fler написав:hunter, сідай, два! Група "Продовольчі товари та с/г продукція" у загальному експорті мала частку 53% (2022р), 60% (2023р), 59% (2024р). Це підтверджує виділене у вашому пості, але я веду мову про всі галузі. Зростання за 2024 р показали всі товарні групи, крім двох. За 2023 рік всі товарні групи показували "мінус" порівняно з 2022 роком. Що це означає?
Так и я "веду мову про всі галузі" -- просто всю статью цитировать не стал. Да, "показали всі товарні групи" -- остальные -- на проценты. С суммами из разряда -- 100 лямов/год.
Лише одна група має суму плюс-мінус 100 лямів на рік, решта - значно більше, понад половину груп мають мільярди доларів на рік. Ви б хоч ознайомилися з цифрами до того, як вступати у дискусію, хоча з вами таке часто буває, майже завжди.))
и конец 80х тоже. когда за любой мелкой фигней типа школьной формы ездили в москву. Но ситуации разные, в ссср дала сбой плановая экономика, деньги и внутреннее производство было. Школьную форму или пошили меньше чем нужно или не завезли в какие то города, кто то по распредению забыл или напутал.
ЛАД написав:Люди не "выполняют нужную обществу работу" без оплаты их труда. Сейчас это принято делать деньгами.
какая проблема напечатать денег? если нам резко обрежут помощь, так же резко упадёт и импорт. И наконец на базаре появятся украинские трусы, вместо турецких и китайских. Пока люди хотят кушать они будут работать. Потому что бесплатно еду не дают. Западная помощь на необходимость питаться не влияет.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 12 лют, 2025 23:14, всього редагувалось 1 раз.
Господар Вельзевула написав:Вы всегда интересно пишете.Пишите,конечно. Предополагаю что ходят по домам и соседей опрашивают?
yama написав:дуже цікаво , можна навіть в приват і якщо можна детально !
Тож, розказую про трьох...
1й - сидів вдома з мамою щось 2-3міс. Прийшли додому до нього і, заставши його вдома - забрали в тцк. Потім відправили на навчання... - а через 2 тижні він втік... Зараз працює на будові, орендує житло...
2й - сидів в селі з батьками... Навідався туди участковий(десь за місяць часу після сзч) Поговорив з батьками на подвір'ї... А побратим в цей час був у хаті Попитав участковий батьків, чи знають, де їх син зараз?(його батьки кажуть, що не знають) Запитав, чи мають з ним зв'язок?(ті кажуть, що не мають зв'язку) Та й все, пішов... Ще за місяць - знову приходили, знову розпитували... Але побратим вже був перебрався до Львова на орендовану квартиру. І все, вже за 7міс. - про нього ніхто не питає. Телефон від чужих номерів - не підіймає!
3й - живе на орендованій квартирі з сім'єю. Каже, що ніхто ще за півроку не приходив до його батьків де він приписаний... Лише зателефонували йому через місяць з тцк... - а далі він теж перестав піднімати телефон від чужих номерів. І от каже, недавно, зателефонували йому з якогось номера двічі. Він, звісно, телефон не підняв. Тоді зателефонували його дружині і сказали, що вони з поліції(назвались районною поліцією, до якого належить село побратима, де він приписаний) Сказали його дружині, що до них звернулись з ВЧ, що її чоловік пішов в сзч, чи вона в курсі справи? Чи знає, де він є? Чи має з ним зв'язок? Вона їм сказала, що нічого не в курсі сзч... що її чоловік десь в Донецькій області, що зв'язок з ним має, але тільки переписується і то іноді, бо там поганий зв'язок...
Ну от якось так працює ТЦК і поліція... - "в поті чола!"
Тобто, твої "побратими" - це СЗЧ-шники Не розказуй про "кицю"
І ти ще докоряєшь, що ТЦК та поліція не так працює
А коли почнуть так працювати, будешь волати про закон, про права Чекаю )
konstantin kirovograd написав:Все поняли что я имел ввиду кроме тебя. Я бы хотел полицию на Приусах как было в начале этой риформы-улыбающихся девочек и ребят в форме готовых помочь как американские полицейские у которых лозунг МЫ СЛУЖИМ И ЗАЩИЩАЕМ а не то что сейчас.
Увы, улыбающиеся мальчики и девочки очень быстро разбили почти все Приусы. Лозунга мало - нужна еще и подготовка. Помочь, они и были готовы, но ничего не умели.
Попытались скопировать красивую картинку, причем быстро. Вполне естественно, что это не получилось. Особенно плохо удавалось регулирование движения ночью: жезлы отобрали, потому что в Америке регулируют руками, а про такую мелочь как светоотражающие перчатки им никто не сказал...
Я согласен, чтобы мне не улыбались, но знали свое дело.
Успіх написав:Телефон від чужих номерів - не підіймає!
а если поднимет а там тцкашники, что случится?
Ну, напевно побратими вирішили, щоб їх зайвий раз не дратували по телефону
я поднимаю трубку всегда, но кто бы ни был (кроме знакомых) говорю это не я, он сейчас не может разговаривать, что ему передать. И это еще довоенная привычка. Если звонок по делу говорю извините это всё таки я. А пустые звонки заканчиваются за 10 секунд.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 12 лют, 2025 22:48, всього редагувалось 3 разів.
fler написав:hunter, сідай, два! Група "Продовольчі товари та с/г продукція" у загальному експорті мала частку 53% (2022р), 60% (2023р), 59% (2024р). Це підтверджує виділене у вашому пості, але я веду мову про всі галузі. Зростання за 2024 р показали всі товарні групи, крім двох. За 2023 рік всі товарні групи показували "мінус" порівняно з 2022 роком. Що це означає?
Так и я "веду мову про всі галузі" -- просто всю статью цитировать не стал. Да, "показали всі товарні групи" -- остальные -- на проценты. С суммами из разряда -- 100 лямов/год.
Лише одна група має суму плюс-мінус 100 лямів на рік, решта - значно більше, понад половину груп мають мільярди доларів на рік. Ви б хоч ознайомилися з цифрами до того, як вступати у дискусію, хоча з вами таке часто буває, майже завжди.))
Было бы что "изучать":
В тройку наиболее экспортируемых из Украины товаров вошли: продовольственные товары — $24,6 млрд металлы и изделия из них — $4,4 млрд машины, оборудование и транспорт — $3,5 млрд