|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 11 лис, 2024 00:01
Буквально ще місяць тому Залужний особисто заявив, що Україна буде готова мобілізувати жінок, аби не допустити війни в Європі. Як гадаєте, з такими обіцянками - багато за нього проголосують на виборах?
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 лис, 2024 00:03
_hunter написав:А что, есть какие-то пусть не "супер", но хотя бы просто достижения? - вроде как просто проходной генерал, которых в любой армии - куча...
Тут кожен сам оцінює. Багато хто (і я в тому числі) рахують його рятівником України в перший рік війни, особливо в момент нападу. Коли після оманських договірняків наші керманичі були впевнені, що ніякого вторгнення не буде і не сильно готувалися. А Залужний таємно готувався. Але можливо на його місці будь-який генерал впорався б так само, або навіть краще. Така думка також має місце, проте я її не розділяю.
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 11 лис, 2024 00:06
budivelnik написав:б - якщо людина в Європі отримує пенсію від Європи чи буде заморочуватись і платити 15 євро за переказ з України 70 євро?
А хіба це обов'язково - її переказувати? Людина в Європі може отримувати на рахунок в Україні, навіть якщо не є резидентом. Процедура відкриття рахунків нерезидентам, начебто, існує, хоча в багатьох банках із цим будуть складнощі. Відповідно до статті 4 Конституції України в Україні існує єдине громадянство.
Після реформи 2000-якогось там року пенсія обчислюється і виплачується на підставі страхового стажу і страхових внесків, а не громадянства. Я припускаю, що держава в запалі економії державних коштів може українців за кордоном і позбавити такого щастя (а багато хто в середині це радісно підтримає), але це не більше (але й не менше) ніж черговий 401-й спосіб яким держава може відібрати в громадянина те, що йому належить. Нічого унікального. Ну і, звісно, очевидні складнощі повинні бути в пенсіонерів, що знаходяться, а отже і співпрацюють, з державою-агресором. Хоча в реальності якраз там знаходяться шляхи "вирішити питання". Якщо договору про визнання пенсій немає - то пенсії не буде.
Ні, це переказу у місцевість проживання пенсіонера не буде, а сама пенсія повинна нараховуватись і виплачуватись в спосіб, що буде можливим, наприклад на рахунок в українському банку.
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 632 раз.
- Подякували: 501 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Пон 11 лис, 2024 00:06
The_Rebel написав: Wirująświatła написав:хотите верьте что следующий президент с риторикой продолжения войны и возвращения территорий имеет шанс. Залужный не согласится признать оккупированные территории русскими , то с чем воевал. Дальше думайте. Будет выбран тот кто согласится, иначе новая война. План Трампа (если путен его примет) имеет далекоидущие политические последствия. Странно что вы этого не понимаете.
Я розумію це, але нема зараз популярного політика з риторикою "зійтися посередині". Це міг би бути умовний "Мураєв", але вони всі виїхали давно. Ще був Разумков, у нього до речі до виборів була досить проросійська позиція (принаймні так сприймався), навіть з російської мови довго не хотів переходити, але зараз він зайшов у патріотичну нішу і плюс рейтинг втратив суттєво.
Я просто теперь не вижу логики. Развалить всю страну, чтоб потом надеяться на условного Мураева. Тогда вопрос, а что мы сделали такого в период с 14 до 24 годов, что заплатили такую цену?
-
Andrey2512
-
-
- Подякував: 79 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 лис, 2024 00:09
Wirująświatła написав:моделируем ситуацию, перемирие, выборы. Залужный в своей речи говорит а) мы будем продолжать борьбу чего бы нам это не стоило, даже лопатами (кто за это проголосует, кроме чиновников с возможностью красть на госзакупках?) или б) нам надоело воевать теперь мы будем дружить с рф. Имхо он сам откажется. Потому что ему нечего предложить. Не та ситуация чтобы продолжать махать шашкой. Презом будет "случайный человек", который пообещает длительный мир. Случайный в кавычках чтобы не называть вероятных фамилий.
А за нього не з точки зору продовження війни можуть проголосувати. А з точки зору побудови надійної оборони вже після укладення трампівського миру. Вибори ж уже логічніше буде тоді провести. І навіть Захід буде зацікавлений у такій кандидатурі, щоб не прийшов знову якийсь телепень, який розмінує новий умовний "Чонгар"
-
The_Rebel
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 11 лис, 2024 00:15
В послевоенное время я бы выбрала именно генерала выстоявшего атаку первой армии мира и обеспечившего переговоры, что британские войска на подконтрольной территории Украины являются гарантией дальнейшего ненападения. Забужко, если пожелает, тоже может представлять культурный послевоенный фронт. Учитывая сколько Бетонов уедут за дешёвой польской электроэнергией, будет интересно наблюдать. Но пока, смотря на самого Трампа и людей которых он выбирает, война в старой Европе ещё никогда не была столь реальна.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 лис, 2024 00:19
Andrey2512 написав:Тогда вопрос, а что мы сделали такого в период с 14 до 24 годов, что заплатили такую цену?
Просто по приколу.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Пон 11 лис, 2024 00:22
Andrey2512 написав:Я просто теперь не вижу логики. Развалить всю страну, чтоб потом надеяться на условного Мураева. Тогда вопрос, а что мы сделали такого в период с 14 до 24 годов, что заплатили такую цену?
Таке враження, що країну розвалювали ми, а не пуйло і орки. Колись були такі могутні країни як Київська Русь та Візантія. І обидві розвалили орки зі сходу, але вони собою прикрили більш західні держави. І потім можна говорити, що була роздробленість, невизначеність курсу і тп., а ті західні держави були більш розвинені, згуртовані, цілеспрямовані і тп., але я думаю будь умовна Польща чи Франція на місці Києва чи Константинополя, то так само би пали і вже за них забули б
-
The_Rebel
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 11 лис, 2024 00:27
UA написав: stm написав:Рано вообще об этом говорить.
Стабильно необучаемая.
Вы мне тоже нелицеприятны. Но по вашим словам вы ушли из бизнеса. Пенсия - это читать книги, Кейнса, например, и всё знать лучше всех.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 лис, 2024 00:30
Wirująświatła написав: UA написав:Думаю на следующих выборах Арестович наберет 73%, на втором месте будет Залужный.
Президентом Украины может быть избран гражданин Украины, который достиг 35 лет, имеет право голоса, проживает в Украине на протяжении десяти последних перед днем выборов лет и владеет государственным языком
Арестович мимо
Я уже считаю его предвыборный бюджет. Сколько через группу Фирташа - Лёвочкина - Бойко из рф нальют? Зе был проросиийский кандидат если кто забыл. Зе в кругу друзей
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1