|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 09 кві, 2025 21:03
detroytred написав:Бо поки ти не допетриш різницю вирішення питання для однієї людини в ринку і вирішення питання проблеми для мас в ринку
Що первинне яйце чи курка? Станом на сьогодні маємо масу бідних- якщо по євронормам то десь 73% І мізер багатих- десь 5% , ну і 22% які ще не знають вони ще бідні чи вже багаті Тридцять років тому, я і ще 99% населення були бідними... Тридцять років - це активне життя.... Я пішов алгоритмом - більше працюєш - менше витрачаєш і разом з 5% своє життя не просрав(на відміну від... не буду показувати пальцями , єдине що скажу що це ті які читали і сміта і рікардо , але де були там і залишились... При цьому Обєм мною спожитого за цих 30 років - точно такий самий( правда підозрюю що більший) ніж обєм спожитого читачами рікардо( працювати правда прийшлось більше, але й залишилось від цієї праці як мінімум в 10 разів більше ніж є в читачів зараз)... В мене питання Навіщо читачі рікардо так над собою знущались? і навздогін Що поганого зробили цим читачам їх діти, які в наступних 30 років все одно будуть змушені проходити той шлях що пройшов я? При чому не залежно від того , будуть прийняті якісь спеціальні для розвитку ринку закони чи не будуть прийняті( стане легше в 10 разів- тоді моїх 10 помножаться на 10=100 , а твоїх 1*10 і стане 10 тобто по факту як була різниця в 10 разів так і залишиться + мої іти ВЖЕ можуть жити так як хочуть , а твоїм прийдеться як мінімум перших 10 років крок в крок повторити мій шлях?
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 09 кві, 2025 21:13, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 09 кві, 2025 21:13
budivelnik написав: detroytred написав:Бо поки ти не допетриш різницю вирішення питання для однієї людини в ринку і вирішення питання проблеми для мас в ринку
Що первинне яйце чи курка? Станом на сьогодні маємо масу бідних- якщо по євронормам то десь 73% І мізер багатих- десь 5% , ну і 22% які ще не знають вони ще бідні чи вже багаті Тридцять років тому, я і ще 99% населення були бідними... Тридцять років - це активне життя.... Я пішов алгоритмом - більше працюєш - менше витрачаєш і разом з 5% своє життя не просрав(на відміну від... не буду показувати пальцями , єдине що скажу що це ті які читали і сміта і рікардо , але де були там і залишились... При цьому Обєм мною спожитого за цих 30 років - точно такий самий( правда підозрюю що більший) ніж обєм спожитого читачами рікардо( працювати правда прийшлось більше, але й залишилось від цієї праці як мінімум в 10 разів більше ніж є в читачів зараз)... В мене питання Навіщо читачі рікардо так над собою знущались? і навздогін Що поганого зробили цим читачам їх діти, які в наступних 30 років все одно будуть змушені проходити той шлях що пройшов я?
Чудо ти в пір'ях. Розвиток ринку - це коли розвиває свій капітал більшість в ринку. А не так, як ото за віконцем: тільки самі найсильніші змогли вижити, залишитись і прирости (і то на копійки - 14 млн. грн. за 30 років важкої праці, як ти сам вказав тут). А слабкіші на фіг з пляжу - в заробітчани і т.д. Або маються на банківських, нерухомості, кріпти і т.д. гілках в спробах прирощувати свій зароблений капітал. В польщах регулятори ринку створили такі умови в ринку, що капітал приростав у більшості, і в більших темпах. От і вся різниця.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 кві, 2025 21:16
detroytred написав:Розвиток ринку - це коли розвиває свій капітал більшість в ринку.
А покажи мені ринок де БІЛЬШІСТЬ ринку має СВІЙ капітал? Я ж тобі пояснював Та ж Швеція, в якої 30+% мають свій капітал отримує проблеми з пошуком тих хто ХОЧЕ( або змушений) працювати і не має проблем з капіталом... тобто Поки наших 5% маючих власний капітал зростуть до 30% так як в Шведів - пройде мінімум 2-3 покоління. Тобто ти прирікаєш до прозябання не тільки своїх дітей а й внуків? ПС В Польщі власну справу на старті в 90-тих роках мали вже 5-8% населення Станом на сьогодні власний капітал в них десь в 15% населення ( ріст в 2 рази за 30 років)+ не забувай про менталітет В Польщі бути торгівцем було модно все життя в срср -це була кличка- спекулянт...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 09 кві, 2025 21:30
Трамп відтермінував введення тарифів для всіх крім китаю Тому в педерації. США індекси виросли , нафта вже 65
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 09 кві, 2025 21:35
холява написав: ЛАД написав:........ Не правы. Я не видел, чтобы здесь кто-то "прославляв велич педерації". А "забивати сторінки лозунгами", любыми, просто бесполезное занятие.
А андрійка .... УА ....., .,76 ....бетон ....джамп ... шмідт .... й ще БЕЗЛІЧ
Они часто пишут, скажем мягко, не то, но прославлением "величі педерації" они не занимались.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 09 кві, 2025 21:36
jump написав:зелена шапіто розкинуло шатро на усі сфер
Джампо шапіто не читало статтю. Сорі просто дивлюсь зараз це інтерв'ю і ви гляньте для кругозору хочаб)
-
BeneFuckTor
-
-
- Подякував: 260 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 кві, 2025 21:46
З того що я бачу 1 З таким як Трамп щось прогнозувати справа невдячна 2 Для хайпарів- золотий час 3 Для всіх інших - порада дивитесь на графіки ринків - дивіться на діапазоні в 3 роки , бо те що робиться останні дні - це стрибки кішки.. а от дохла вона чи живуча - якраз на протязі 3 років і побачим
Нагадаю про Теслу акції тесли здорожчали в грудні на 100 млрд акції тесли після грудня-впали на 100 млрд Якщо Ви дивились миттєві(тижневі значення) - то міняли памперси кожних 24 години а якщоб дивились річні - то нічого й не відбулося на хаях-зросли(Трамп при владі, маск- радник) на реаліях впали(трамп-чудило , з Маском сварка)
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 09 кві, 2025 21:55
budivelnik написав:Трамп відтермінував введення тарифів для всіх крім китаю Тому в педерації. США індекси виросли , нафта вже 65
А в Європі знову впали...
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 175 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 09 кві, 2025 22:01
budivelnik написав: detroytred написав:Розвиток ринку - це коли розвиває свій капітал більшість в ринку.
А покажи мені ринок де БІЛЬШІСТЬ ринку має СВІЙ капітал? Я ж тобі пояснював Та ж Швеція, в якої 30+% мають свій капітал отримує проблеми з пошуком тих хто ХОЧЕ( або змушений) працювати і не має проблем з капіталом... тобто Поки наших 5% маючих власний капітал зростуть до 30% так як в Шведів - пройде мінімум 2-3 покоління. Тобто ти прирікаєш до прозябання не тільки своїх дітей а й внуків? ПС В Польщі власну справу на старті в 90-тих роках мали вже 5-8% населення Станом на сьогодні власний капітал в них десь в 15% населення ( ріст в 2 рази за 30 років)+ не забувай про менталітет В Польщі бути торгівцем було модно все життя в срср -це була кличка- спекулянт...
Гроші під грушею. Вклад в банку. Хата зайва. І т.д., і т.п. Запиши собі: зараз капіталістом є майже кожен. Підприємництво... Так моделі є різні. Від виробництва Боінга, БМВ ... а через отой літак, авто приростає капітал власника кахфе. Пенса, студента і т.д. через пенсійні, студентські, страхові фонди. Не гальмуй... Наші підприємці подались в заробітчани, на дивани, на держслужбу, в наймані. Чому? Отож. Чекай зміни 2-3 поколінь))) А в інших ринках не чекають, а реформують і надають умови для розвитку. (В 90-ті в підприємці подались всі: від прибиральниці і до всл, прохфесорів. А ти досі про якихось совдепівських шпекулянтів несеш).
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 кві, 2025 22:08
detroytred написав:Чекай зміни 2-3 поколінь)))
А може по порядку? Може визначимо хто з нас тормоз? Той хто мріє(фантазує) про те що буде в його внуків(може) через 100 років? Чи той хто вже має? В мене в планах через 6 місяців почати світове турне (раз в квартал на 15 днів) ... Тобто в першу чергу це буде Європа... Ознайомлюсь з досягненнями капіталізму На тебе місце резервувати? Ні ? А чого ? Ти рікардо читаєш? чи сміта? Чи безкоштовну газетку в якій політики розповідають як тобі добре буде.?....
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 09 кві, 2025 22:10, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1