Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1050310504105051050610507 ... 16431>
Повідомлення Додано: П'ят 18 жов, 2024 19:52

Игорь Алексеевич написав:Четвёрка сегодня отказалась от встречи с журналистами, зная что будут вопросы про Украину и про план от ЗЕ.
У них есть свой план, который они озвучат после выборов.
Если победит Трамп, то он тоже приедит в Берлин и привезёт свой план. Или даже к нему эта троица полетит.
Но, думаю что в одном от Байдена, что в др. от Трампа написано для Украины - сушить сухари.... :roll:
Для ЗЕ они приготовили ручку для подписи их плана... :(
Да и ЗЕ сегодня пришёл на марафон, как актёр, типа не знает о чём они там договариваются. Игра на публику, типа я там не был, а был в это время с народом.. :shock:

Сколько фантазий ...

Ты же ещё за прогноз курса по 37.5 не отсидел )
Зачем опять нервничаешь ? )
pesikot

Подякував: 546 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 18 жов, 2024 19:54

Игорь Алексеевич написав:У них есть свой план, который они озвучат после выборов.
зачем ждать выборов? спросите у меня, знаю я ихние планы
1. Снизить помощь до минимума.
2. всё
Wirująświatła

Подякував: 2532 раз.
Подякували: 3513 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 18 жов, 2024 19:55

Бетон написав:А вот и эффективность вашей бусификации

Дезертирство та СЗЧ в армії зросли вп'ятеро, — Офіс Генпрокурора на запит ЗМІ.

Прикольная история случилась в одном из ТЦК. Бусификаторы доебались на улице до мужчины, частично одетого в военную форму. Видимо мужчина вышел в магазин без документов и его ... скрутили, дав в морду и затолкнули в бусик для перевозки в ТЦК. Отличились особой агрессивностью два бусификатора, привыкших надеяться на свою безнаказанность.

В помещении ТЦК при общении с доставленным мужчиной работники ТЦК выяснили, что он уже служит и сейчас находится в коротком отпуске. Звонок его командиру закончился очень неожиданно для этих двоих бусификаторов, распустивших свои руки. Через неделю они были отправлены в ту же часть, где уже служит мужчина, видимо для приведения их в чувство.

Справедливость, как мне кажется, во время войны все чаще наступает без долгих раздумий.

Сегодня узнал, что и военкома ТЦК тоже отправили поближе к нулю. Жаль немного. Он при всех его недостатках был юридически чуть подкованным.

Вообще-то странно видеть в ТЦК на бумажной работе мужиков призывного возраста без признаков серьезных ранений. Надо что-то менять в этом борделе.
buratinyo

Подякував: 2900 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 жов, 2024 20:07

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Игорь Алексеевич написав:Четвёрка сегодня отказалась от встречи с журналистами, зная что будут вопросы про Украину и про план от ЗЕ.
У них есть свой план, который они озвучат после выборов.
План простий, щоб само якось розсмокталося. Засцяв "великий демократичний" Захід, однополярний світ не протримався довго після розпаду срср.
d44

Подякував: 4 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 18 жов, 2024 20:15

Игорь Алексеевич написав:
  GALeon написав:Запоріжжя може бути окуповано: Олег Жданов назвав терміни і як у цьому може брати участь Північна Корея

https://amp.fakty.ua/444787-zaporozhe-m ... aya-koreya

Может повторится ситуация, похожая с Херсоном. Левый берег города под рашей, правый под Украиной. Большие проблемы его полностью захватить. Могут отдать по всяким договоронностями с США и Западом, взамен на НАТО или на что то др.

О боже…
ИА, я понимаю что вы не учили грамматику в школе, всякие «курАчки», и «привИдет». Я понимаю, что географию тоже выкурил у школьного туалета , засыпая из окурков табак в скрученные страницы учебника. Но плять открыть Гугл-карты то в состоянии?!!
Какой еще Херсон на левом берегу?? Неужели после курса 37.5 летом еще не отбилось желание нести чушь?
Ну ноль же во всем!! Полнейший! Доколе шариковы будут тут выступать?
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2559 раз.

Профіль

6
6
4
Повідомлення Додано: П'ят 18 жов, 2024 20:23

Игорь Алексеевич написав:
  GALeon написав:Запоріжжя може бути окуповано: Олег Жданов назвав терміни і як у цьому може брати участь Північна Корея

https://amp.fakty.ua/444787-zaporozhe-m ... aya-koreya

Может повторится ситуация, похожая с Херсоном. Левый берег города под рашей, правый под Украиной. Большие проблемы его полностью захватить. Могут отдать по всяким договоронностями с США и Западом, взамен на НАТО или на что то др.
а ви з якого боку? ) не вийде такого як з херсоном. Запоріжжя без бою ніхто здавати не буде.
Banderlog

Подякував: 122 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: П'ят 18 жов, 2024 20:33

budivelnik написав:1 Отже про пенсіонерів я не писав тому пасаж про них видалив
2 Про права власності українського народу....
Це пряме продовження совка...
Ну як можна претендувати на те що мільйони років знаходилось в землі/повітрі/воді....
Щоб на щось претендувати - треба його хоча б звідти видобути... А видобування це вже праця, отже треба СПОЧАТКУ заплатити тим хто видобуде, а вже потім (після оплати) можна спробувати ділити чи то порівну чи то по справедливому.
От тільки питання - де видобувальники?
Бо тих хто збирається ділити ми бачимо.
3 Подумайте над дивним для себе прикладом
Є злодій Коломойський( який став злодієм бо вкрав Приват...який сам створив)
Уявіть
Не було б Привату - ми ( Україна) була б БІДНІШОЮ на цілий Приват.
Але приват створив Коломойський( я не оправдую його дії по виведенні коштів...але )
якби він не створив - його б не було за що судити(не можна судити за нестворення)
Так от
Добрих 30% населення України працездатного віку, займаються тим що фантазують на теми поділити...
Але до них так і не дійшло - якщо НІЧОГО ділити , то будь-які найсправедливіші правила не зроблять їх багатшими.
4 По Кейнсу....
Уявимо що він правий, і що кожен відпрацювавши 3-4 години в стані себе забезпечити необхідними ресурсами....
То чому 30% населення працюючи( як воно каже по 12 годин) не в стані себе забезпечити і просить допомоги/субсидій?
5 Повикористанню благ від Держави
Розглянемо
Всі блага які надає Держава формуються з податків які платять працюючі.
Чим БАГАТША людина - тим більше вона віддає в спільний казан.
А от з якого будуна хтось приходить до переконання що той хто більше платить- більше використовує - може тут маразм захований?Поясніть мені на моєму прикладі
Я плачу податків більше ніж середньостатистичний
На сімю витрачаю так само як і середньостатистичний
Різницю між доходами і витратами реінвестую в створення робочих місць для БІДНИХ
Бідні використовуючи створені мною робочі місця отримують дохід за виконану роботу - відразу
Я вартість інвестованого поверну через 3-5 років і знову реінвестую( якщо не я то моя сімя)
То де та дельта яку я отримую від Держави?

Поясняти по сотому колу нема сенсу.
Тільки коли самі зрозумієте, чому з розвитком (починаючи ще з після виходу з печер) самі власники, можновладці, працюючі вимушені і тому самі добровільно йдуть на збільшення віддачі свого власного (в тому числі і результатів своєї праці) в суспільство (навіть отим ледацюгам...), тоді питання відпадуть.
І причина не в тому, що оті раби, холопи, безробітні і ледацюги вимагають або шкодять, якщо не поділяться з ними. Абсолютно не в цьому.
І тим паче ні в доброті душевній власників.

А в тому, що для продовження розвитку далі альтернативи оцьому нема.

А ще краще самі б подумали, чому всі від царя гороха і до Кейнса бачили, а ви й досі ні.
Навіть коли це вже по полицях роз'яснено.
Розбирайтесь без мене.
І не в мене запитуйте.
Фахівці саме по цим питанням розтлумачують в своїх виданнях на порядки стройніше і краще, ніж я.
Навіщо мій переказ вам???
Вивчайте першоджерела.

Є факт: вся історія розвитку людства показує, що віддавати (владу, власність, зароблене) іншим приходиться все більше і більше.
Вам лише треба самому знайти для себе відповідь - чому.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 жов, 2024 20:45

budivelnik написав:2 Про права власності українського народу....
Це пряме продовження совка...
Ну як можна претендувати на те що мільйони років знаходилось в землі/повітрі/воді....

так тоді все логічно - якщо народу нічого не належить як ви кажете, то що тоді захищати? чужі статки? так сами йдіть і захищайте свої статки.
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 жов, 2024 20:45

detroytred написав:Вивчайте першоджерела.
Я крім вивчення першоджерел - перевіряю деякі положення на практиці і модифікую свої переконання після аналізу результатів.
Ці перевірки і модифікації привели мене до наступних тверджень
1 Не можна тупо копіювати наприклад завдання які виконала сьогоднішня Швеція і фантазувати що виконання цих завдань можливе в сьогоднішній Україні
2 Можна збільшити продуктивність праці батогом або технологіями... але без модифікації свідомості працівників - це не приведе до успіху.
Працівники повинні вірити(хотіти) а не виконувати....
Спроби перескочити через менталітет в історії валом....
Те що ви приведете післявоєнну Німеччину яку на вашу думку ЗРОБИЛИ БАГАТОЮ план Маршала- це маразм, менталітет німців до застосування плану Маршала вже давно був капіталістичним
Приклад Польщі - так само мимо - в Польщі навіть при соціалізмі були капвідносини в сільському господарстві(фермери/кооперативи а не колгоспи), тому в Польщі були наявні люди які могли КЕРУВАТИ кредитними коштами
Приклади південної азії (Корея/Вєтнам ) - там також менталітет був капіталістичним
Китай - це замилювання очей, де 400 млн живуть в одному Китаї(21 сторіччя) а 1 млрд в 19..., простий приклад ВВП Китаю на душу - 12600 доларів , в Україні 5600 доларів, але в Україні немає 30 млн населення яке живе в 19 сторіччі.
budivelnik

Подякував: 294 раз.
Подякували: 3001 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 18 жов, 2024 20:46

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Hotab написав:Какой еще Херсон на левом берегу??
Люди без мозгов не умеют думать. Им дали координаты и они тупа по ним летят. Похожая ситуация, это не означает, что именно такая же. Вас иди..ов в училище при совке только и учили жить с картами, по др. своими мозгами думать было - НЭЗЯ.))
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 1050310504105051050610507 ... 16431>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему