fox767676 написав:Лося треба фіксити навесні 2014 поки не виріс до величезних розмірів
Если уж лезть глубоко в историю, его надо было фиксить в 91. Тогда это имело смысл и было значительно проще. Без чужой военной базы на собственной территории у нас был шанс вступить в ЕС и НАТО.
Вот только история не терпит сослагательного наклонения. По крайней мере, пока не придумали машину времени.
Наличие чужой военной базы на собственной территории не являлось основным препятствием для вступления ни в ЕС, ни в НАТО.
тоді вигризли незалежності по-максимуму ні демократи, ні республіканці тоді не сприймали Україну як повноцінну країну а були закохані в московьких демократів я сьогодні постив виступ байдена 1991
Московские демократы разлива после 1985 и до начала 00-х (может, чуть раньше) были совсем неплохи. Вот только не сумели удержаться у власти. Им не повезло - цены на нефть начали подниматься уже в 00-х, а в 1998 ещё и упали. И их подкосил кризис 1998.
ЛАД разве что Кох, и то потому что немец остальные про бабло и вели путина к власти его духовный отец - Собчак, с самого навачала так ненавидел украинцев, как путин только начала где-то с 2022
Hotab написав:ЛАД там хіба не 3 цифри? - заг. ВВП - ВВП на душу - ВВП по покуп. спроможності (теж на душу)
Да хоч двадцять цифр. Навіть не дивився. Там предметом було, що Флер закинула ЛАДу, щоб він задумався, як оркостан з 11 місця за рік на 4 перемістився (по одному показнику).
ЛАД спростував. Пояснивши в чому накосячила Флер. В своїй претензії.
- США отримують доступ в Україні до рідкоземельних металів та інших копалин даром! - з раші знімають санкціїї (і можливо розблоковують заморожені 300 ярдів)
- а що отримує Україна в цій схемі?
Схемы ещё нет, пока только озвучены хотелки. Чисто теоретически, наличие мощного финансового интереса США должно дать определенную защиту. Кроме того, это может дать определенный толчок в развитии.
Если отбросить эмоции, что достаточно тяжело из-за крайней степени циничности подхода, уход денег из страны будет просто легализован. От того, как наши выводят деньги левыми схемами, никому не легче.
Мне как пацифисту будет достаточно того, что эти ресурсы не достанутся уродам, развязавшим войну.
ось тут погоджусь повністю - що 99% населення України не отримали-б нічього від тих копалин (літію ті іншго) незалежно від того хто буде власником (олігархи місцеві, олігархи рашистів, або дядько Сем). нажаль тут не Норвегія і не ОАЕ.
Ось я про це вже 2 пости написав, з питання що втрачає простий люд. нічого і дірку від бублика. Тільки у випадку американців вони не просто виведуть на вілли, а ще й дороги/порти зроблять, і ще й товчок може дадуть, а якщо там був ще більший котроль, наприклад судовий? Тут мені приходить тільки до думки що в цій угоді не було безпекових пиріжків для зебанди як написав Орест.
BeneFuckTor написав:Ось я про це вже 2 пости написав, з питання що втрачає простий люд. нічого і дірку від бублика. Тільки у випадку американців вони не просто виведуть на вілли, а ще й дороги/порти зроблять, і ще й товчок може дадуть, а якщо там був ще більший котроль, наприклад судовий? Тут мені приходить тільки до думки що в цій угоді не було безпекових пиріжків для зебанди як написав Орест.
Принципи... *Вісім причин, чому в ОАЕ вийшло. І що може зробити Україна. Якщо вийшло диво в пустелі, то у нас теж є шанс. Головне, не стати для початку «пустелею»* https://nv.ua/ukr/opinion/kijiv-dubay-y ... 52141.html За 2021 рік стаття.
11 місця за рік на 4 перемістився (по одному показнику).
Не все читав сьогодні (майже нічого). По якому саме показнику? Бо отой по паритету купівельної спроможності як по мені то мутноватий. Я бачив багато бідних країн. Життя в них (в тому розумінні як його бачите ви) завжди не дешеве. Інколи навпаки навіть, дорожче набагато ніж в Україні.