Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1307113072130731307413075 ... 14819>
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2025 18:06

ЛАД написав:Ваше личное мнение - можно/нужно отказаться, например, от требования гарантий безопасности?

Моё личное мнение имеет нулевую ценность. Но можно требовать, что угодно. Но если человеку пару тысяч раз сказали, что не будет вступления в никакое НАТО, не будет никто из членов НАТО воевать под Черниговым или Днепром за Украину, а до человека не доходит.
Какие гарантии безопасности? Денег или оружие потихоньку продавать, так это и без священных гарантий и сейчас дают.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2025 18:06

_Mykola_ написав:
  ЛАД написав:..........
Так вони ж не нелегали, а біженці.
Гадаю, майже всі перетинали кордон легально, через Тису, то одиниці.

Ви дуже сильно применшуєте кількість тих хто перетнув нелегально. З тих небагатьох дописів які бачив від бігунців, румуни навіть у прикордонних відділках поліції спеціальні приміщення організували, і через ці відділки проходило не менше декількох десятків-сотня людей за добу. І це тільки Румуни, а є ще угорці, молдавани, приндістров'я, білорусь, окуповані...

Не могу и не буду спорить, возможно, ошибаюсь.
У меня нет никаких сведений. Просто не думал, что у нас так легко перейти границу.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2025 18:15

freeze написав:Я за три года в ЗСУ(без 3 месяцев) ни разу не был ни на одном построении, ни разу. Более того ни разу не видел ни одного построения. Ибо это
а я був в 22му. Під час навчання на полігоні під Одесою. По 2 рази на день. Мяко кажучи не в захваті я от всієї полігонської пі-братії.
Так відноситись до людей і до своєї роботи не можно. Сподіваюсь їм вже там вправили мозги.
А самі викладачі одеської академії толкові дядьки, взагалі не пойму як в тих умовах і з такою кількістю курсантів їм вдалось маломальськи щось навчити. Ті дійсно працюють на перемогу на своїм місці.
Потом ще було,
після завершення формування перед контрнаступом парадний смотр в центральній україні, боюсь збрехати , тисяч на 15 ...
но без мене.
Откосив.
Я лайки не собіраю)
кажуть є апокріф де заповідей не 10 а 11.
11. Не вий-уйся і да не виє-бан будеш.
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2025 18:19

ЛАД написав:
  detroytred написав:.........
А якщо поляки почують для себе дійсну велику реальну загрозу, то з штанів вистрибнуть, але укладуть з Штатами двосторонню угоду.
Штати залюбки підуть на зустріч.

Яку? Про що?

поляки можуть собі фантазувати про все завгодно, не буде США воювати за них 100500
prodigy

Подякував: 3329 раз.
Подякували: 3343 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2025 18:19

ЛАД написав:
  budivelnik написав:Аналогічне запитання
якщо педераційники настільки сильні - то чого ми в Суджі?
Чи чого вони в березні захоплюють 2 км2 за добу? Вони що збираються ще 200 000 днів=700 років такими темпами нас захоплювати?
Я не обсуждал, наскільки вони сильні. Но и писать, что "сосія навіть цвяхи не здатна віготовляти" это немного чересчур, вы не находите?
Ні -не нахожу.. По тій простій причині що це ФАКТ який признають як опозиційні російські економісти так і офіційні педераційні чиновники.

ЛАД написав:И в березні захоплюють 2 км2 за добу, в декабре было больше, сколько будет дальше, посмотрим, но пока что захоплюють.
Ви можете вибирати ті дні які вам більше підходять щоб похвалити педерацію( як для громадянина України це виглядає як мінімум дивно -як максимум підлягає під підстави для перевірки відповідними органами) я можу вибирати ті які більше підходять мені.
Не хочете за березень 2025
Дивіться за весь 2024 - 3600км2/365діб=9,8км2 в добу - МИ ЗАХОПИЛИ по 1км2 в добу частину педераційної курської області(контролюємо десь 400км2) тобто в сумі 8,8км2 в добу на протязі року...такими темпами педерації треба ще 40 000 днів (110 років) щоб нас захопити
  ЛАД написав:И, опять же, не повторяйте ошибку Андрейки - нельзя предполагать, что ситуация будет развиваться линейно. Точнее, предполагать-то можно, но с такими предположениями можно очень сильно ошибиться.
Тобто якщо віриш в педерацію - то маєш право розглядати лінійно- тобто педерація тиснула тисне і буде тиснути..
прада куди запишете зворотній тиск з під Києва , Миколаєва, Купянська і Херсону?

А якщо віриш в Україну - то це шапками закидатєльство..

а може це у вас-ногадрижательство або іудоочікуванство?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2025 18:23

freeze написав:
  ЛАД написав:Ваше личное мнение - можно/нужно отказаться, например, от требования гарантий безопасности?

Моё личное мнение имеет нулевую ценность. Но можно требовать, что угодно. Но если человеку пару тысяч раз сказали, что не будет вступления в никакое НАТО, не будет никто из членов НАТО воевать под Черниговым или Днепром за Украину, а до человека не доходит.
Какие гарантии безопасности? Денег или оружие потихоньку продавать, так это и без священных гарантий и сейчас дают.

Так же, как и моё. :)
С НАТО давно понятно.
Но могут быть и другие гарантии. Например, помощь в содержании армии и её вооружении. Может, ещё какие-то варианты.
Но я спрашивал не о НАТО.
Можно, конечно, засунуть язык в ... и просто ставить подпись под всем, что предложат.
Но тогда повторю вопрос, может проще договариваться на прямую с Путиным?
Не уверен, что его предложения будут намного хуже трамповских. И честному слову Трампа верю не больше, чем честному слову Путина.

P.s. Только не надо меня обвинять в "диванной воинственности". О необходимости заканчивать войну я писал уже очень давно. И о том, что ради этого придётся идти на большие и болезненные уступки.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2025 18:25

Banderlog написав:..........
кажуть є апокріф де заповідей не 10 а 11.
11. Не вий-уйся і да не виє-бан будеш.

Хорошая заповедь. :)
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2025 18:25

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Но тогда повторю вопрос, может проще договариваться на прямую с Путиным?
можна звичайно...
Але ж проблема
Ви в газову камеру не хочете?
А як він запропонує тоді що ?
Львів Україна-чи як він пропонував Польща?
Чернівці Україна - чи все таки Румунія ?
Одеса- Україна-чи все таки разом з Молдовою і Придністровья вже педерація...

І що тоді Україна?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2025 18:30

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:И о том, что ради этого придётся идти на большие и болезненные уступки.
2022 - була УМОВА Пуйла - України -нема.
Сьогодні 2025- і навіть такий ватник як Ви ПРОСИТЕ хлопців в ЗСУ скласти зброю.. а вони проти.

Так щоб було ясно
В лютому 2022 року - ті що йшли в ЗСУ в моїх очах були 300 СПАРТАНЦЯМИ які йдуть на смерть....
Сталось диво -вони ВИЖИЛИ і дали можливість ВИЖИТИ УКРАЇНІ.
При чому
Вони настільки зміцніли , що для того щоб отримати Бахмут - педераційникам прийшлось якось домовлятись з США щоб ми не мали чим воювати
Для того щоб спробувати захопити Донецьку область -Трамп змушений перекривати нам поставки навіть оплаченого озброєння

Чи не здається вам що ніфігасібє ми слабкі якщо нам треба палки в колеса вставити щоб мати можливість по 1-2км в добу захоплювати....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2025 18:31

to be or not to be

чи треба Зеленському вибачатись?
-публічно, як того хоче Трамп? ні
-якщо один на один (може варте, але ні), чому? ну не вірю я цьому dumbass що він потім не кине (відчує слабкість і буде нагадувати при кожному випадку)

30 років провів майже з такими дамбасами, і зробив висновок-якщо бос незадоволен тобою без причини, навіть не намагайся сподобатись, окрім всього нічого не досягнеш
лише отримаєш ганьбу, це мені один мудрий начальник радіостанції сказав ще у 1994р
(на нього капітан наїжав без причини, то він сказав шо не збирається ластитись, краще
піде на інше судно)

був такий серіал російський "домашній арешт": там один дамбас в дитинстві знущався з слабкішого, потім той малий став мером і дамбас вспомнил "про детскую дружбу", тільки
була одна умова поцілувати в зад мера, щоб зарити "топор війни"
хто не дивився це на 27-29хв.
https://www.youtube.com/watch?v=J9lpPetgCKs
prodigy

Подякував: 3329 раз.
Подякували: 3343 раз.

Профіль

1
4
2
  #<1 ... 1307113072130731307413075 ... 14819>
Форум: