|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 28 гру, 2024 13:29
The_Rebel написав:Конкретно прізвища назвати? Саламатин, Лебедев - росіяни міністри оборони України. Останній був навіть на святкуванні з приводу захоплення Криму у 2014 році у кремлі. То як на вашу думку він розвивав чи знищував армію?
Те, що рфія зберігала свій вплив в Україні, це наявне. Але зрозуміло, що і різко позбавитись його можна було тільки через Майдан. Ціна за віконцем... Похід за Ферарі дорого коштує.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 гру, 2024 13:34
detroytred написав: The_Rebel написав: А не хочете розглянути інший варіант (зважаючи на факти, а не домисли), що було якраз навпаки - так він замилював очі українцям і європейцям, а сам продавав все Росії, розставляв їх людей та готувався стати місцевим довічним князем і це стало очевидним лише у момент підписання, де вже ніяк не можна було відмазатися
Не хочу. Бо сміх -- це отакий рух під рфію через реалізацію євроінтеграційних процесів. Це як видаляти гланди через попу... Він би одразу почав рухати Україну в бік рфії. А не до розмахування навіть Донбасом європрапорів.
Так він одразу і почав рухатися в бік росії. Де ви побачили рух на захід я зрозуміти не можу. Поставивши росіян на ключові посади та продаючи їм заводи? Ну назвіть мені якесь суттєве проєвропейське рішення яника. Його наступник, наприклад, вдався в іншу крайність - набирав литовців та (на той час проєвропейських) грузинів. Але принаймні по цьому вектор було чітко видно.
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 220 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 28 гру, 2024 13:38
detroytred написав:Ціна за віконцем...
То понятно. Толку-то..Прошлое не имеет смысла,кроме как выводы делать, но тут выводы поздно делать.
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 43 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 гру, 2024 13:43
не доповів про бойову обстановку?
на Оболоні
-
Hotab
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2532 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Суб 28 гру, 2024 13:47
Hotab написав:не доповів про бойову обстановку?
на Оболоні
Твій оперативний район на час війни в Румунії
-
UA
-
-
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2368 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
1
Додано: Суб 28 гру, 2024 13:49
The_Rebel написав:Так він одразу і почав рухатися в бік росії. Де ви побачили рух на захід я зрозуміти не можу. Поставивши росіян на ключові посади та продаючи їм заводи? Ну назвіть мені якесь суттєве проєвропейське рішення яника. Його наступник, наприклад, вдався в іншу крайність - набирав литовців та (на той час проєвропейських) грузинів. Але принаймні по цьому вектор було чітко видно.
Про цю дію вже декілька разів згадувалось --- реалізація умов для євроасоціації. Залишалось лише підпис поставити. Хотів би до рфії, то рухав би в Тайожний союз. За великим рахунком Янук хотів бути ні там, ні там остаточно. Але рух напрямку позначив! Оті лєбєдеви тощо були гарантією для рфії, що миттєво-швидко Україна не опиниться в Європі. Євронапрямок та європісні були гарантією для янеків, що миттєво-швидко Україна не опиниться в рфії. Хтось схотів швидко в Європу. Чудово. Але й ціна відповідна.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 28 гру, 2024 14:02, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 гру, 2024 13:56
detroytred написав: The_Rebel написав:Так він одразу і почав рухатися в бік росії. Де ви побачили рух на захід я зрозуміти не можу. Поставивши росіян на ключові посади та продаючи їм заводи? Ну назвіть мені якесь суттєве проєвропейське рішення яника. Його наступник, наприклад, вдався в іншу крайність - набирав литовців та (на той час проєвропейських) грузинів. Але принаймні по цьому вектор було чітко видно.
Про цю дію вже декілька разів згадувалось --- реалізація умов для євроасоціації. Залишалось лише підпис поставити.Хотів би до рфії, то рухав би в Тайожний союз.
Ну і як тут не усміхнутися. Так часто хлопці дівчат розводять, щоб отримати те що хочуть. А потім шукай вітра в полі. "Обіцяв, не значить одружиться" як кажуть 
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 220 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 28 гру, 2024 14:09
The_Rebel Чому Ви інестували в нерухомість Південної Угорщини, спецом ближче до Сербії (китайсько-російської проксі), але Україїна на Вашу думку, повинна була стати по-євпропейськи слухняною другою Латвіею, плюнути на свою транзитність і економічні інтереси ? The_Rebel написав:Перспективним, на мою думку, є район біля кордону з Сербією, бо його зараз активно розвивають і він буде входити в "китайський шлях", при цьому там ще не такі захмарні ціни як на заході країни. Я взяв трохи східніше цього району, просто попався хороший варіант з ремонтом. Але подумую ще над "каваліркою" десь в районі Сегеду/Дебрецена
-
fox767676
-
-
- Заблокований
- Подякував: 425 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 гру, 2024 14:22
UA написав: Hotab написав:не доповів про бойову обстановку?
на Оболоні
Твій оперативний район на час війни в Румунії
І там теж. На заводі Airbus, де ремонтують «Ленд-ліз» А ти пивко посасував на Оболоні? Далі Оболоні «воювати» не відпустили квартири під здачею, де гроші самі себе з орендарів не зберуть? 
-
Hotab
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2532 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Суб 28 гру, 2024 14:25
detroytred написав: andrijk777 написав:Тому "ситуація з продовженням кожного дня війни" на 4 день війни - це брєд. Я впевнений такими питаннями наша влада тоді не задавалась.
А я впевнений, що розмови-перемовини (але в іншому форматі) були ще навіть до вторгнення. Уявіть. На четвертий же день перейшли до нового отого формату. Дивно, що не в перший же.
Погоджуюсь. Ця мисля давно сидить в моїй голові. Але це попахує зрадою на самому вищому рівні. Внаслідок цих "розмови-перемовин" загинули вже сотні тисяч. Якщо не зрадою то дуже великим прорахунком влади, фактично катастрофічним прорахунком. Але треба факти. Щоб таке заявляти треба факти. Боюсь фактів може і не бути ніколи. Замнуть. Тим більше це зам'яти дуже вигідно російській стороні.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Суб 28 гру, 2024 14:31, всього редагувалось 1 раз.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
|