Також вартий уваги матеріал The Economist, який розкриває насправді значно гіршу позицію Кремля, ніж наразі подає Путін. Запаси танків вичерпуються, робочої сили бракує, інфляція не зупиняється ― тож у недалекому майбутньому доведеться або різати витрати на війну, або скорочувати зарплати населенню. Якщо ж завершити війну, то ображеною залишиться частина кремлівських еліт, що заробляють на війні, а це відчутний прошарок бізнесменів, які продають на сірому ринку пальне і виконують державні військові контракти. Ці еліти можуть стати в опозицію до Кремля. «Шкода, що Трамп намагається дати Росії шанс виграти тоді, коли в ній назріває серйозна криза, ― підсумовує медіа. ― Варто почекати ще бодай кілька місяців, щоб це стало очевидним».
.........
Возможно, именно поэтому Трамп и торопится.
Востаннє редагувалось ЛАД в Чет 20 лют, 2025 03:55, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:Banderlog Как вы там в нынешние морозы?
Є совіцька пісня. А ми с тобой брат із пєхоти, А лєтом лучше чєм зімой. Геніально. тіки тут зрозумів про шо. В мене +8 + 12. В дежурці А де сплю вода підмерзає. Но це казка, на передку в людей парове не працює, і буржуйок теж нема. Москалі по ночам в нори лізуть , тупо лежанки, хз як вони там а я в куртці но без шапки, трохи зябко.))) Дрони дуже замахують за 20 км в тил нам палять машини щодня.
Да, песня... Быстрее бы уже дальше: С войной закончили мы счёты... Бери шинель - пошли домой. Но сидеть при +8 +12 тоже не сахар, но с передком, конечно, не сравнить.
то не страшно просто має накопітєльний ефект. З помитись проблеми тепла вода є пару годин на тиждень і я попадаю через тиждень. А миюсь зранку і ввечір колодязною. Я хоть раніше і закалявся, но тут надо зібратись з духом кожен раз. Дрони тож не особо мішають, лиш коли поїхати постіратись і в туалет мішають ходити Давить битовуха. Бути чистим і маломальськи дружити з фізкультурою тут вимагає самонасілія над лічностю. Ну і ще хронічний бронхіт, гіпертонія од недосипу і кави з енергетиків та перепрошую пансьтво, поносу) мене воно ще зрідка а народ 2 /3 болящий. Плєсєнь, порохи, сонце бачу хвилин 40 на 2 доби, іще чуть не забув коти кругом по підвалу гадять.)))
Не люблю я це все, хочу сидіти під весняним сонцем з горням вишнику, під вуликом і дивитись як бджоли гвалтують квітучу абрикосу.
Самураї з своєю сакурою і саке з сушами ніц в жизні не шарють
Banderlog написав:........ то не страшно просто має накопітєльний ефект. З помитись проблеми тепла вода є пару годин на тиждень і я попадаю через тиждень. А миюсь зранку і ввечір колодязною. Я хоть раніше і закалявся, но тут надо зібратись з духом кожен раз. Дрони тож не особо мішають, лиш коли поїхати постіратись і в туалет мішають ходити Давить битовуха. Бути чистим і маломальськи дружити з фізкультурою тут вимагає самонасілія над лічностю. Ну і ще хронічний бронхіт, гіпертонія од недосипу і кави з енергетиків та перепрошую пансьтво, поносу) мене воно ще зрідка а народ 2 /3 болящий. Плєсєнь, порохи, сонце бачу хвилин 40 на 2 доби, іще чуть не забув коти кругом по підвалу гадять.)))
Не люблю я це все, хочу сидіти під весняним сонцем з горням вишнику, під вуликом і дивитись як бджоли гвалтують квітучу абрикосу.
Всё понятно, но с какого счастья понос? Может, вода не такая? Когда-то в колхозе такое было. Первые дни стеснялись, а потом выяснили, что у всех. Оказалось из-за воды из колодца. Перешли на другую, стало нормально. А самураи тёмные люди.
Дональд Трамп подвергся широкой критике после того, как в социальных сетях он сравнил себя с «королем» после решения его администрации отменить программу взимания платы за въезд в центр города Нью-Йорка.
В среду, после письма , направленного министром транспорта Шоном Даффи губернатору Нью-Йорка Кэти Хоукул, которым было прекращено соглашение транспортного департамента с Нью-Йорком о новой программе взимания платы за въезд в Манхэттен, Трамп написал в Truth Social:
«ПЛАТА ЗА ПРОБКИ УМЕРЛА. Манхэттен и весь Нью-Йорк СПАСЕНЫ. ДА ЗДРАВСТВУЕТ КОРОЛЬ!»
Затем Белый дом опубликовал цитату Трампа в социальных сетях, сопроводив ее компьютерным изображением Трампа, улыбающегося на фальшивой обложке журнала Time, на котором он надевает золотую корону, а за его спиной — панорама Нью-Йорка. ..... В отдельном обращении к журналистам в среду Хочул заявила : «Нью-Йорк не трудился под властью короля более 250 лет. Мы, черт возьми, не собираемся начинать сейчас... Если вы не знаете жителей Нью-Йорка, мы будем бороться. Мы не отступим, ни сейчас, ни когда-либо».
Трамп ошеломил республиканцев в Сенате, одобрив конкурирующий бюджетный план Палаты представителей Лидер большинства в Сенате заявил, что «не ожидал такого развития событий», поскольку Республиканская партия пытается спасти повестку дня перед возможным закрытием
_hunter написав:Право голосу -- это не ПРАВО ЛЮДИНИ І ГРОМАДЯНИНА -- это право ГОЛОСА. виборчого права -- это, опять же, не ПРАВО ЛЮДИНИ І ГРОМАДЯНИНА -- а избирательное право.
Смешно. Человек, который нарушил, как минимум, 2 статьи Конституции Украины (23 и 65) что-то пишет о ней.
Вы лучше учите Конституцию Германии и ее Законы, т.к. бюргеры не любят халявщиков, которые живут на их налоги.
Перечислите что именно Хунтер нарушил и как И почему он халявщик вдруг
Banderlog написав:........ то не страшно просто має накопітєльний ефект. З помитись проблеми тепла вода є пару годин на тиждень і я попадаю через тиждень. А миюсь зранку і ввечір колодязною. Я хоть раніше і закалявся, но тут надо зібратись з духом кожен раз. Дрони тож не особо мішають, лиш коли поїхати постіратись і в туалет мішають ходити Давить битовуха. Бути чистим і маломальськи дружити з фізкультурою тут вимагає самонасілія над лічностю. Ну і ще хронічний бронхіт, гіпертонія од недосипу і кави з енергетиків та перепрошую пансьтво, поносу) мене воно ще зрідка а народ 2 /3 болящий. Плєсєнь, порохи, сонце бачу хвилин 40 на 2 доби, іще чуть не забув коти кругом по підвалу гадять.)))
Всё понятно, но с какого счастья понос? Может, вода не такая? Когда-то в колхозе такое было. Первые дни стеснялись, а потом выяснили, что у всех. Оказалось из-за воды из колодца. Перешли на другую, стало нормально. А самураи тёмные люди.
Погано миється і (не) дезинфікується спільна кухня і особиста посуда, яку очевидно кожен миє сам за собою холодною водою. Не завжди миються руки після туалету, і один «серун» розносить по дверним ручкам.
Насправді дуже ччаста проблема в кемпах, казармах, інших скупченнях людей. Допомагає комплексний підхід: кухня вся миється дезінфектором і гарячою водою. В місцях індивідуального (самостійного) миття власної посуди після їжі ставляться резервуари з дезінфектором, в якому кожен свою тарілку/ложку ополіскує. На дверних ручках повʼязки з дезінфектором. Ну і він де згадав що «ходять» всюди де можна поряд навколо себе , бо небезпечно в одне місце. Тут теж щось треба робити.
Дональд Трамп сказав (), що хоче відновити угоду про рідкоземельні мінерали з Україною.
Усе нібито тому, що європейські країни повертають кошти, які від них отримує Україна, бо вони дають їх у позику.
«Так, я думаю, що я відновлю цю угоду, ви знаєте, ми побачимо, що станеться, але я відновлю її, інакше все не зробить його [ Володимира Зеленського] дуже щасливим. І дивіться, настав час виборів», — заявив Трамп.
Він також сказав, що в Україні «досить грубо» поводилися з американським міністром фінансів Скоттом Бессентом під час його візиту в Київ.
«Скотт Бессент насправді приїхав туди, і з ним поводилися досить грубо, тому що, по суті, вони сказали йому «ні», а Зеленський спав і не міг з ним зустрітися», — сказав президент США.