|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 20 жов, 2024 14:52
budivelnik написав:1 Те що ті хто в працездатному віці не працює взагалі або не платить податки - є нахлєбніком тих хто податки платить - я думаю навіть обговорювати не варто , це ОЧЕВИДНО 2 Те що згідно статистики в працездатному віці 18-60 років - знаходиться 25 млн осіб з 40 млн всього населення, а ОФІЦІЙНО платить податки тільки 12 млн ( тобто 12-13 млн ТОЧНО не платить) - це також ОЧЕВИДНО і є статистичними данними Ясно що 12 млн офіційно не працюючих, які очевидно є нахлєбніками і які становлять 30% від загальної кількості населення - ще комусь треба пояснювати ?
на що я вам відповів що згідно Конституції навіть грудничок володіє часткою спільного що прописано в Конституції. і той хто його спільне експлуатує повинен йому сплачувати. так що про нахлєбніків засуньте собі в одне місце.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 жов, 2024 14:59
Shaman Я трошки про інше 1 Всі інструменти які існують в розвинутих країнах( в тому числі і фінансові) в тій чи іншій мірі ТРЕБА впроваджувати в Україні. Не треба в черговий раз шукати свій скрєпний шлях як педерація. Вже все знайшли і на майбутніх 2-3 покоління показали ( я маю на увазі ту ж Швецію, нам років 50 треба буде йти туди де вони вжє є) 2 Основний посил це ЩО/ХТО заважає. В моїх опонентів винуваті Закони/чиновники /сонце не з того боку/ділим мало і не тим.... А раз так , то треба прийняти ще один закон , потім створити ще один орган, який буде наглядати як закон виконується, потім створити ще орган який буде наглядати за органом який наглядає... і так до безкінечності.
А насправді - заїдьте в будь-яке село.... Що бачите - 10% хат хороших(навіть я б сказав ПА БАГАТОМУ) , 30% хат нормальних... і 60% а-ля собачі будки які є в перших 10% хат. Хто винуватий? Адже стартові умови у всіх були однакові, ба більше , коло всіх хат по 2га поля.. тільки от в багатих їздить трактор/комбайн+ ще й зааредовано половина всіх наділів бідних а в бідних бабця з лопатою бульбу копає....
Тому Підганяти(модифікувати) треба тих хто відстав(поки що не безнадійно) , або не звертати уваги на тих хто повністю люмпенізувався.... Пройде два поколінні і люмпенізовані зникнуть природнім шляхом
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 20 жов, 2024 15:02
tester7336 написав: budivelnik написав:1 Те що ті хто в працездатному віці не працює взагалі або не платить податки - є нахлєбніком тих хто податки платить - я думаю навіть обговорювати не варто , це ОЧЕВИДНО 2 Те що згідно статистики в працездатному віці 18-60 років - знаходиться 25 млн осіб з 40 млн всього населення, а ОФІЦІЙНО платить податки тільки 12 млн ( тобто 12-13 млн ТОЧНО не платить) - це також ОЧЕВИДНО і є статистичними данними Ясно що 12 млн офіційно не працюючих, які очевидно є нахлєбніками і які становлять 30% від загальної кількості населення - ще комусь треба пояснювати ?
на що я вам відповів що згідно Конституції навіть грудничок володіє часткою спільного що прописано в Конституції. і той хто його спільне експлуатує повинен йому сплачувати. так що про нахлєбніків засуньте собі в одне місце.
Я хіба проти щоб ти володів 300 000 доларів твоєї частки надр , закопаних в землі? Володій ради Бога... Народився володіючи 300 000 доларів надр Помреш володіючи 300 000 доларів надр А еквівалент 300 000 доларів в надрах так і буде лежати. Які проблеми?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 20 жов, 2024 15:03
Дюрі-бачі написав:Бетон Дивне очікування. Якщо з чМобиків-алкашів зробили солдат, які зупинили ЗСУ то страшно уявити що зроблять з корейців, яким вся голова промита ідеологією і зразковий фізичний стан. Ну а мотивацією буде надія витягнути свою родину...
Там чмобиків мізерний процент, вони воюють добровольцями і платять нормальні гроші
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 20 жов, 2024 15:04
budivelnik написав: tester7336 написав: budivelnik написав:1 Те що ті хто в працездатному віці не працює взагалі або не платить податки - є нахлєбніком тих хто податки платить - я думаю навіть обговорювати не варто , це ОЧЕВИДНО 2 Те що згідно статистики в працездатному віці 18-60 років - знаходиться 25 млн осіб з 40 млн всього населення, а ОФІЦІЙНО платить податки тільки 12 млн ( тобто 12-13 млн ТОЧНО не платить) - це також ОЧЕВИДНО і є статистичними данними Ясно що 12 млн офіційно не працюючих, які очевидно є нахлєбніками і які становлять 30% від загальної кількості населення - ще комусь треба пояснювати ?
Я хіба проти щоб ти володів 300 000 доларів твоєї частки надр , закопаних в землі? Володій ради Бога... Народився володіючи 300 000 доларів надр Помреш володіючи 300 000 доларів надр А еквівалент 300 000 доларів в надрах так і буде лежати. Які проблеми?
ти читати вмієш? я ж написав як для людей - той хто експлуатує спільне той і повинен сплатити. чи ти не людина і читати не вмієш?
-
tester7336
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 жов, 2024 15:12
tester7336 написав:той хто експлуатує спільне той і повинен сплатити
А що зараз не так? Працюєш-заробляєш=платиш 30% податків ( в середньому по Державі співвідношення Бюджет(податки_збори всіх мастей і виглядів) /ВВП(створив)=30%А далі ти що ще хочеш?Той хто хоч щось зробив - віддав 30% від зробленого. Ти хочеш щоб той хто працює віддавав 80% чи як?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 20 жов, 2024 15:17
budivelnik написав: tester7336 написав:той хто експлуатує спільне той і повинен сплатити
А що зараз не так? Працюєш-заробляєш=платиш 30% податків ( в середньому по Державі співвідношення Бюджет(податки_збори всіх мастей і виглядів) /ВВП(створив)=30%А далі ти що ще хочеш?Той хто хоч щось зробив - віддав 30% від зробленого. Ти хочеш щоб той хто працює віддавав 80% чи як?
в державі є навіть податок який сплачують ті хто експлуатують надра спільні. а ти так далі й розказуй про нахлєбніків. госпаді яке ж ти обмежене. ЗІ і ти так і не відповів по Норвегію та Емірати. Про їх груднічків. Та наскільки вони відсталі.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 жов, 2024 15:21
tester7336 написав:в державі є навіть податок який сплачують ті хто експлуатують надра спільні. а ти так далі й розказуй про нахлєбніків.
А сказати що хотів? 1 Розшифруй як існування якогось виду податку, який не платять нахлєбніки - впливає на те нахлєбніки вони чи ні? 2 Уяви собі ситуацію Ти вирішив вийняти з НАДР тих середньостатистичних 300 000 доларів які як ти вважаєш належать тобі А з другого боку карєру стоїть підприємство яке робить те саме і платить 30% від видобутих 300 000 надр... Питання на засипу Ти також підеш платити 30% ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 20 жов, 2024 15:23
tester7336 написав:ти так і не відповів по Норвегію та Емірати
А що ти хочеш щоб я відповів? 1 Є видобуток, який дає прибуток 2 Частину цього прибутку ЗАБОРОНЕНО витрачати і він йде в Державний Фонд Жоден з груднічків чи громадян НОРВЕГІЇ не має права на отримання хоч копійки з цього фонду. Всі гроші зарезервовані виключно на вирішення МАЙБУТНІХ негараздів , якщо вони настануть
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 20 жов, 2024 15:24
budivelnik написав: tester7336 написав:в державі є навіть податок який сплачують ті хто експлуатують надра спільні. а ти так далі й розказуй про нахлєбніків.
А сказати що хотів? 1 Розшифруй як існування якогось виду податку, який не платять нахлєбніки - впливає на те нахлєбніки вони чи ні? 2 Уяви собі ситуацію Ти вирішив вийняти з НАДР тих середньостатистичних 300 000 доларів які як ти вважаєш належать тобі А з другого боку карєру стоїть підприємство яке робить те саме і платить 30% від видобутих 300 000 надр... Питання на засипу Ти також підеш платити 30% ? про що я і кажу - ти навіть не в змозі згадати про що було з початку. а з початку була твоя теза про те що казнокради крадуть не у всіх бо більша половина й так нахлєбнікі і в казну не сплачують. а по факту в казні навіть у груднічків є.
Востаннє редагувалось tester7336 в Нед 20 жов, 2024 15:28, всього редагувалось 1 раз.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-