Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1279012791127921279312794 ... 14901>
Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 03:54

Wirująświatła написав:...........
🖌
Також вартий уваги матеріал The Economist, який розкриває насправді значно гіршу позицію Кремля, ніж наразі подає Путін. Запаси танків вичерпуються, робочої сили бракує, інфляція не зупиняється ― тож у недалекому майбутньому доведеться або різати витрати на війну, або скорочувати зарплати населенню. Якщо ж завершити війну, то ображеною залишиться частина кремлівських еліт, що заробляють на війні, а це відчутний прошарок бізнесменів, які продають на сірому ринку пальне і виконують державні військові контракти. Ці еліти можуть стати в опозицію до Кремля. «Шкода, що Трамп намагається дати Росії шанс виграти тоді, коли в ній назріває серйозна криза, ― підсумовує медіа. ― Варто почекати ще бодай кілька місяців, щоб це стало очевидним».
.........
Возможно, именно поэтому Трамп и торопится.
Востаннє редагувалось ЛАД в Чет 20 лют, 2025 03:55, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 03:54

ЛАД написав:
  Banderlog написав:
  ЛАД написав:Banderlog Как вы там в нынешние морозы?

Є совіцька пісня. А ми с тобой брат із пєхоти,
А лєтом лучше чєм зімой.
Геніально. :lol:
тіки тут зрозумів про шо.
В мене +8 + 12. В дежурці
А де сплю вода підмерзає.
Но це казка, на передку в людей парове не працює, і буржуйок теж нема. Москалі по ночам в нори лізуть , тупо лежанки, хз як вони там а я в куртці но без шапки, трохи зябко.)))
Дрони дуже замахують за 20 км в тил нам палять машини щодня.

Да, песня...
Быстрее бы уже дальше:
С войной закончили мы счёты...
Бери шинель - пошли домой.
Но сидеть при +8 +12 тоже не сахар, но с передком, конечно, не сравнить.
то не страшно просто має накопітєльний ефект.
З помитись проблеми тепла вода є пару годин на тиждень і я попадаю через тиждень. А миюсь зранку і ввечір колодязною. Я хоть раніше і закалявся, но тут надо зібратись з духом кожен раз.
Дрони тож не особо мішають, лиш коли поїхати постіратись і в туалет мішають ходити :lol:
Давить битовуха.
Бути чистим і маломальськи дружити з фізкультурою тут вимагає самонасілія над лічностю.
Ну і ще хронічний бронхіт, гіпертонія од недосипу і кави з енергетиків та перепрошую пансьтво, поносу)
мене воно ще зрідка а народ 2 /3 болящий.
Плєсєнь, порохи, сонце бачу хвилин 40 на 2 доби, іще чуть не забув коти кругом по підвалу гадять.)))

Не люблю я це все,
хочу сидіти під весняним сонцем з горням вишнику, під вуликом і дивитись як бджоли гвалтують квітучу абрикосу. :roll:

Самураї з своєю сакурою і саке з сушами ніц в жизні не шарють :lol:
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 04:02

Banderlog написав:........
З помитись проблеми тепла вода є пару годин на тиждень і я попадаю через тиждень. А миюсь зранку і ввечір колодязною. Я хоть раніше і закалявся, но тут надо зібратись з духом кожен раз.
Дрони тож не особо мішають, лиш коли поїхати постіратись і в туалет мішають ходити :lol:
Давить битовуха.
Бути чистим і маломальськи дружити з фізкультурою тут вимагає самонасілія над лічностю.
Ну і ще хронічний бронхіт, гіпертонія од недосипу і кави з енергетиків та перепрошую пансьтво, поносу)
Плєсєнь, порохи, сонце бачу хвилин 40 на 2 доби, іще чуть не забув коти кругом по підвалу гадять.)))

Не люблю я це все,
хочу сидіти під весняним сонцем з горням вишнику, під вуликом і дивитись як бджоли гвалтують квітучу абрикосу. :roll:

Всё понятно, но с какого счастья понос? Может, вода не такая? Когда-то в колхозе такое было. Первые дни стеснялись, а потом выяснили, что у всех. Оказалось из-за воды из колодца. Перешли на другую, стало нормально.
А самураи тёмные люди. :)
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 04:11

Дональд Трамп подвергся широкой критике после того, как в социальных сетях он сравнил себя с «королем» после решения его администрации отменить программу взимания платы за въезд в центр города Нью-Йорка.

В среду, после письма , направленного министром транспорта Шоном Даффи губернатору Нью-Йорка Кэти Хоукул, которым было прекращено соглашение транспортного департамента с Нью-Йорком о новой программе взимания платы за въезд в Манхэттен, Трамп написал в Truth Social:

«ПЛАТА ЗА ПРОБКИ УМЕРЛА. Манхэттен и весь Нью-Йорк СПАСЕНЫ. ДА ЗДРАВСТВУЕТ КОРОЛЬ!»

Затем Белый дом опубликовал цитату Трампа в социальных сетях, сопроводив ее компьютерным изображением Трампа, улыбающегося на фальшивой обложке журнала Time, на котором он надевает золотую корону, а за его спиной — панорама Нью-Йорка.
.....
В отдельном обращении к журналистам в среду Хочул заявила : «Нью-Йорк не трудился под властью короля более 250 лет. Мы, черт возьми, не собираемся начинать сейчас... Если вы не знаете жителей Нью-Йорка, мы будем бороться. Мы не отступим, ни сейчас, ни когда-либо».
https://www.theguardian.com/us-news/2025/feb/19/trump-backlash-social-media-king
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 04:16

Трамп ошеломил республиканцев в Сенате, одобрив конкурирующий бюджетный план Палаты представителей
Лидер большинства в Сенате заявил, что «не ожидал такого развития событий», поскольку Республиканская партия пытается спасти повестку дня перед возможным закрытием
https://www.theguardian.com/us-news/2025/feb/19/trump-senate-republicans-budget-plan
Цитировать не буду.
И так уже слишком много цитат.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 05:38

yanyura написав:
  _hunter написав:Право голосу -- это не ПРАВО ЛЮДИНИ І ГРОМАДЯНИНА -- это право ГОЛОСА.
виборчого права -- это, опять же, не ПРАВО ЛЮДИНИ І ГРОМАДЯНИНА -- а избирательное право.

Смешно. Человек, который нарушил, как минимум, 2 статьи Конституции Украины (23 и 65) что-то пишет о ней.

Вы лучше учите Конституцию Германии и ее Законы, т.к. бюргеры не любят халявщиков, которые живут на их налоги.

Перечислите что именно Хунтер нарушил и как
И почему он халявщик вдруг
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 362 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 06:55

ЛАД написав:
  Banderlog написав:........
Давить битовуха.

Не люблю я це все,

Всё понятно, но с какого счастья понос? Может, вода не такая? Когда-то в колхозе такое было. Первые дни стеснялись, а потом выяснили, что у всех. Оказалось из-за воды из колодца. Перешли на другую, стало нормально.
А самураи тёмные люди. :)

Погано миється і (не) дезинфікується спільна кухня і особиста посуда, яку очевидно кожен миє сам за собою холодною водою. Не завжди миються руки після туалету, і один «серун» розносить по дверним ручкам.

Насправді дуже ччаста проблема в кемпах, казармах, інших скупченнях людей. Допомагає комплексний підхід: кухня вся миється дезінфектором і гарячою водою. В місцях індивідуального (самостійного) миття власної посуди після їжі ставляться резервуари з дезінфектором, в якому кожен свою тарілку/ложку ополіскує. На дверних ручках повʼязки з дезінфектором. Ну і він де згадав що «ходять» всюди де можна поряд навколо себе , бо небезпечно в одне місце. Тут теж щось треба робити.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2474 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 09:49

Дональд Трамп сказав (), що хоче відновити угоду про рідкоземельні мінерали з Україною.

Усе нібито тому, що європейські країни повертають кошти, які від них отримує Україна, бо вони дають їх у позику.

«Так, я думаю, що я відновлю цю угоду, ви знаєте, ми побачимо, що станеться, але я відновлю її, інакше все не зробить його [ Володимира Зеленського] дуже щасливим. І дивіться, настав час виборів», — заявив Трамп.

Він також сказав, що в Україні «досить грубо» поводилися з американським міністром фінансів Скоттом Бессентом під час його візиту в Київ.

«Скотт Бессент насправді приїхав туди, і з ним поводилися досить грубо, тому що, по суті, вони сказали йому «ні», а Зеленський спав і не міг з ним зустрітися», — сказав президент США.

За його словами, Бессент приїхав, щоб підписати документ, але українська сторона цього не зробил
https://edition.cnn.com/politics/live-n ... 6nc1hmmlc8
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3502 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 11:17

Banderlog написав:Дрони дуже замахують за 20 км в тил нам палять машини щодня.

РЕБ мало і на всіх не вистачає ?
yama

Подякував: 9224 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 11:24

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_hunter написав:Он просто боится: результат такого обращения далеко не так очевиден, как по Марафону вещают...

ну так надо было "поработать" с судьями
некомптентные лодыри ничего не могут
fox767676

Заблокований
Подякував: 399 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

#<1 ... 1279012791127921279312794 ... 14901>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти