Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1307213073130741307513076 ... 14819>
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2025 18:32

budivelnik написав:
  ЛАД написав:
  budivelnik написав:Аналогічне запитання
якщо педераційники настільки сильні - то чого ми в Суджі?
Чи чого вони в березні захоплюють 2 км2 за добу? Вони що збираються ще 200 000 днів=700 років такими темпами нас захоплювати?
Я не обсуждал, наскільки вони сильні. Но и писать, что "сосія навіть цвяхи не здатна віготовляти" это немного чересчур, вы не находите?
Ні -не нахожу.. По тій простій причині що це ФАКТ який признають як опозиційні російські економісти так і офіційні педераційні чиновники.
Не знаю, кто и что признаёт, но каким-то образом делают и танки, и самолёты, и ракеты. А вот цвяхи не здатні. :)

Остальная ваша арифметика - no comments.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2025 18:32

Re: Напад росії і білорусі на Україну

1) Прем’єр Польщі підтвердив, що військова допомога Україні від США зупинена
"Сьогодні було оголошено рішення призупинити американську допомогу Україні й, можливо, почати звільняти Росію від санкцій американської сторони. Сьогодні у нас немає підстав вважати, що це просто слова. Повідомлення, які надходять з кордону, з хабу в Ясьонці, підтверджують заяви американської сторони", – заявив польський прем’єр.

2) "Жорстоко". Ле Пен раптово засудила можливе припинення військової допомоги Україні від США
Ле Пен висловила свою думку щодо рішення адміністрації Трампа зупинити військову допомогу Україні, зазначивши: "На мою думку, жорстокість цього рішення вартує осуду".

Вона також підкреслила, що "це дуже жорстокий крок відносно українських військових, які патріотично захищають свою країну".

3) Белый дом готовит план ослабления санкций против России, - Reuters
Собеседники журналистов говорят, что уже сейчас готовятся предложения по снятию санкций с отдельных юридических и физических лиц, включая некоторых российских олигархов.
...
Примечательно, что еще в январе Трамп угрожал усилить санкции против России, если Путин не захочет вести переговоры о прекращении войны в Украине

Что-то я не припомню, что Путин выражал желание вести переговоры о прекращении войны

4) Bloomberg: Путін погодився допомогти Трампу в ядерних переговорах з Іраном
Росія погодилася допомогти адміністрації президента США Дональда Трампа спілкуватися з Іраном, включно з питаннями ядерної програми та підтримки нею регіональних антиамериканських сил. Про це повідомило агентство Bloomberg із посиланням на неназваних співрозмовників, обізнаних з цим питанням.

Трамп передав цю зацікавленість безпосередньо російському диктатору Володимиру Путіну під час телефонної розмови в лютому, а високопосадовці з його адміністрації обговорили це питання з росіянами на переговорах у Саудівській Аравії через кілька днів, розповіли люди у Москві, обізнані з цим питанням.

PS. Не в Зеленском дело, не в Зеленском ...
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2025 18:36

pesikot написав:1) Прем’єр Польщі підтвердив, що військова допомога Україні від США зупинена
"Сьогодні було оголошено рішення призупинити американську допомогу Україні й, можливо, почати звільняти Росію від санкцій американської сторони. Сьогодні у нас немає підстав вважати, що це просто слова. Повідомлення, які надходять з кордону, з хабу в Ясьонці, підтверджують заяви американської сторони", – заявив польський прем’єр.

2) "Жорстоко". Ле Пен раптово засудила можливе припинення військової допомоги Україні від США
Ле Пен висловила свою думку щодо рішення адміністрації Трампа зупинити військову допомогу Україні, зазначивши: "На мою думку, жорстокість цього рішення вартує осуду".

Вона також підкреслила, що "це дуже жорстокий крок відносно українських військових, які патріотично захищають свою країну".

3) Белый дом готовит план ослабления санкций против России, - Reuters
Собеседники журналистов говорят, что уже сейчас готовятся предложения по снятию санкций с отдельных юридических и физических лиц, включая некоторых российских олигархов.
...
Примечательно, что еще в январе Трамп угрожал усилить санкции против России, если Путин не захочет вести переговоры о прекращении войны в Украине

Что-то я не припомню, что Путин выражал желание вести переговоры о прекращении войны

4) Bloomberg: Путін погодився допомогти Трампу в ядерних переговорах з Іраном
Росія погодилася допомогти адміністрації президента США Дональда Трампа спілкуватися з Іраном, включно з питаннями ядерної програми та підтримки нею регіональних антиамериканських сил. Про це повідомило агентство Bloomberg із посиланням на неназваних співрозмовників, обізнаних з цим питанням.

Трамп передав цю зацікавленість безпосередньо російському диктатору Володимиру Путіну під час телефонної розмови в лютому, а високопосадовці з його адміністрації обговорили це питання з росіянами на переговорах у Саудівській Аравії через кілька днів, розповіли люди у Москві, обізнані з цим питанням.

PS. Не в Зеленском дело, не в Зеленском ...

не доходило і ніколи не дійде, бо dumbasses :mrgreen:
prodigy

Подякував: 3329 раз.
Подякували: 3343 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2025 18:38

ЛАД про цвяхи на совете педерації сказала валя (стакан) матвієнко, двійка вам що
не знаєте цитати

prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2025 18:39

budivelnik написав:...........
Чи не здається вам що ніфігасібє ми слабкі якщо нам треба палки в колеса вставити щоб мати можливість по 1-2км в добу захоплювати....

Уважаю вашу веру, поэтому разбирать не буду.
Хочу только напомнить, что до сих пор нам палки в колеса не вставляли, а очень прилично (хотя и недостаточно) помогали. Что было бы без этой помощи разбирать не буду.
Да и сегодня пока что палки в колеса не вставляют, а только, вроде бы, уменьшают помощь.
А насчёт того, что "педераційникам прийшлось якось домовлятись з США", пойдите расскажите в Овальном кабинете.
Вас там внимательно выслушают. Вот только о последствиях не хочу даже думать.
Это ж надо такое...
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2025 18:42

ЛАД написав:
  budivelnik написав:
  ЛАД написав:Я не обсуждал, наскільки вони сильні. Но и писать, что "сосія навіть цвяхи не здатна віготовляти" это немного чересчур, вы не находите?
]Ні -не нахожу.. По тій простій причині що це ФАКТ який признають як опозиційні російські економісти так і офіційні педераційні чиновники.
И в березні захоплюють 2 км2 за добу, в декабре было больше, сколько будет дальше, посмотрим, но пока что захоплюють.

Ви можете вибирати ті дні які вам більше підходять щоб похвалити педерацію( як для громадянина України це виглядає як мінімум дивно -як максимум підлягає під підстави для перевірки відповідними органами) я можу вибирати ті які більше підходять мені.
Не хочете за березень 2025
Дивіться за весь 2024 - 3600км2/365діб=9,8км2 в добу - МИ ЗАХОПИЛИ по 1км2 в добу частину педераційної курської області(контролюємо десь 400км2) тобто в сумі 8,8км2 в добу на протязі року...такими темпами педерації треба ще 40 000 днів (110 років) щоб нас захопити
  ЛАД написав:
  budivelnik написав:
  ЛАД написав:И, опять же, не повторяйте ошибку Андрейки - нельзя предполагать, что ситуация будет развиваться линейно. Точнее, предполагать-то можно, но с такими предположениями можно очень сильно ошибиться.
Тобто якщо віриш в педерацію - то маєш право розглядати лінійно- тобто педерація тиснула тисне і буде тиснути..
прада куди запишете зворотній тиск з під Києва , Миколаєва, Купянська і Херсону?

А якщо віриш в Україну - то це шапками закидатєльство..

а може це у вас-ногадрижательство або іудоочікуванство?
Не знаю, кто и что признаёт, но каким-то образом делают и танки, и самолёты, и ракеты. А вот цвяхи не здатні. :)
Поцікавтесь офіціними данними -не здатні. ви Китаї купують
і з військовими напряг - в кореї замовляють
і з снарядами - при чому настільки погано що беруть також корейські корейських калібрів разом з гарматами
На рахунок танків - ми бачили нові модифікації
танк лада з зрізаним дахом
і танк всюдихід-осел...
  ЛАД написав:Остальная ваша арифметика - no comments.
А що ти можеш прокоментувати
Те що я не помилився і педерація захоплює 9 км7 в добу в середньому ВЕСЬ 2024 рік і такими темпами їй пердячим паром ще років150 так воювати...
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2025 18:42

prodigy написав:чи треба Зеленському вибачатись?
-публічно, як того хоче Трамп? ні
-якщо один на один (може варте, але ні), чому? ну не вірю я цьому dumbass що він потім не кине (відчує слабкість і буде нагадувати при кожному випадку)

30 років провів майже з такими дамбасами, і зробив висновок-якщо бос незадоволен тобою без причини, навіть не намагайся сподобатись, окрім всього нічого не досягнеш
лише отримаєш ганьбу, це мені один мудрий начальник радіостанції сказав ще у 1994р
(на нього капітан наїжав без причини, то він сказав шо не збирається ластитись, краще
піде на інше судно)
.....

Маленькая проблема - у нас нет возможности "піти на інше судно".
P.s. Не буду утверждать, что извиняться надо.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2025 18:45

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Хочу только напомнить, что до сих пор нам палки в колеса не вставляли, а очень прилично (хотя и недостаточно) помогали.
Не нагадаєш мені
а - хто зупинив надання військової допомоги від США в 2024 році?
б -хто тормознув на 2 роки поставку ф16 ?

При цьому
Нам допомагали і допомагали досить сильно
І точно будуть допомагати не менше
А от те що тобі прийдеться померти під Українським прапором - це тебе й колбасить
Правда не розумію чому
В тебе стільки варіантів....
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2025 18:45

rjkz написав:Насчет спектакля, который произошел в Белом доме.
Было даже дежа-вю.
Сам был в таких-же ситуациях, когда происходит абсолютная хрень только лишь для того, чтобы был формальный повод для конфликта.
Никого не парит, что это все "шито белыми нитками" и никто не верит ни единому слову. Даже не пытаются придать какое-то правдоподобие.

Смотрите глубже..Никого не парит факт что убийца-насильник вместе с копом договорились сообща ограбить жертву и сказать,что она сама виновата.Это как если к Вам в дом в Америке,ввалится ганстерская группа,займет одну комнату,разнесет еще две в пух и прах,соседи и Вы вызовете полицию,которая приедет и скажет,что Вы сами виноваты,потому как Ваш дом был довольно красивым и привлекающим внимание,но теперь пару комнат-прийдется отдать бандитам и с этих пор они будут здесь жить...ведь они "потратили свое время"-захватывая Вас,а если Вы не согласны-вот прям сейчас,они позволят бандитам Вас вообще убить,потому что копы никак не хотят портить с бандитами отношения и вообще...Вы должны еще отдать копам свою придомовую территорию под личные нужды и оплатить штраф,тысяч 20...за "ложный вызов". Причем,соседи Ваши,все это видят...толпа любопытных тоже,но все разворачиваются,пожимают плечами и расходятся...Всем ...
В Америке,такая ситуация возможна при вызове полиции?? :lol: Скажете дурдом...Нет.Это сегодняшняя политика Соединенных Штатов.Давно говорил и говорю везде.Мир...Только третья мировая расставит снова все по нужным местам.Soon!
osafly

Подякував: 209 раз.
Подякували: 1020 раз.

Профіль

17
8
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2025 18:46

freeze написав:
  ЛАД написав:Ваше личное мнение - можно/нужно отказаться, например, от требования гарантий безопасности?

Моё личное мнение имеет нулевую ценность. Но можно требовать, что угодно. Но если человеку пару тысяч раз сказали, что не будет вступления в никакое НАТО, не будет никто из членов НАТО воевать под Черниговым или Днепром за Украину, а до человека не доходит.
Какие гарантии безопасности? Денег или оружие потихоньку продавать, так это и без священных гарантий и сейчас дают.

потроху зброї -невлаштовує, воювати ніхто не буде(це факт 100%), тоді який вихід?
зробити з України "дікобраза"

Урсула фон дер Ляєн запропонувала зробити Україну «сталевим дикобразом»

потрібно десь на 500-700млрд (ок, не за один місяць , нехай за два-три) ні за 10 років

Востаннє редагувалось prodigy в Вів 04 бер, 2025 18:47, всього редагувалось 1 раз.
prodigy

Профіль

1
4
2
  #<1 ... 1307213073130741307513076 ... 14819>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти