|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 10 лис, 2024 12:13
Shaman написав: Mimohod написав: Господар Вельзевула написав:прытулу и стерненка не предлагать
Этих уже скинули со скалы. После скандала с повесткой их не любят даже те кто их терпел
люди роблять велику справу. а що робиш ти, окрім скиглення на форумі? 
Информ фронт? Мой опрос знакомых М30-45 в общих чертах - Власти хотят нас в пекло бросить, а сами поделали себе отсрочки.. Короче по делам смотрят, а не по словам пропагандистов. Может у меня просто такое окружение, а сын Флер рвется в бой? Просто мама не пускает. Почему Андрей Онистрат не является топ пропагандистом? Как думаете?
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Нед 10 лис, 2024 12:20
UA написав:Власть перешла границы в отношении прав своих граждан. Разумные люди поняли и сделали выводы. Дороги назад нет.
Посмотрим, какие выводы сделают эти люди после отмены пособий беженцам за границей и куда повернет их дорога.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 лис, 2024 12:23
Господар Вельзевула написав: Bobua написав:Так от же ж. Вже тягає. Радник Трампа. Радник... 😂 “З особливим цинізмом”, як казали овочі 😁😂😀
Так это только начало. Если у наполеончика есть мозги, то он постарается прокилешевать схему- "делаю что скажете,взамен-отскакиваю невозбранно с частью добра в ЮКей". Но если кокаин возобладает над естественными реакциями ЦНС,в частью над инстинктом самосохранения-тогда будет весело. В Америке в свое время катали людей сразу в смоле,а потом в перьях.Ну то свободный народ, что с них взять. Вопрос другой,пан Bobua.. А взамен что? Вот ваше мнение,как человека воюющего.Только из реальных проходных вариантов-я сам знаю кучу патриотов и честных людей, но так как они честные-они небогатые, а согласно паттерну выборов небогатый человек не имеет шансов выиграть даже просто из-за недостаточности средств на рекламную кампанию, о нем просто не узнают люди в той мере,как нужно. Я вижу два варианта-порох и зализнонепридатний. Может вы видите еще кого? прытулу и стерненка не предлагать 
Небагатих взагалі в партійні переліки не візьмуть, мабуть. А мажоритарку вже на всіх рівнях заборонили? 🤔 У пролетарів якась вроджена ненависть до непролетарів. Аж піною бува сходять... А Зе -- для них, мабуть, “свій в дошку”. І “слуга” народу (до речі, цікаво, що зараз всюди фігурує СН, так ніби не хочуть аби повна назва приїлась...) І на сцені намагався їм догодити. І з образу не надто і вибився. Чи може ностальгія за часами АТО і Порохом, який тоді пригасив війну, переважити все те? Крім того, якщо замирення буде взимку, то кому це впишуть в заслуги? 😁 І купа штабних чувачків з лапами в крові -- вписуються в діючу мафію “слуг”. Хоча... Можуть піти й окремо. От з 2014 на виборах кандидати в пікселі -- це був плюс аби проголосувати. А от тепер вже і не знаю чи вдасться відсортувати саботажників і “синків”, від людей, що справді воювали. Чи буде в програмах текст, аби розпізнати? 🤔
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 175 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 10 лис, 2024 12:24
UA написав: Shaman написав: Mimohod написав:Господар Вельзевула прытулу и стерненка не предлагатьЭтих уже скинули со скалы. После скандала с повесткой их не любят даже те кто их терпел
люди роблять велику справу. а що робиш ти, окрім скиглення на форумі? 
Информ фронт? Мой опрос знакомых М30-45 в общих чертах - Власти хотят нас в пекло бросить, а сами поделали себе отсрочки.. Короче по делам смотрят, а не по словам пропагандистов. Может у меня просто такое окружение, а сын Флер рвется в бой? Просто мама не пускает. Почему Андрей Онистрат не является топ пропагандистом? Как думаете?
так може сам такий, то й звинувачуєш інших. більшість людей кого я знаю, просто роблять свою роботу - працюють, час з сім'єю проводять. так, добровольцями не йдуть. але в них це життя не зводиться до "як страшно жити" й не звинувачують в цьому кого завгодно, але не себе... й ще раз - а чим не догодили Притула та Стерненко - надто ефективно донати збирають? 
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 10 лис, 2024 12:25, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 772 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 10 лис, 2024 12:25
fler написав:Посмотрим
Вже нікуди дивитись. Ці міфічні пособія тільки по г+г марафону існують. А паспортами вже все народу показали. Чоловіки вашого чоловіка захищати не поїдуть. Доречі. Чому МВФ прямо ПРОПИСАЛИ не фінанусувати марафон, просто цікаво, і чому його продовжують фінансувати в супереч?
-
BeneFuckTor
-
-
- Подякував: 263 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 лис, 2024 12:30
BeneFuckTor написав: fler написав:Посмотрим
Вже нікуди дивитись. Ці міфічні пособія тільки по г+г марафону існують. А паспортами вже все народу показали. Чоловіки вашого чоловіка захищати не поїдуть. Доречі. Чому МВФ прямо ПРОПИСАЛИ не фінанусувати марафон, просто цікаво, і чому його продовжують фінансувати в супереч?
жалісний голос з Польщі  в Німеччині реальна допомога - треба було туди їхати 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 10 лис, 2024 12:33
flyman написав:... Єдине, що ніяк не можу виявити в реалі живого турбопатріота на кшалт песікота, шамана, флер, стм, хотаба
що потрібна зустрич - ти, я, pesikot, hotab? через п'ять хвилин - "куди ви мене тягнете?" 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 10 лис, 2024 12:34
fler написав: UA написав:Власть перешла границы в отношении прав своих граждан. Разумные люди поняли и сделали выводы. Дороги назад нет.
Посмотрим, какие выводы сделают эти люди после отмены пособий беженцам за границей и куда повернет их дорога.
Одни люди органично интегрируются в западный мир, других европейская цивилизация отрыгивает из себя как несвежий гнилой продукт. Даже не знаю как относится к людям учитывающим пособие в своих жизненных планах. Удивлен, что у такой состоятельной дамы есть место для пособия в голове.
-
UA
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Нед 10 лис, 2024 12:38
Shaman написав: UA написав:Информ фронт? Мой опрос знакомых М30-45 в общих чертах - Власти хотят нас в пекло бросить, а сами поделали себе отсрочки.. Короче по делам смотрят, а не по словам пропагандистов. Может у меня просто такое окружение, а сын Флер рвется в бой? Просто мама не пускает. Почему Андрей Онистрат не является топ пропагандистом? Как думаете?
так може сам такий, то й звинувачуєш інших. більшість людей кого я знаю, просто роблять свою роботу - працюють, час з сім'єю проводять. так, добровольцями не йдуть. але в них це життя не зводиться до "як страшно жити" й не звинувачують в цьому кого завгодно, але не себе... й ще раз - а чим не догодили Притула та Стерненко - надто ефективно донати збирають? 
Я говорю про категорию которую активно бусифицируют. А не про население вообще. Парни М21-22 веселы и беззаботны Помогаю тем кого лично знаю. Фонд МММ извините
Востаннє редагувалось UA в Нед 10 лис, 2024 12:40, всього редагувалось 1 раз.
-
UA
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Нед 10 лис, 2024 12:39
UA написав: fler написав: UA написав:Власть перешла границы в отношении прав своих граждан. Разумные люди поняли и сделали выводы. Дороги назад нет.
Одни люди органично интегрируются в западный мир, других европейская цивилизация отрыгивает из себя как несвежий гнилой продукт. Даже не знаю как относится к людям учитывающим пособие в своих жизненных планах. Удивлен, что у такой состоятельной дамы есть место для пособия в голове.
"какой слог" якраз ті люди, які планують інтегруватися, перший рік життя витрачають на вивчення мови завдяки допомозі. а ті, що відразу без допомоги, ті органічно інтегруються клінінг, мувінг, й потім все одно фудстемпінг 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1