А в чем «похожая» ситуация? И когда Шариков наконец начнет с азов? 1 урок - русская грамматика (я так понимаю с украинской все на порядок хуже) 2 урок - география 3 урок - история 4 урок - «наш край».
Я вангую, что уже через неделю интенсивного обучения по школьному курсу «эксперт» прозреет от своего невежества и прекратит играть роль геополитика , финансового эксперта и многие другие.
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 18 жов, 2024 21:54, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:2 Про права власності українського народу.... Це пряме продовження совка... Ну як можна претендувати на те що мільйони років знаходилось в землі/повітрі/воді....
так тоді все логічно - якщо народу нічого не належить як ви кажете, то що тоді захищати? чужі статки? так сами йдіть і захищайте свої статки.
Давайте по порядку До війни було 1 млрд м2 житла приблизною вартістю в 500 млрд доларів ( в середньому по 25м2 на особу) В 1 млн багатих було нехай по 200м2 =100 млрд доларів В 39млн бідних було нехай 20м2 = 400 млрд доларів Тепер глянемо промисловість
644 767 млн грн/5грн за долар=129 млрд доларів Додамо до 100 млрд в нерухомості і отримаємо 229 млрд доларів у багатих 400 млрд доларів у бідних....
Тепер розумієте що а - бідним є що захищати б - навіть якщо багатих зробити бідними-це не покращить життя бідних
і останнє У вас є ПРАВО на НАДРА....але це ПРАВО не робить Вас багатими , поки Ви його не реалізували (читай не видобули) Право на багатство і Багатство - це не тотожні речі Ви маєте право на освіту, але не всі будуть нобелівськими лауреатами Ви маєте право на самореалізацію , але не всі стануть митцями з світовим іменем чи олімпійськими чемпіонами.
Люди без мозгов не умеют думать. Им дали координаты и они тупа по ним летят. Похожая ситуация, это не означает, что именно такая же.
Тобто якщо крєпко подумать, то місто з`явиться на іншому березі річки, також у випадку якщо міста там нема, вірно? Ви вже почали оборону міста від московинської наволочі?
Я крім вивчення першоджерел - перевіряю деякі положення на практиці і модифікую свої переконання після аналізу результатів. Ці перевірки і модифікації привели мене до наступних тверджень 1 Не можна тупо копіювати наприклад завдання які виконала сьогоднішня Швеція і фантазувати що виконання цих завдань можливе в сьогоднішній Україні 2 Можна збільшити продуктивність праці батогом або технологіями... але без модифікації свідомості працівників - це не приведе до успіху. Працівники повинні вірити(хотіти) а не виконувати.... Спроби перескочити через менталітет в історії валом.... Те що ви приведете післявоєнну Німеччину яку на вашу думку ЗРОБИЛИ БАГАТОЮ план Маршала- це маразм, менталітет німців до застосування плану Маршала вже давно був капіталістичним Приклад Польщі - так само мимо - в Польщі навіть при соціалізмі були капвідносини в сільському господарстві(фермери/кооперативи а не колгоспи), тому в Польщі були наявні люди які могли КЕРУВАТИ кредитними коштами Приклади південної азії (Корея/Вєтнам ) - там також менталітет був капіталістичним Китай - це замилювання очей, де 400 млн живуть в одному Китаї(21 сторіччя) а 1 млрд в 19..., простий приклад ВВП Китаю на душу - 12600 доларів , в Україні 5600 доларів, але в Україні немає 30 млн населення яке живе в 19 сторіччі.
Мільйонами! Українські заробітчани (як роботяги, так і підприємці, науковці і т.д.) спростовують це. Тобто *унікальність* у відсталості українців.
Унікально відсталі лише українські можновладці.
Якщо що, то з казками про народ сам таких обирає не до мене.
Про те, що з пів Кореї побудували одне, а з другої інше, нагадувати теж не буду. З одних і тих же корейців.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 18 жов, 2024 22:08, всього редагувалось 1 раз.
Banderlog написав:Запоріжжя без бою ніхто здавати не буде.
Какой бой?. Он стоит в списке договорняка. начнут выставлять лоты кто и что взамен и получит, И этот торг будет идти не только по Украине, а и по Ближнему Востоку, Африке, какие санкции снимут, куда пойдёт поток нефти и газа.
За договорняк я теж чув, але так шоб глобально Запоріжжя вимінять на Африку, про це хтось крім вам це знає? Ви хоч головлікару це розповідали? Бо дуже цікаво, особливо цікаво якщо поділить потік нафти та газу з знаючою людиною з лікарні. PS: Чкщо шо, то Схід заберіть собі, якщо лікар не заперечує, я візьму Африку, бо читав у дитинстві "Лікар Айболить"- Занзібар, Сахара, але ніколи там не був.
budivelnik написав:До війни було 1 млрд м2 житла приблизною вартістю в 500 млрд доларів ( в середньому по 25м2 на особу) В 1 млн багатих було нехай по 200м2 =100 млрд доларів В 39млн бідних було нехай 20м2 = 400 млрд доларів
прикольно рахувати метри під одну гребінку. в цетрі Києва і якась стара хата в селі. з тебе ще той економіст.
detroytred написав:Українські заробітчани (як роботяги, так і підприємці, науковці і т.д.) спростовують це. Тобто *унікальність* у відсталості українців.
1 Успішність українських заробітчани як масове явище - це міф Так є в Державі 10% (нехай 4 млн)потенційно успішних з ВЖЕ зміненим менталітетом. 2 млн працює в Україні і створює когорту багатих 2 млн з 4 млн виїхавших - працює успішно за кордоном ( а 2 млн просить в родичів гроші а не висилає) 2 А от тільки за кордон вирушили не найкращі а кавальчик України (біженці) так відразу і заявки німців - тільки 20% біженців працевлаштувались.