|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 28 гру, 2024 14:25
sashaqbl написав: detroytred написав:Ви перестрибуєте з неправильного самого принципу функціонування ліфту на несправність. В справному армійському ліфті молоді талановиті їдуть вгору аж гай шумить. В менш 30 років комбриги тощо. За десять років з солдат вже давно комбати.
Але проблема в тому, нерозумні й недосвідчені не йдуть вниз, як мали б. В кращому випадку, для них шукають тепле місце де від них буде трохи менше шкоди.
Те, що ліфти потребують починки, безумовно. Автоматичних поки не вигадали. Ліфти працюють саме так, як бажають управлінці. Цими ліфтами. Вся панель керування саме в їх ручонках.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 гру, 2024 14:29
The_Rebel написав:Конкретно прізвища назвати? Саламатин, Лебедев - росіяни міністри оборони України. Останній був навіть на святкуванні з приводу захоплення Криму у 2014 році у кремлі. То як на вашу думку він розвивав чи знищував армію?
Те, що рфія зберігала свій вплив в Україні, це наявне. Але зрозуміло, що і різко позбавитись його можна було тільки через Майдан. Ціна за віконцем... Похід за Ферарі дорого коштує.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 гру, 2024 14:34
detroytred написав: The_Rebel написав: А не хочете розглянути інший варіант (зважаючи на факти, а не домисли), що було якраз навпаки - так він замилював очі українцям і європейцям, а сам продавав все Росії, розставляв їх людей та готувався стати місцевим довічним князем і це стало очевидним лише у момент підписання, де вже ніяк не можна було відмазатися
Не хочу. Бо сміх -- це отакий рух під рфію через реалізацію євроінтеграційних процесів. Це як видаляти гланди через попу... Він би одразу почав рухати Україну в бік рфії. А не до розмахування навіть Донбасом європрапорів.
Так він одразу і почав рухатися в бік росії. Де ви побачили рух на захід я зрозуміти не можу. Поставивши росіян на ключові посади та продаючи їм заводи? Ну назвіть мені якесь суттєве проєвропейське рішення яника. Його наступник, наприклад, вдався в іншу крайність - набирав литовців та (на той час проєвропейських) грузинів. Але принаймні по цьому вектор було чітко видно.
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 28 гру, 2024 14:38
detroytred написав:Ціна за віконцем...
То понятно. Толку-то..Прошлое не имеет смысла,кроме как выводы делать, но тут выводы поздно делать.
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 гру, 2024 14:43
не доповів про бойову обстановку?
на Оболоні
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Суб 28 гру, 2024 14:47
Hotab написав:не доповів про бойову обстановку?
на Оболоні
Твій оперативний район на час війни в Румунії
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2341 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Суб 28 гру, 2024 14:49
The_Rebel написав:Так він одразу і почав рухатися в бік росії. Де ви побачили рух на захід я зрозуміти не можу. Поставивши росіян на ключові посади та продаючи їм заводи? Ну назвіть мені якесь суттєве проєвропейське рішення яника. Його наступник, наприклад, вдався в іншу крайність - набирав литовців та (на той час проєвропейських) грузинів. Але принаймні по цьому вектор було чітко видно.
Про цю дію вже декілька разів згадувалось --- реалізація умов для євроасоціації. Залишалось лише підпис поставити. Хотів би до рфії, то рухав би в Тайожний союз. За великим рахунком Янук хотів бути ні там, ні там остаточно. Але рух напрямку позначив! Оті лєбєдеви тощо були гарантією для рфії, що миттєво-швидко Україна не опиниться в Європі. Євронапрямок та європісні були гарантією для янеків, що миттєво-швидко Україна не опиниться в рфії. Хтось схотів швидко в Європу. Чудово. Але й ціна відповідна.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 28 гру, 2024 15:02, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 гру, 2024 14:56
detroytred написав: The_Rebel написав:Так він одразу і почав рухатися в бік росії. Де ви побачили рух на захід я зрозуміти не можу. Поставивши росіян на ключові посади та продаючи їм заводи? Ну назвіть мені якесь суттєве проєвропейське рішення яника. Його наступник, наприклад, вдався в іншу крайність - набирав литовців та (на той час проєвропейських) грузинів. Але принаймні по цьому вектор було чітко видно.
Про цю дію вже декілька разів згадувалось --- реалізація умов для євроасоціації. Залишалось лише підпис поставити.Хотів би до рфії, то рухав би в Тайожний союз.
Ну і як тут не усміхнутися. Так часто хлопці дівчат розводять, щоб отримати те що хочуть. А потім шукай вітра в полі. "Обіцяв, не значить одружиться" як кажуть 
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 28 гру, 2024 15:09
The_Rebel Чому Ви інестували в нерухомість Південної Угорщини, спецом ближче до Сербії (китайсько-російської проксі), але Україїна на Вашу думку, повинна була стати по-євпропейськи слухняною другою Латвіею, плюнути на свою транзитність і економічні інтереси ? The_Rebel написав:Перспективним, на мою думку, є район біля кордону з Сербією, бо його зараз активно розвивають і він буде входити в "китайський шлях", при цьому там ще не такі захмарні ціни як на заході країни. Я взяв трохи східніше цього району, просто попався хороший варіант з ремонтом. Але подумую ще над "каваліркою" десь в районі Сегеду/Дебрецена
-
fox767676
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 176 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 гру, 2024 15:22
UA написав: Hotab написав:не доповів про бойову обстановку?
на Оболоні
Твій оперативний район на час війни в Румунії
І там теж. На заводі Airbus, де ремонтують «Ленд-ліз» А ти пивко посасував на Оболоні? Далі Оболоні «воювати» не відпустили квартири під здачею, де гроші самі себе з орендарів не зберуть? 
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3