Традиційно, українці вважають , що «бити» (критикувати) свого президента можна лише їм самим, а свиням заокеанським - зась.
Рейтинг Зеленського навіть зростає (Бетону на замітку).
Соціологи підтвердили зростання рейтингу Зеленського...
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну Традиційно, українці вважають , що «бити» (критикувати) свого президента можна лише їм самим, а свиням заокеанським - зась.
Рейтинг Зеленського навіть зростає (Бетону на замітку). Соціологи підтвердили зростання рейтингу Зеленського... ![]()
в принципе это в парадигме украинского (семейного)менталитета, и скорее всего это хорошо как говорила моя жена я могу тебя критиковать сколько захочу но если кто-то другой это делает то я его порву "как тузик грелку"))) ![]()
А чого українці? Критикувати свого - це нормально. Чужого критикувати(якщо він вам нічого поганого не зробив) - це не етично. По-моєму це нормальна поведінка будь-якого народу/людини. Поведінка Трампа і Ко як мінімум неетична, тим більше він бреше. Але Зе все-рівно повинен був промовчати і судити повинен по діях а не по словах. Востаннє редагувалось andrijk777 в Чет 20 лют, 2025 21:25, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 20 лют, 2025 22:21, всього редагувалось 2 разів.
![]() andrijk777
Ну тому що мова про саме довіру українців до свого президента. Я теж поділяю, що ми можемо, а святий трампоній заліз рилом куди не треба. І нічого особливо різкого Зе не відповів. Це якраз той випадок, коли що б він не відповів, трампоній би розкритикував. Якщо б Зе підстелився і почав благати, то Трампоній би привселюдно принизив, що він поводив себе огидно, не має ні краплі гідності, і знов таки не має права бути президентом. Доречі, відповідаючи міжгендерному Андрію.. Хоч яке б там звернення до КС України не було зроблено Зе-еомандою щодо легітимності, і необхідності виборів президента, трампоній би не сприйняв цей крок. Якщо він в звʼязці з путлєром ділить світ , то ніякі приємні йому слова, чи задобрювальні дії б не спрацювали. І навіть вибори б не допомогли. Бо проблема для Трампонія зовсім не в Зеленському. Щодо самого Зеленського, то краще пізно ніж ніколи зрозумів, що словами (а тим більше діями) «якщо потрібно я стану на коліна і буду просити припинити війну» - нічого не досягнеш. Це не працює в політиці. І вдруге Зе цю помилку не зробив. Востаннє редагувалось Hotab в Чет 20 лют, 2025 21:57, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуДо 1 млн доларів-це мікроекономіка. яка вивчається на прикладі бізнесу з ОБОРОТОМ наприклад 1 млн доларів за 3-5 років (те саме будівництво яким я також займався) Слово Капітальне будівництво від слова КАПІТАЛ і будують за рахунок статті КАПІТАЛЬНІ ВКЛАДЕННЯ - читайте вкладення в КАПІТАЛ тому нерухомість завжди була і є капіталом не залежно від того це власне житло чи вілла на канарах чи цехи заводу... Тобто ЖИТЛО=КАПІТАЛ це ясно й без макроекономіки Тепер по ВИКОРИСТАННЮ капіталу і чому 60% німців ВИРІШИЛИ не КУПУВАТИ житло(тобто не вкладати капітал в житло) Перше - цей процес йшов довго , при чому на жодному етапі цього процесу не було ситуації совка-90% громадян(а може й 95%) мають ВЛАСНЕ ЖИТЛО. Німці навпаки до власного житла піднімаються знизу вверх. Тобто Тільки ті хто має ДОХІД який дозволяє частину капіталу ЗАМОРОЗИТИ в низькомаржинальному власному житлі - тільки ті купують житло ( читай ті кому власні гроші вже дівати нікуди , завод в них є , акції є.... і замість того щоб закопувати 3літрову банку-купують житло) І про кругозір Привести ссилку що запасы капитала страны включают здания - до вас дійшло, а признати що житло це також споруди -не дозволяє партквиток. Тому ще раз для примітивнонедалеких... Якщо ви не вважаєте житло капіталом і живете на пенсію в 3000 грн виплачуючи 2000 комунальних за пятикімнатну в центрі, харчуючись виключно за рахунок картону і пляшок підібраних на смітниках і викинутих просрочених продуктах коло супермаркетів - це ваше законне право економічно неграмотного дятла. Економічно грамотний це питання вирішує на раз/два а - признає житло капіталом б - або здає його в оренду за 20000 грн/місяць і собі за 5000 грн/місяць знімає однокімнатну на околиці таким чином ЗБІЛЬШУЮЧИ свій дохід в 5 разів з 3000до 3000+2000-5000=18000 і перестає лазити по смітяркам в - або розуміє що якщо йому 65 то жити вже не більше 10-15 років - і просто продає житло і купує абонемент на 10 річне проживання на якомусь курорті ( все включено) вартістю якась 1000 доларів/місяць і ще 20000 залишає собі на похорон.
![]() Ох вже ці єралашики))
1. Кажеш "як мінімум 20-30 років"? То я тобі НЕ співчуваю, що ти просрав своє життя ![]() 2. "такі як Долярчики, витримують 10р."... - мені просто стало скучно, коли дійшов "стелі" через 2-3роки в своєму бізнесі. Далі потрібно було, або робити великий стрибок(мені не цікаво було його робити), або плисти за течією, "впершись у стелю". Ну от, я проплив так загалом 11,5р., поки не настала повномасштабна війна і мене розлучила з моїм бізнесом, який мені і так був останні роки дуже СКУЧНИМ! ![]() 3. "потім ВСЕ зароблене конвертують в житло і залишаються коло розбитого корита в нульовій точці." - НЕ "потім", а "під час" ведення бізнесу! І не "ВСЕ", а частину! - конвертувалось у житло ДЛЯ себе, а трохи пізніше - ще трохи конвертувалось у житло "для здачі в оренду"! І НЕ "... і залишаються коло розбитого корита в нульовій точці" - а залишаються з ДВОМА квартирами і ще мають скирду на ремонт для другої квартири! І це все ДО повномасштабної! ![]() Ну а далі, як один сьогодні на Київській гілці написав - "Долярчик пішов в ЗСУ рубати капусту..."🤦🏻😁😁😁 ![]()
Если бы в феврале 2025 года состоялись выборы президента Украины, то их бы выиграл бывший главнокомандующий ВСУ, а ныне посол Украины в Британии Валерий Залужный, действующий президент Владимир Зеленский занял бы второе место, а пятый президент Петр Порошенко был бы третьим. Детали: По данным "Социса", по состоянию на февраль 2025 года рейтинг действующего президента составляет примерно 16%.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|