Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1280412805128061280712808 ... 14819>
Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 21:08

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Традиційно, українці вважають , що «бити» (критикувати) свого президента можна лише їм самим, а свиням заокеанським - зась.
Рейтинг Зеленського навіть зростає (Бетону на замітку).
Соціологи підтвердили зростання рейтингу Зеленського...
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2473 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 21:08

fox767676
"категоричность суждений свойственна невеждам"(с)
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 21:12

Hotab написав:Традиційно, українці вважають , що «бити» (критикувати) свого президента можна лише їм самим, а свиням заокеанським - зась.

в принципе это в парадигме украинского (семейного)менталитета, и скорее всего это хорошо
как говорила моя жена я могу тебя критиковать сколько захочу но если кто-то другой это делает то я его порву "как тузик грелку")))
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 21:24

Hotab написав:Традиційно, українці вважають , що «бити» (критикувати) свого президента можна лише їм самим, а свиням заокеанським - зась.

А чого українці?
Критикувати свого - це нормально. Чужого критикувати(якщо він вам нічого поганого не зробив) - це не етично.
По-моєму це нормальна поведінка будь-якого народу/людини.
Поведінка Трампа і Ко як мінімум неетична, тим більше він бреше.
Але Зе все-рівно повинен був промовчати і судити повинен по діях а не по словах.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Чет 20 лют, 2025 21:25, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 21:32

США зупинили продаж зброї в Україні, — голова оборонного комітету Ради Роман Костенко

🗣США НЕ зупинили продаж зброї в Україні, – нардепка Устінова спростовує попередні заяви

Україна готова до сильної, дійсно корисної угоди з Президентом США з інвестицій та безпеки, — Зеленський після зустрічі з Келлогом

Ми очікуємо на мирний договір у найближчий час, а після цього — президентські, парламентські та місцеві вибори, — нардепка Анна Скороход

🗣Значна частина грошей, відправлених Україні, насправді опинилися в руках чиновників США, через це Зеленський каже, що отримав лише 50% коштів, – Ілон Маск

Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 20 лют, 2025 22:21, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 21:40

andrijk777

А чого українці?
Критикувати свого - це нормально.

Ну тому що мова про саме довіру українців до свого президента.
Я теж поділяю, що ми можемо, а святий трампоній заліз рилом куди не треба.
І нічого особливо різкого Зе не відповів. Це якраз той випадок, коли що б він не відповів, трампоній би розкритикував. Якщо б Зе підстелився і почав благати, то Трампоній би привселюдно принизив, що він поводив себе огидно, не має ні краплі гідності, і знов таки не має права бути президентом.

Доречі, відповідаючи міжгендерному Андрію.. Хоч яке б там звернення до КС України не було зроблено Зе-еомандою щодо легітимності, і необхідності виборів президента, трампоній би не сприйняв цей крок. Якщо він в звʼязці з путлєром ділить світ , то ніякі приємні йому слова, чи задобрювальні дії б не спрацювали. І навіть вибори б не допомогли. Бо проблема для Трампонія зовсім не в Зеленському.

Щодо самого Зеленського, то краще пізно ніж ніколи зрозумів, що словами (а тим більше діями) «якщо потрібно я стану на коліна і буду просити припинити війну» - нічого не досягнеш. Це не працює в політиці. І вдруге Зе цю помилку не зробив.
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 20 лют, 2025 21:57, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2473 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 21:55

❗️Трамп дуже засмучений Зеленським, – Білий дім.

▪️Зеленський має повернутися за стіл переговорів щодо угоди про корисні копалини;
▪️Наша основна ідея в тому, щоб зупинити вогонь.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 21:57

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Интересно, откуда такое заключение. :)
А вы её как изучали? Имею ввиду макроэкономику, а не экономику своего магазина.
До 1 млн доларів-це мікроекономіка. яка вивчається на прикладі бізнесу з ОБОРОТОМ наприклад 1 млн доларів за 3-5 років (те саме будівництво яким я також займався)
Слово Капітальне будівництво від слова КАПІТАЛ
і будують за рахунок статті КАПІТАЛЬНІ ВКЛАДЕННЯ - читайте вкладення в КАПІТАЛ
тому нерухомість завжди була і є капіталом не залежно від того це власне житло чи вілла на канарах чи цехи заводу...
Тобто ЖИТЛО=КАПІТАЛ це ясно й без макроекономіки
Тепер по ВИКОРИСТАННЮ капіталу і чому 60% німців ВИРІШИЛИ не КУПУВАТИ житло(тобто не вкладати капітал в житло)
Перше - цей процес йшов довго , при чому на жодному етапі цього процесу не було ситуації совка-90% громадян(а може й 95%) мають ВЛАСНЕ ЖИТЛО.
Німці навпаки до власного житла піднімаються знизу вверх.
Тобто
Тільки ті хто має ДОХІД який дозволяє частину капіталу ЗАМОРОЗИТИ в низькомаржинальному власному житлі - тільки ті купують житло ( читай ті кому власні гроші вже дівати нікуди , завод в них є , акції є.... і замість того щоб закопувати 3літрову банку-купують житло)

І про кругозір
Привести ссилку що запасы капитала страны включают здания - до вас дійшло, а признати що житло це також споруди -не дозволяє партквиток.
Тому ще раз для примітивнонедалеких...
Якщо ви не вважаєте житло капіталом і живете на пенсію в 3000 грн виплачуючи 2000 комунальних за пятикімнатну в центрі, харчуючись виключно за рахунок картону і пляшок підібраних на смітниках і викинутих просрочених продуктах коло супермаркетів - це ваше законне право економічно неграмотного дятла.

Економічно грамотний це питання вирішує на раз/два
а - признає житло капіталом
б - або здає його в оренду за 20000 грн/місяць і собі за 5000 грн/місяць знімає однокімнатну на околиці таким чином ЗБІЛЬШУЮЧИ свій дохід в 5 разів з 3000до 3000+2000-5000=18000 і перестає лазити по смітяркам
в - або розуміє що якщо йому 65 то жити вже не більше 10-15 років - і просто продає житло і купує абонемент на 10 річне проживання на якомусь курорті ( все включено) вартістю якась 1000 доларів/місяць і ще 20000 залишає собі на похорон.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 22:00

Ох вже ці єралашики))

budivelnik написав:Дявол криється в деталях.
1 Є така штука - заповненість ринку..... - на Заході вільних ніш не залишилось...
2 В Україні ринок не заповнений і навіть на пустельному (з точки зору Заходу) ринку - в людей не вистарчає знань/вмінь - на ринку закріпитись
3 Моя думка чому так
а - загальнорозповсюджена фантазія - бізнесом можуть займатись всі хто завгодно( мої суперечки з воєнпенсом-тому доказ)
б - чомусь ті хто починає бізнес думає що головне купити будку а далі попре... - як правило ні
в - повна відсутність розуміння що таке капітал і як він нарощується... Наприклад
Бізнес працює і виявляється що заробивши перші гроші не можна їх витрачати а треба вкладати в розширення поки не досягнеш якоїсь величини коли доходи залежать вже більше від капіталізації ніж від власних затрат праці.. і цей період як мінімум 20-30 років, тому такі як долярчик, витримують 10 , потім ВСЕ зароблене конвертують в житло і залишаються коло розбитого корита в нульовій точці.

1. Кажеш "як мінімум 20-30 років"? То я тобі НЕ співчуваю, що ти просрав своє життя :mrgreen: ("попригунья-стрікоза - лєто красноє пропєла/життя своє проіпала)) - аґлянутса нє успєла, як настала старість🤦🏻)

2. "такі як Долярчики, витримують 10р."... - мені просто стало скучно, коли дійшов "стелі" через 2-3роки в своєму бізнесі.
Далі потрібно було, або робити великий стрибок(мені не цікаво було його робити), або плисти за течією, "впершись у стелю".
Ну от, я проплив так загалом 11,5р., поки не настала повномасштабна війна і мене розлучила з моїм бізнесом, який мені і так був останні роки дуже СКУЧНИМ! :D

3. "потім ВСЕ зароблене конвертують в житло і залишаються коло розбитого корита в нульовій точці." - НЕ "потім", а "під час" ведення бізнесу! І не "ВСЕ", а частину! - конвертувалось у житло ДЛЯ себе, а трохи пізніше - ще трохи
конвертувалось у житло "для здачі в оренду"!
І НЕ "... і залишаються коло розбитого корита в нульовій точці" - а залишаються з ДВОМА квартирами і ще мають скирду на ремонт для другої квартири!
І це все ДО повномасштабної! 8)

Ну а далі, як один сьогодні на Київській гілці написав - "Долярчик пішов в ЗСУ рубати капусту..."🤦🏻😁😁😁
Успіх

Подякував: 277 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 22:13

Если бы в феврале 2025 года состоялись выборы президента Украины, то их бы выиграл бывший главнокомандующий ВСУ, а ныне посол Украины в Британии Валерий Залужный, действующий президент Владимир Зеленский занял бы второе место, а пятый президент Петр Порошенко был бы третьим.
Детали: По данным "Социса", по состоянию на февраль 2025 года рейтинг действующего президента составляет примерно 16%.
https://www.pravda.com.ua/rus/news/2025/02/20/7499275/
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
  #<1 ... 1280412805128061280712808 ... 14819>