|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 03 лют, 2025 16:08
Дюрі-бачі написав: konstantin kirovograd написав:Если он есть коллега то зачем людей ловить на улицах если можно призвать.
Мільйони українців просто ховаються від мобілізації, без відстрочок, без офіційної роботи...
Если они выбрали прятаться то как их можно призвать.никак.Они свой выбор сделали. А если рф у себя мобилизацию проведут то чем мы перекроем. Ещё и это фрик Трамп вообще доверия не внушает-х.. он что нам даст.
-
konstantin kirovograd
-
-
- Подякував: 60 раз.
- Подякували: 257 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 03 лют, 2025 16:10
барабашов написав: Дюрі-бачі написав: konstantin kirovograd написав:Если он есть коллега то зачем людей ловить на улицах если можно призвать.
Мільйони українців просто ховаються від мобілізації, без відстрочок, без офіційної роботи...
И да и нет. Те кто краны дома с унитазами вам ремонтирует, в такси баранку крутит, тачку тягает, да наконец суши с пиццей крутит - все они НЕ работают? Всё равно по любому либо ФОП надо открывать либо на ФОП вкалывать. Проверки даже по точкам, что братки поставили и где азеры шаурму крутят, ходят регулярно. Хотя может тачку и без ФОПа толкают. И обои клеют с плиткой.
ФОП не даёт бронь.
-
konstantin kirovograd
-
-
- Подякував: 60 раз.
- Подякували: 257 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 03 лют, 2025 16:13
Дюрі-бачі написав: konstantin kirovograd написав:Если он есть коллега то зачем людей ловить на улицах если можно призвать.
Я не понял -- СОЧ -- табу на этом форуме? -- или снова тихушник проснулся?
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 03 лют, 2025 16:14
konstantin kirovograd Якщо б реально боялись то дали б багато зброї а не по чайній ложці. Ось Прибалти реально бояться, Польща трохи.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 лют, 2025 16:14
барабашов написав:Хотя может тачку и без ФОПа толкают. И обои клеют с плиткой.
ФОП якщо не має найманих працівників, то не має нічого до ТЦК. Тобто він собі працює і хер його хто троне поки на вулиці не хапнуть. На жаль влада, замість того, щоб проводити мобілізацію в цивілізованому руслі з математичними обрахунками, вибрала шлях хабарницьтва і хапання. Так що ФОПам нічого боятися
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 лют, 2025 16:28
Никому я здесь не нужен Здесь никто не приласкает Если в чём — то провинился ротный строго отругает.
У меня есть друг хороший За него я грудью встану Он на свете самый лучший Но не заменит он мне маму.
В доме где то в тылу В окне горит яркий свет Там вся семья собралась за столом Праздником город согрет.
Дети под ёлкой подарки найдут Их подарил Дед Мороз Только как и в прошлом году Бойцам он ничего не принёс.
Никому я здесь не нужен Здесь никто не приласкает Если в чём — то провинился ротный строго отругает.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 03 лют, 2025 16:28
konstantin kirovograd написав:Если они выбрали прятаться то как их можно призвать.никак.Они свой выбор сделали.
Я все ще чимало людей знаю, які готові змінити свій вибір. А щодо мобілізації, то прийняли правильний закон, але самі його не виконують. ИМХО поліція мала б нормально займатись розшуком і хоча б раз на день проходитись по адресах проживання і найближчих родичах, а не ТЦК бусифікацією.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 03 лют, 2025 16:30
Дюрі-бачі написав:Я все ще чимало людей знаю, які готові змінити свій вибір. А щодо мобілізації, то прийняли правильний закон, але самі його не виконують. ИМХО поліція мала б нормально займатись розшуком і хоча б раз на день проходитись по адресах проживання і найближчих родичах, а не ТЦК бусифікацією.
Абсолютно згоден.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 лют, 2025 16:31
sashaqbl Я по поводу миллиона(-ов) без работы(как то засвеченной в налоговой) отвечал Константину-кировоград. Что мало где и кто без подушки безопастности залёг на дно. Конечно такие люди есть и их много, но далеко не миллион(-ы) Вы ж тоже в сфере IT как ФОП вроде работали и военку в середине 90х оканчивали, вас бусификнули старлеем запаса в 23м или сами в 22м пошли? Знаете некоторые нюансы работы ФОПом не в вашей сфере, которое делает из человека раба и на которые мало кто обрашает внимание при отсутствии резкой девальвации и бусификаци унд запаковке на блокпостах потому что ты "в розыске" ?
Востаннє редагувалось барабашов в Пон 03 лют, 2025 16:36, всього редагувалось 1 раз.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 лют, 2025 16:34
барабашов написав:Вы ж тоже в сфере IT кае ФОП вроде работали и военку в середине 90х оканчивали, вас бусификнули старлеем запаса в 23м или сами в 22м пошли?
Я ще з тих, кому повістки видавали. І не старлей, а мамлєй. А мобілізовували солдатом. Людей, яких можна відправити на фронт - овердофіга. Інша проблема - що цим треба зайнятися зверху, а не перекладати на роти охорони ТЦК, які служать за 20 тис. Я якраз написав, що дофіга ФОПів, які засвітилися в податковій. В Україні 2 млн. ФОпів. Нехай тисяч 500 з них військовозобовязані. Ще тисяч 300 студентів 25+. Тисяч 500 - хлопці 20-25 років. Думаю, не менше мільйона-півтора - таких, які "залягли на дно".
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
|