Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1050310504105051050610507 ... 14797>
Повідомлення Додано: П'ят 18 жов, 2024 20:52

Игорь Алексеевич написав:Четвёрка сегодня отказалась от встречи с журналистами, зная что будут вопросы про Украину и про план от ЗЕ.
У них есть свой план, который они озвучат после выборов.
Если победит Трамп, то он тоже приедит в Берлин и привезёт свой план. Или даже к нему эта троица полетит.
Но, думаю что в одном от Байдена, что в др. от Трампа написано для Украины - сушить сухари.... :roll:
Для ЗЕ они приготовили ручку для подписи их плана... :(
Да и ЗЕ сегодня пришёл на марафон, как актёр, типа не знает о чём они там договариваются. Игра на публику, типа я там не был, а был в это время с народом.. :shock:

Сколько фантазий ...

Ты же ещё за прогноз курса по 37.5 не отсидел )
Зачем опять нервничаешь ? )
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 18 жов, 2024 20:54

Игорь Алексеевич написав:У них есть свой план, который они озвучат после выборов.
зачем ждать выборов? спросите у меня, знаю я ихние планы
1. Снизить помощь до минимума.
2. всё
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 18 жов, 2024 20:55

Бетон написав:А вот и эффективность вашей бусификации

Дезертирство та СЗЧ в армії зросли вп'ятеро, — Офіс Генпрокурора на запит ЗМІ.

Прикольная история случилась в одном из ТЦК. Бусификаторы доебались на улице до мужчины, частично одетого в военную форму. Видимо мужчина вышел в магазин без документов и его ... скрутили, дав в морду и затолкнули в бусик для перевозки в ТЦК. Отличились особой агрессивностью два бусификатора, привыкших надеяться на свою безнаказанность.

В помещении ТЦК при общении с доставленным мужчиной работники ТЦК выяснили, что он уже служит и сейчас находится в коротком отпуске. Звонок его командиру закончился очень неожиданно для этих двоих бусификаторов, распустивших свои руки. Через неделю они были отправлены в ту же часть, где уже служит мужчина, видимо для приведения их в чувство.

Справедливость, как мне кажется, во время войны все чаще наступает без долгих раздумий.

Сегодня узнал, что и военкома ТЦК тоже отправили поближе к нулю. Жаль немного. Он при всех его недостатках был юридически чуть подкованным.

Вообще-то странно видеть в ТЦК на бумажной работе мужиков призывного возраста без признаков серьезных ранений. Надо что-то менять в этом борделе.
buratinyo

Подякував: 2900 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 жов, 2024 21:07

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Игорь Алексеевич написав:Четвёрка сегодня отказалась от встречи с журналистами, зная что будут вопросы про Украину и про план от ЗЕ.
У них есть свой план, который они озвучат после выборов.
План простий, щоб само якось розсмокталося. Засцяв "великий демократичний" Захід, однополярний світ не протримався довго після розпаду срср.
d44

Подякував: 4 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 18 жов, 2024 21:15

Игорь Алексеевич написав:
  GALeon написав:Запоріжжя може бути окуповано: Олег Жданов назвав терміни і як у цьому може брати участь Північна Корея

https://amp.fakty.ua/444787-zaporozhe-m ... aya-koreya

Может повторится ситуация, похожая с Херсоном. Левый берег города под рашей, правый под Украиной. Большие проблемы его полностью захватить. Могут отдать по всяким договоронностями с США и Западом, взамен на НАТО или на что то др.

О боже…
ИА, я понимаю что вы не учили грамматику в школе, всякие «курАчки», и «привИдет». Я понимаю, что географию тоже выкурил у школьного туалета , засыпая из окурков табак в скрученные страницы учебника. Но плять открыть Гугл-карты то в состоянии?!!
Какой еще Херсон на левом берегу?? Неужели после курса 37.5 летом еще не отбилось желание нести чушь?
Ну ноль же во всем!! Полнейший! Доколе шариковы будут тут выступать?
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2472 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: П'ят 18 жов, 2024 21:23

Игорь Алексеевич написав:
  GALeon написав:Запоріжжя може бути окуповано: Олег Жданов назвав терміни і як у цьому може брати участь Північна Корея

https://amp.fakty.ua/444787-zaporozhe-m ... aya-koreya

Может повторится ситуация, похожая с Херсоном. Левый берег города под рашей, правый под Украиной. Большие проблемы его полностью захватить. Могут отдать по всяким договоронностями с США и Западом, взамен на НАТО или на что то др.
а ви з якого боку? ) не вийде такого як з херсоном. Запоріжжя без бою ніхто здавати не буде.
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 18 жов, 2024 21:33

budivelnik написав:1 Отже про пенсіонерів я не писав тому пасаж про них видалив
2 Про права власності українського народу....
Це пряме продовження совка...
Ну як можна претендувати на те що мільйони років знаходилось в землі/повітрі/воді....
Щоб на щось претендувати - треба його хоча б звідти видобути... А видобування це вже праця, отже треба СПОЧАТКУ заплатити тим хто видобуде, а вже потім (після оплати) можна спробувати ділити чи то порівну чи то по справедливому.
От тільки питання - де видобувальники?
Бо тих хто збирається ділити ми бачимо.
3 Подумайте над дивним для себе прикладом
Є злодій Коломойський( який став злодієм бо вкрав Приват...який сам створив)
Уявіть
Не було б Привату - ми ( Україна) була б БІДНІШОЮ на цілий Приват.
Але приват створив Коломойський( я не оправдую його дії по виведенні коштів...але )
якби він не створив - його б не було за що судити(не можна судити за нестворення)
Так от
Добрих 30% населення України працездатного віку, займаються тим що фантазують на теми поділити...
Але до них так і не дійшло - якщо НІЧОГО ділити , то будь-які найсправедливіші правила не зроблять їх багатшими.
4 По Кейнсу....
Уявимо що він правий, і що кожен відпрацювавши 3-4 години в стані себе забезпечити необхідними ресурсами....
То чому 30% населення працюючи( як воно каже по 12 годин) не в стані себе забезпечити і просить допомоги/субсидій?
5 Повикористанню благ від Держави
Розглянемо
Всі блага які надає Держава формуються з податків які платять працюючі.
Чим БАГАТША людина - тим більше вона віддає в спільний казан.
А от з якого будуна хтось приходить до переконання що той хто більше платить- більше використовує - може тут маразм захований?Поясніть мені на моєму прикладі
Я плачу податків більше ніж середньостатистичний
На сімю витрачаю так само як і середньостатистичний
Різницю між доходами і витратами реінвестую в створення робочих місць для БІДНИХ
Бідні використовуючи створені мною робочі місця отримують дохід за виконану роботу - відразу
Я вартість інвестованого поверну через 3-5 років і знову реінвестую( якщо не я то моя сімя)
То де та дельта яку я отримую від Держави?

Поясняти по сотому колу нема сенсу.
Тільки коли самі зрозумієте, чому з розвитком (починаючи ще з після виходу з печер) самі власники, можновладці, працюючі вимушені і тому самі добровільно йдуть на збільшення віддачі свого власного (в тому числі і результатів своєї праці) в суспільство (навіть отим ледацюгам...), тоді питання відпадуть.
І причина не в тому, що оті раби, холопи, безробітні і ледацюги вимагають або шкодять, якщо не поділяться з ними. Абсолютно не в цьому.
І тим паче ні в доброті душевній власників.

А в тому, що для продовження розвитку далі альтернативи оцьому нема.

А ще краще самі б подумали, чому всі від царя гороха і до Кейнса бачили, а ви й досі ні.
Навіть коли це вже по полицях роз'яснено.
Розбирайтесь без мене.
І не в мене запитуйте.
Фахівці саме по цим питанням розтлумачують в своїх виданнях на порядки стройніше і краще, ніж я.
Навіщо мій переказ вам???
Вивчайте першоджерела.

Є факт: вся історія розвитку людства показує, що віддавати (владу, власність, зароблене) іншим приходиться все більше і більше.
Вам лише треба самому знайти для себе відповідь - чому.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 жов, 2024 21:45

budivelnik написав:2 Про права власності українського народу....
Це пряме продовження совка...
Ну як можна претендувати на те що мільйони років знаходилось в землі/повітрі/воді....

так тоді все логічно - якщо народу нічого не належить як ви кажете, то що тоді захищати? чужі статки? так сами йдіть і захищайте свої статки.
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 жов, 2024 21:45

detroytred написав:Вивчайте першоджерела.
Я крім вивчення першоджерел - перевіряю деякі положення на практиці і модифікую свої переконання після аналізу результатів.
Ці перевірки і модифікації привели мене до наступних тверджень
1 Не можна тупо копіювати наприклад завдання які виконала сьогоднішня Швеція і фантазувати що виконання цих завдань можливе в сьогоднішній Україні
2 Можна збільшити продуктивність праці батогом або технологіями... але без модифікації свідомості працівників - це не приведе до успіху.
Працівники повинні вірити(хотіти) а не виконувати....
Спроби перескочити через менталітет в історії валом....
Те що ви приведете післявоєнну Німеччину яку на вашу думку ЗРОБИЛИ БАГАТОЮ план Маршала- це маразм, менталітет німців до застосування плану Маршала вже давно був капіталістичним
Приклад Польщі - так само мимо - в Польщі навіть при соціалізмі були капвідносини в сільському господарстві(фермери/кооперативи а не колгоспи), тому в Польщі були наявні люди які могли КЕРУВАТИ кредитними коштами
Приклади південної азії (Корея/Вєтнам ) - там також менталітет був капіталістичним
Китай - це замилювання очей, де 400 млн живуть в одному Китаї(21 сторіччя) а 1 млрд в 19..., простий приклад ВВП Китаю на душу - 12600 доларів , в Україні 5600 доларів, але в Україні немає 30 млн населення яке живе в 19 сторіччі.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 18 жов, 2024 21:46

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Hotab написав:Какой еще Херсон на левом берегу??
Люди без мозгов не умеют думать. Им дали координаты и они тупа по ним летят. Похожая ситуация, это не означает, что именно такая же. Вас иди..ов в училище при совке только и учили жить с картами, по др. своими мозгами думать было - НЭЗЯ.))
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 1050310504105051050610507 ... 14797>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему