевле экономического бронирования.
Тільки є одне "але", патруль виписує нову на наступний день, з мотивацієї "це фуфло", ти її купив. Знаю випадки коли в один день людині виписували дві повістки в різні ТЦК на один і той же час. На заперечення, ось у мене вже є сьогодні виписана, виписується інша.
Полномочий определять куплена ли она у патруля нет. Пусть вызывают полицию, протокол, суд, экспертиза. их повестка отлично рвётся в мусорку. в случае разборок (которых не будет) вы всегда предьявите 1ю повестку, даже если вас приволокут в тцк. Но с повесткой как правило не волокут, 2ю выписывают просто от тупости.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 13 жов, 2024 12:16, всього редагувалось 1 раз.
_Mykola_ написав:Хай вже в кінці кінців розпочнеться, хоч до нас приєднаються всі ті інші, які не хочуть щоб війна прийшла в їх дім, та не зробили нічого щоб зупинити її в зародку. Хоч будемо знати що не тільки в нас війна, на що можемо розраховувати.
"Краще жахливий кінець, чим жах без кінця!" (с)
надеюсь вы так шутите...
Ні, не жартую. Ми підійшли до моменту, коли третя світова, як це не жахливо звучить, нам вигідна, щоб відтягнути все це гімно від нас і залучити якомога більше країн до його розгрібання, та змінить все ж механізми запобігання локальним війнам, теперішні механізми вже не працюють і не будуть працювати без глобальної війни. На жаль, тільки такою ціною, якщо хтось виживе.
Wirująświatła написав:Полномочий определять куплена ли она у патруля нет. Пусть вызывают полицию, протокол, суд, экспертиза. их повестка отлично рвётся в мусорку. в случае разборок (которых не будет) вы всегда предьявите 1ю повестку, даже если вас приволокут в тцк. Но с повесткой как правило не волокут, 2ю выписывают просто от тупости.
_Mykola_ написав:Хай вже в кінці кінців розпочнеться, хоч до нас приєднаються всі ті інші, які не хочуть щоб війна прийшла в їх дім, та не зробили нічого щоб зупинити її в зародку. Хоч будемо знати що не тільки в нас війна, на що можемо розраховувати.
надеюсь вы так шутите...
Ні, не жартую. Ми підійшли до моменту, коли третя світова, як це не жахливо звучить, нам вигідна, щоб відтягнути все це гімно від нас і залучити якомога більше країн до його розгрібання, та змінить все ж механізми запобігання локальним війнам, теперішні механізми вже не працюють і не будуть працювати без глобальної війни. На жаль, тільки такою ціною, якщо хтось виживе.
Справа в тому, що можна навіть не сподіватися на це. Вже не від одного експерта про це чув -- що замість глобального замєсу світові гравці домовились про нехай буде ряд (час) локальних збройних.
Тому от в нас такий парадокс: сам конфлікт глобальний, але збройна битва лише в локальному форматі.
Если раша возьмёт Орехов, то логистике из Запорожья на фронт придёт пипец. А кабы достанут тогда уже весь город и даже правый берег города. Будет второй Харьков, а то и хуже.
Каби на запоріжжя кидають з токмака. Мінус оріхів, це десь плюс 10 км для кабів. І будуть виносити трасу на фронт вже артою. Для запоріжжя од того мало що зміниться Проблеми будуть якщо вони закріпляться в степногірську.
надеюсь вы так шутите...
если начнется 3я мировая мы перестанем получать помощь от слова вообще. любую. каждая страна начнет думать о своём выживании и даже гречку гуманитарную нам не пришлют. Более того границы закроют. Фронт посыпется. Деньги обесценятся. Вернется натуральный обмен свитер на дрова. Начнутся перебои с э.э. и газоснабжением, ценники будут удваиваться каждые сутки, появися дефицит т.к. продавать вам что либо за пустые бумажки желающих не будет. Единственным облегчением станет наблюдать как мучаются жители других стран. Мы не самодостаточны, отсюда все процессы. Самодостаточные страны (или союзы) 3ю мировую даже не заметят.