UA написав:Я говорю про категорию которую активно бусифицируют. А не про население вообще. Парни М21-22 веселы и беззаботны Помогаю тем кого лично знаю. Фонд МММ извините
продовжують жити далі - отих, які не виходять з дому взагалі - одиниці.
на форумі всі звісно допомогають, це ж не важко - написати це
є якийсь докази? чи аби накинути? я таке неодноразове в житті бачу - ті, що не роблять, дуже полюбляють критикувати
1. Хто ж вам признается что боится выходить на улицу? Мне мой кум не признается. Выдумывает всякую фигню. На прошлой неделе был опыт( сложно описать чтобы быть понятным) Сделал вывод, что мужиков на самоизоляции значительно больше, чем я предполагал. В разы. 2. По фондам... донатам. Ну вот такой я человек, не доверяю, не верю в бескорыстность...подробно не зная кто это на самом деле? Этих по Киевраде знаю. Доверие есть. https://svoboda.army/
а воно видно - людина сидить вдома чи веде звичайне життя. про свій досвід, який дозволяє виявляти чоловіків на самоізоляції, краще не треба. хоча в ТЦК буде цікаво знати
а з приводу довіри. як на мене, це людина по собі судить - нікому не вірять саме ті, хто за можливістю й сам кине. а я допомагаю людям безкорисно, й гадаю інші теж так роблять (не всі звісно)
fler написав:Посмотрим, какие выводы сделают эти люди после отмены пособий беженцам за границей и куда повернет их дорога.
Одни люди органично интегрируются в западный мир, других европейская цивилизация отрыгивает из себя как несвежий гнилой продукт. Даже не знаю как относится к людям учитывающим пособие в своих жизненных планах. Удивлен, что у такой состоятельной дамы есть место для пособия в голове.
"какой слог" якраз ті люди, які планують інтегруватися, перший рік життя витрачають на вивчення мови завдяки допомозі. а ті, що відразу без допомоги, ті органічно інтегруються клінінг, мувінг, й потім все одно фудстемпінг
Навіщо йти в клінінг або мувінг, якщо можна влаштуватись в ІТ і нормально заробляти?
UA написав:Одни люди органично интегрируются в западный мир, других европейская цивилизация отрыгивает из себя как несвежий гнилой продукт. Даже не знаю как относится к людям учитывающим пособие в своих жизненных планах. Удивлен, что у такой состоятельной дамы есть место для пособия в голове.
"какой слог" якраз ті люди, які планують інтегруватися, перший рік життя витрачають на вивчення мови завдяки допомозі. а ті, що відразу без допомоги, ті органічно інтегруються клінінг, мувінг, й потім все одно фудстемпінг
Навіщо йти в клінінг або мувінг, якщо можна влаштуватись в ІТ і нормально заробляти?
Щас вже побігли сотні тисяч клінерів і муверів в айтішечку входить. Там і так досі стагнація, по всьому світу крім хіба що латаму та Індії
UA написав:Одни люди органично интегрируются в западный мир, других европейская цивилизация отрыгивает из себя как несвежий гнилой продукт. Даже не знаю как относится к людям учитывающим пособие в своих жизненных планах. Удивлен, что у такой состоятельной дамы есть место для пособия в голове.
ІТ звісно круто. але не знаю ЖОДНОГО випадку, щоб людина не дотична до ІТ, саме за кордоном пішла в ІТ. в ІТ треба починати в Україні, а там вже дивитися можливості за кордоном. та й взагалі, що таке успішне ІТ - це сеньйор. а скільки тих сеньйорів
Shaman написав:більшість людей кого я знаю, просто роблять свою роботу - працюють, час з сім'єю проводять. так, добровольцями не йдуть. але в них це життя не зводиться до "як страшно жити" й не звинувачують в цьому кого завгодно, але не себе...
Ну так не всі працюють в ДТЕК і мають бронь як Ви. Як кажуть: "Місце сидіння визначає точку зору".
BIGor написав:Навіщо йти в клінінг або мувінг, якщо можна влаштуватись в ІТ і нормально заробляти?
ІТ звісно круто. але не знаю ЖОДНОГО випадку, щоб людина не дотична до ІТ, саме за кордоном пішла в ІТ. в ІТ треба починати в Україні, а там вже дивитися можливості за кордоном. та й взагалі, що таке успішне ІТ - це сеньйор. а скільки тих сеньйорів
Візьмемо наприклад вчителів або лікарів - вже більшість влаштовані. Лікарі в Польщі заробляють на рівні або більше ніж ІТ.
Shaman написав:більшість людей кого я знаю, просто роблять свою роботу - працюють, час з сім'єю проводять. так, добровольцями не йдуть. але в них це життя не зводиться до "як страшно жити" й не звинувачують в цьому кого завгодно, але не себе...
Ну так не всі працюють в ДТЕК і мають бронь як Ви. Як кажуть: "Місце сидіння визначає точку зору".
наскільки знаю, бронь дають, наприклад, в паливно-енергетичному комплексі без питань, навіть 100% військовозобовязаних, здається. і там некомплект. що заважало влаштуватися якимось слюсарем туди (газ чи енергетика)? чи руки не такі? чи хочеться і сісти і рибку зїсти?
а ще ж є оборонпром, де іт реально згодилися б. але ж в польщі краще ж.
Я про другое задумался, в случае окончания боевых действий.
Куда девать будет государство миллионы беженцев и военных? Причем, даже при условии выхода на границы 91 года. Работы нет, жилья нет. Как всех обеспечить работой и жильем?
Я уже не говорю про варіант, когда Рашка откусит кусок нашей страны.