flyman написав:Німеччина розпечатує кубишку. Фінансує в кредит держборгу (а там на десяток-два вистачить ресурсу). Франція-Англія за ці гроші грають і співають. Економіка єврозони встає з колін. Всім профіт (Крім Пу-Тра).
Федеральна розвідувальна служба Німеччини (BND) та Збройні сили країни оцінюють, що Росія розглядає Захід як системного противника, нарощує військову потужність і готується до масштабного протистояння з НАТО. Незважаючи на великі втрати і західні санкції, Путін продовжує озброюватися. За даними Бундесверу і BND, військова економіка РФ виробляє більше, ніж необхідно для війни в Україні.
До 2026 року чисельність Збройних сил РФ має бути збільшена до 1,5 мільйона солдатів. Згідно з планами на 2022 рік, чисельність особового складу, озброєнь і бойової техніки РФ на кордоні з НАТО має бути збільшена на 30-50%.
Відзначається, що Кремль збільшує військові витрати запаморочливими темпами. До 2025 року вони становитимуть близько 120 мільярдів євро, що відповідає більш ніж 6% ВВП. Таким чином, Росія майже вчетверо збільшила свій військовий бюджет порівняно з 2021 роком. https://www.pravda.com.ua/news/2025/03/28/7505015/
Ви колись від мене вимагали доказів існування планів мобілізації. Сподіваюсь зараз буде достатнім доказом судова справа?
Однак, відповідно до інформації з ІНФОРМАЦІЯ_4 рівень виконання планового завдання, визначеного на січень 2025 року у ІНФОРМАЦІЯ_3 склав лише 25% (що у фактичних показниках становить поставку 10 мобілізованих громадян, при запланованих - 40).
Я ніколи не заперечував існування планів мобілізації У мене були сумніви щодо цифр, які хтось озвучував у приватних розмовах
Воює тіки ляшко, парасюк,білецький та тягнибок з деякими свободівцями.[/quote]
Що сталось із ДУК "Правий сектор" До повномасштабного вторгнення Росії в Україну ДУК "Правий сектор" не був у складі офіційних підрозділів силових відомств. Корпус діяв згідно зі статтею 65 Конституції України – "Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов'язком громадян України". Після початку великої війни ДУК легалізували як окрему військову частину в лавах ЗСУ.
Спершу формування отримало назву Центр спеціальних операцій "Добровольчий український корпус", а у листопаді 2022 року його перетворили на 67-му окрему механізовану бригаду "ДУК". До складу бригади могли долучитись люди від 18 років, навіть громадяни інших країн, запис у ДУК проходив виключно на волонтерських засадах.
На початку 2022 року ДУК ПС звільнив 10 сіл у Ніжинському районі Чернігівської області, а влітку того ж року тримав оборону у районі Світлодарська. Вже у форматі 67-мої окремої механізованої бригади частина бійців брала участь у Харківському контрнаступі, у 2023 році воювали під Бахмутом та Кремінною.
стосовно самого Дмитра Яроша, він у 2021р короткий час був радником у Залужного, після 2022р має посаду у ДУК Правий Сектор.
https://tsn.ua/ato/trohi-spekotno-yaros ... 76960.html Бандерлог, ще є питання до Правого Сектора? якщо це не державна таємниця, розкажи стисло спільноті форума чим займався 3 роки у ЗСУ (що ти самокритично вважаєш зробив корисного для країни)
Колись дивився відео Останнього Капіталіста, але крайні роки Валентин "продався владі", навіть в цьому відео він замість того, щоб оцінити що буде з Україну у випадку підписання угоди, тільки переконує "все буде добре, ніхто не підпише угоду", це метод влади переконувати, що "в травні будуть шашлики"
як на мене, коли він готує відео, то треба збрирати максимум інформації(щоб самому розібратись в темі), як на мене, мені не цикаво, бо інколи я більше в темі ніж він
detroytred написав:Щось не можу допетрити: хто? Хто цей протокол адмінправопорушення склав? Хто? Прокурор, військовий начальник чи хто?
Тобто хто притягує всл по даній статті КУПАПу?
Из решения
надійшов адміністративний матеріал про вчинення адміністративного правопорушення відносно ОСОБА_1 за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 172-15 КУпАП.
Обов`язок щодо збирання доказів покладається на осіб, уповноважених на складання протоколів про адміністративне правопорушення, визначених ст. 255 цього ж Кодексу.
Из КУПАП
Стаття 255. Особи, які мають право складати протоколи про адміністративні правопорушення
органів управління Військової служби правопорядку у Збройних Силах України (про правопорушення, вчинені військовослужбовцями, військовозобов’язаними та резервістами під час проходження зборів, а також працівниками Збройних Сил України під час виконання ними службових обов’язків, - стаття 44, частини друга і третя статті 123, статті 172-10 - 172-20, 173, 174, 178, 182, 184-1, 185 і 185-7);
Дякую. Виходить, що ВСП є органом контролю, оцінки і впливу стосовно навіть виконання службових обов'язків. Ахрєнєть...
Ви колись від мене вимагали доказів існування планів мобілізації. Сподіваюсь зараз буде достатнім доказом судова справа?
Однак, відповідно до інформації з ІНФОРМАЦІЯ_4 рівень виконання планового завдання, визначеного на січень 2025 року у ІНФОРМАЦІЯ_3 склав лише 25% (що у фактичних показниках становить поставку 10 мобілізованих громадян, при запланованих - 40).
Я ніколи не заперечував існування планів мобілізації У мене були сумніви щодо цифр, які хтось озвучував у приватних розмовах
Саме ти. І саме стосовно наявності існування саме плані мобілізації, як такових.
Особисто я тоді знайшов і навів посилання на Генштаб з вказівкою про саме плани мобілізації.
Ти злився. Відсидівся час, а потім виліз, як нічого не бувало.
Потім через кілька місяців так само, як зараз, коли вспам'ятали про плани, ти заголосив, що нічого такого не було. І я знайшов оті цитати і виклав з посиланням на сторінки отієї дискусії тебе з Дюрі. Тоді пошук працював.
в США на адженде вибори верховних судей штатів (конкретно Вісконсин), боротьба не життя в гонку втрутились миллиардери (Макс в тому числі), на тупу рекламу витратили 100 млн.д (ведучий в студії каже , що за такі кошти можна були купити 10к мешканців Вісконсіну і без проблем виграти вибори) Висконсин, це штат де мешкає Юрий Рашкін,якщо респи виграють вибори в верховний суд штату , то через рік протести в США стануть неможливими (людей банально почнуть стріляти на вулицях), США перетворюється на росію. Зараз момент істини (для США), якщо профукають америку, потім буде запізно
flyman написав:Німеччина розпечатує кубишку. Фінансує в кредит держборгу (а там на десяток-два вистачить ресурсу). Франція-Англія за ці гроші грають і співають. Економіка єврозони встає з колін. Всім профіт (Крім Пу-Тра).
Хо-хо! В тому і справа, що німці або хто інший не горять бажанням фінансувати своїх "друзів"-конкурентів внутрі Європи. Всі хочуть своє бабло, а також бабло інших (загальне) вкладати в свої прожекти.
Тому коли Макрон заспівав про ядрьонку (тобто фінансуйте)), то всі відвернули пики..
Це Павел вмудрився зібрати бабло і на снаряди...
Німеччина дає своє бабло хФранції -- це буде анекдот.
Не важливо, горять чи ні. Німеччина була "локомотивом Європи", а зараз зняли бюджетний обмежувач, дойчмашину розкочерять і потягне вона потужно
Федеральна розвідувальна служба Німеччини (BND) та Збройні сили країни оцінюють, що Росія розглядає Захід як системного противника, нарощує військову потужність і готується до масштабного протистояння з НАТО. Незважаючи на великі втрати і західні санкції, Путін продовжує озброюватися. За даними Бундесверу і BND, військова економіка РФ виробляє більше, ніж необхідно для війни в Україні.
До 2026 року чисельність Збройних сил РФ має бути збільшена до 1,5 мільйона солдатів. Згідно з планами на 2022 рік, чисельність особового складу, озброєнь і бойової техніки РФ на кордоні з НАТО має бути збільшена на 30-50%.
Відзначається, що Кремль збільшує військові витрати запаморочливими темпами. До 2025 року вони становитимуть близько 120 мільярдів євро, що відповідає більш ніж 6% ВВП. Таким чином, Росія майже вчетверо збільшила свій військовий бюджет порівняно з 2021 роком. https://www.pravda.com.ua/news/2025/03/28/7505015/
гейропа уже сцить кипятком по капронах
нічого вона там не сцить, СРСР теж запускав супутники, а потім надірвався від натуги, і якби не ніжки буша, то на болотах гризли б березову кору та доїдали лико з позаторішніх лаптів
flyman написав:Не важливо, горять чи ні. Німеччина була "локомотивом Європи", а зараз зняли бюджетний обмежувач, дойчмашину розкочерять і потягне вона потужно
Згоден, що Німеччина може знов стати отим локомотивом. Якщо знов отак головуватиме в Європі - тобто буде визначати що і як. По факту. Як робила ... пилососила ресурси з периферій в центр "імперії". (Як казав Мортимер, німці зараз без жодного пострілу зробили більше, ніж адольф). Пилососила, але і відстьогувала їм назад. Да і в деяких місцях прирощувала.
Але її домінування посунули... а просто спонсорувати в саме отакі часи, як зараз, франції-британії, їй нема сенсу. Буде намагатися отими борговими грошима підтримувати все саме в себе. Розкочегариться. Але хфранції-британії їй для цього не потрібні.
Скоріше або на поклон до Штатів підуть, або знов з рашкою шашні крутити почнуть. Щось в цих німців з французами-британцями якось не клеїться.
До речі, що це за номер -- німців нема від Європи. На майбутніх гіпотетичних перемовинах, а фр-бр є. Хто інтерес німців відстоювати буде? Фр-бр))