Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1341413415134161341713418 ... 14232>
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 12:42

Hotab написав:Shaman
але от біда - на кордоні чатують Hotab та холява. й Shaman десь в засідці :mrgreen:

Я в ТЦК. У мене 3 виписані і не вручені повістки : муху, бігору і хантеру.
ДРГ «ухилянт»

так ви їх через форум оповістить 8) є вірогідність, що втратимо таких цінних форумчан :lol:
Shaman

Подякував: 763 раз.
Подякували: 1620 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 12:47

Shaman написав:
  _hunter написав:
  Shaman написав:так, коли починаєш платити податки, на руки залишається менше. в Німеччині про це ще не розказували? :lol:

Снова мысль потерял? -- я же тебе писал: вернись к началу обсуждения -- и перечитай еще раз. Если не получится понять -- прочитай еще раз.
Налоги платятся. А меньше залишається -- если начать платить два-три-четыре налога.

було б що губити - сам то хоч відновиш? бо дуже сумбурні відповіді. коли ти пишеш 2-3-4 податки - от що ти маєш на увазі? :shock:

коли ти платиш як ФОП 6%, а вимагають, щоб платив 23% з доходу - як всі платять, то на руки залишиться звісно менше.

Т.е. Дия.Сити с ихними 12% ты таки пропустил? :lol:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 487 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 12:50

Hotab написав:_hunter

в Німеччині бронирование от тцк вообще не нужно

І захищати фатерлянд теж, очі на берег Португалії при першій загрозі новій батьківщині. Баласт

До кого-то в упор не доходит концепция "аренды жилплощади"? :roll:
_hunter

Профіль

2

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Де Юля, Тягнибок, отой з вилами, де всі? тишина
Yuri_61

Подякував: 378 раз.
Подякували: 474 раз.

Профіль

1

M-Audio написав:Значення має загальний рахунок. Надходження в державу від IT-послуг впали на 10%, а витрати держави не впали взагалі (бо не було тих витрат). Значить, нанесена шкода мінімум 10% (а фактично більше).
Скасували спрощену систему -- 95% припинили діяльність, пішли в тінь, або виїхали. Останні 5% стали сплачувати 40% замість 6%, втрати порахуйте самі

Я так розумію, це припущення, бо ніхто нічого не скасовував.
Якщо уявити, що раптом вирішили скасувати спрощену систему, то більшість просто перейде на загальну: доведеться оформлювати юрособу, буде більше витрат на бухгалтера, але зʼявиться можливість враховувати витрати (бо тепер податок не з обороту, а з прибутку), куди піде оренда "офісу", авто, обладнання, комунальні і ще купа всього. Ситуація скоріше за все погіршиться, але закриття 95% - це надто гіперболізовано
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8228 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 12:55

Faceless написав:
_hunter написав:
  Faceless написав:По Дія.Сіті при оформленні в штат податки все одно знижені. І залежно від контори підходи до перерахування ЗП різні, буває що підвищують суму до оподаткування таким чином на руки йде стільки ж.
Але оновити дані в ТЦК дійсно треба.

Вы это откуда придумали? -- для штатных сотрудников .Сити вообще никаких новых условий не дает. Дает компаниям - сниженный корпоративный налог. За счет которого -- обсолютно согласен -- иногда, в очень редких случаях
>>> залежно від контори підходи до перерахування ЗП різні
>>> буває що підвищують суму до оподаткування

Но у подавляющего большинства -- ЗП снижается.
Я вище поправився. Мова про трудовий договір. Для співробітника це виглядає наче він тепер звичайний працівник в штаті. Він не ФОП, але і податки знижені, не як у звичайної фізособи

Да -- тут все интереснее становится. Но остается "засада" с "половина штата"... -- это ж какие "голодные игры" внутри идут -- что бы в правильную половину попасть? :roll:
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 12:57

Shaman написав:
  M-Audio написав:Скасували спрощену систему -- 95% припинили діяльність, пішли в тінь, або виїхали. Останні 5% стали сплачувати 40% замість 6%, втрати порахуйте самі
які 95% - не вигадуйте. й близько немає таких цифр
Так і спрощену систему ще не скасували ж
який сьогодні день відкритів. що й податки, й ТЦК - це для того, щоб "до твоєї домівки не завітають озброєні люди". тим паче що ви з цим стикнулися...
Де тут відкриття? Я завжди казав, що держава залюбки брала гроші, начебто для забезпечення моєї безпеки, а по факту безпеку не забезпечила, а забезпечила безтурботне життя "Кварталівців" і ще багато кого, а тепер ще й вимагає, щоб цим кварталівцям і їхньому майну (що придбано на мої гроші в тому числі) безпеку організував саме я.

Тут була думка, що реальна безпека коштувала б більше, але ж це не я встановлював розміри оплати, а сама держава. За означених результатів так навіть і 6% від доходів - це дуже забагато (хоча я ніколи не був ФОПом-спрощенцем).
а по-іншому не буває. українці якось дуже швидко звикли, що в тій же Німеччині українцям далі допомогу, як НІМЦЯМ. а зазвичай в іншій країни ви нікому не потрібні, й підтримувати вас ніхто не буде - ще й депортувати можуть.
Так мова не про допомогу, а про оплачені послуги, яких не було, а були палаци, бруківка і "квартал".
M-Audio

Подякував: 630 раз.
Подякували: 497 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 12:59

_hunter написав:
  Faceless написав:
_hunter написав:Вы это откуда придумали? -- для штатных сотрудников .Сити вообще никаких новых условий не дает. Дает компаниям - сниженный корпоративный налог. За счет которого -- обсолютно согласен -- иногда, в очень редких случаях
>>> залежно від контори підходи до перерахування ЗП різні
>>> буває що підвищують суму до оподаткування

Но у подавляющего большинства -- ЗП снижается.
Я вище поправився. Мова про трудовий договір. Для співробітника це виглядає наче він тепер звичайний працівник в штаті. Він не ФОП, але і податки знижені, не як у звичайної фізособи

Да -- тут все интереснее становится. Но остается "засада" с "половина штата"... -- это ж какие "голодные игры" внутри идут -- что бы в правильную половину попасть? :roll:
Ніяких голодних ігор. Зазвичай є певні пріоритети - оцінка продуктивності, критичність проєкту і ролі.
Ви занадто драматизуєте ситуацію
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8228 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 13:04

hunter
Я так розумію, що це гра в "приведи друга до ТЦК". Щоб залишатись в правильній половині, і щоб розміри цієї половини не зменшувались, треба постійно приводити в штат нових співробітників, щоб було кого здавати, коли прийдуть за поповненням.
M-Audio

Подякував: 630 раз.
Подякували: 497 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 13:07

_hunter написав:
  Hotab написав:_hunter
в Німеччині бронирование от тцк вообще не нужно

І захищати фатерлянд теж, очі на берег Португалії при першій загрозі новій батьківщині. Баласт

До кого-то в упор не доходит концепция "аренды жилплощади"? :roll:

поки бачимо концепцію "втекти за першої можливості". є така, але не поважається в жодному суспільстві 8)
Shaman

Подякував: 763 раз.
Подякували: 1620 раз.

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 1341413415134161341713418 ... 14232>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти