Hotab написав:Але якщо закликати ховатись, ще можна закликати до перевороту в країні.. Якщо недодронщику приходити і казати «гей , воїни, кидайте фронт, вас все одно чекає амністія», то звичайно що ліфт швидко впаде.
навіть ті хто на фронті вже вголос кажуть що з сортами дурня коїться. а ви робіть вигляд що проблема в тих хто ховається.
Hotab вам уже, в общем-то, достаточно ответил. Добавлю только - да, есть и сортовость, и взятки. Но что поделать, если общество прогнило. Не может же Зеленский стоять в кабинете каждого начальника ТЦК (и не только) и следить, чтобы тот не "решал вопросы". Да, можно расстрелять пару-тройку таких начальников, авось поможет. В принципе. Но у нас же не "сталинский режим", как-никак демократия. Деваться-то некуда. Вариантов нет. Остаётся вылавливать ухилянтов. Так они чуть позже становятся сзчешниками. Вечный вопрос: "Что делать?".
Багатопенісні лендлорди продають пул квартир , який їх годував власне лежачи на дивані, і купують в Європі на ці гроші лише щось для себе. Щоб не жити в оренді. Це точно про «чють»?
А ойтішники, які мали пристойну квартиру з паркінгом під будинком знову згадують як це жити в оренді і копити далі на своє. Це точно «чють»?? Це вимушена міра , яка багатьом навіть з грошима дається через надзусилля. Мотивуючи себе «ну нічого, може хоч діти поживуть без проблем».
Люди тікають з України від високих податків. Не хочуть це все утримувати.
де це в Україні високі податки?
як в нас люблять штампами розмовляти, навіть не розуміючись на цьому...
Да просто только дизель за пару месяцев подорожал с 54,99 до 59,99 ві в курсе на сколько повісился ВП ? Про подорожание овощей вообще говорить неприлично при дамах, тем более про мясо
1 Я ПТУРС запускав - а ти ? 2 Я навіть написав в 1988 році програмку на ПК Львів-яка імітувала запуски ПТУРСів і яка використовувалась замість штатного тренажера який жер 10квт електрики і знаходився в кунгу(займаючи там весь простір) ГАЗ-66
Тому так - я розумію недоліки і переваги а ти ж просто прочитав статейку не маючи ЖОДНОЇ практики ПС ще можу дуже фахово розглядати питання в будівництві як конструктивні так і економічні-бо також маю вищу освіту в цій галузі і 20 річний досвід будівництва Тому ти краще пальці з херами не плутай... може обклеїш одне червоною ізолентою а друге синьою Якщо не дальтонік- то допоможе.
Я про те і кажу, що: - ти запускав ПТУР, тому вирішив, що можеш відсеб'ятити про дрон на оптоволокні; - ти займаєшся дрібним бізнесом, тому вирішив, що можеш відсеб'ятити про ринок країни.
В принципі, норм. Але помилки ти робиш, ще й елементарні. В них тебе і макаю. Бо фахівці викладають інше. А помилки твої, м'яко кажучи, ну дуже наявні. Тому й кажу: якщо не помилки, то ти геній, Нобелівський лаурет тощо.
Я вже веду дуже серйозні переговори з рф щодо завершення війни в Україні, — Трамп
«Я поговорю з путіним і думаю, що ми, можливо, зробимо щось значне», - заявив Трамп
🦉 Слова Буданова і розголошення держтаємниці: СБУ відкрила кримінальне провадження
Після виходу матеріалу "Української правди", де згадувалися слова керівника ГУР МОУ Кирила Буданова на закритій зустрічі у Верховній Раді, слідчі Служби безпеки України відкрили кримінальне провадження за статтею про розголошення відомостей, які становлять державну таємницю.
Джерело: СБУ в коментарі "Українській правді", головна редакторка УП Севгіль Мусаєва
Деталі: Як наголошують у пресслужбі СБУ, відповідне провадження, відкрите 28 січня, стосується осіб, яким ці відомості були безпосередньо довірені під час проведення закритого, із грифом таємно, засідання Верховної Ради України.
Багатопенісні лендлорди продають пул квартир , який їх годував власне лежачи на дивані, і купують в Європі на ці гроші лише щось для себе. Щоб не жити в оренді. Це точно про «чють»?
А ойтішники, які мали пристойну квартиру з паркінгом під будинком знову згадують як це жити в оренді і копити далі на своє. Це точно «чють»?? Це вимушена міра , яка багатьом навіть з грошима дається через надзусилля. Мотивуючи себе «ну нічого, може хоч діти поживуть без проблем».
може спочатку дати волю, щоб відчули на собі як тяжко жити далі на захід від Ужгорода, і потім приповзли благати неньку взять обратно
Опасно - "внезапно" может оказаться, что надзусилля нужны не такие уж и большие..
detroytred написав:Ну і що тобі заважає підставити "захист Батьківщини"?
Куля в лоба в посадці, пастор набиває набої під Курахово? юлля у шпиталі медсестрой? Кравчук с Кучьмой повесились ? нет , но вступили в батальон Монако